Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ebben az Országban csak én...

Ebben az Országban csak én gyűlölöm Orbán Viktort vagy akad azért követőm is?

Figyelt kérdés
2010. márc. 11. 21:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/85 anonim ***** válasza:
73%

"Viktorka nekem személyes ellenségem, még 1990-ből, amikor még nem volt mentelmi joga. "

Mesélj, mi volt a konfliktus közöttetek?

2010. márc. 11. 21:33
 12/85 anonim ***** válasza:
24%

első vagyok

nekem ugyna ne legyen a iniszterelnököm ,cska nem értem az iylen kérdéseket

2010. márc. 11. 21:33
 13/85 anonim ***** válasza:
6%
1990-ben még garantáltan semmi kovetnivaló nem volt a Viktorban. Csak a komcsiknak...
2010. márc. 11. 21:34
 14/85 anonim ***** válasza:
55%

"1990-ben még garantáltan semmi kovetnivaló nem volt a Viktorban. Csak a komcsiknak..."

Meg a papoknak. Szent Orbán -akkor még- ugyanis gyűlölte őket.

2010. márc. 11. 21:37
 15/85 anonim ***** válasza:
43%

21:32

"a másik lejáratása"

Tudtommal ez a politika, javíts ki ha tévedek. Az irányító szerepe a pénznek van, és a pénzen keresztül az embereknek. És nem a pártoknak/politikusoknak. Ők csak alkalmazottak. Sajnos a hatalom egyenesen arányos a pénzzel, mivel minél több pénzed van annál többen tartoznak neked (pénz = tartozás), ezért retkes s*ggfejek irányítanak akik nem is értenek csak ahhoz hogy a maguk malmára hajtsák a vizet...

2010. márc. 11. 21:39
 16/85 anonim ***** válasza:
80%

én is rohadtul utálom azt a félroma Orbán Viktort

amúgy korábban Orsósnak hívták... tipikus roma név...

és amilyen ostobák a magyarok többsége, ő lesz a miniszterelnökünk

2010. márc. 11. 21:41
 17/85 anonim ***** válasza:
90%

Én se birom pedig fiatal vagyok.

Tényleg kire szavazz egy O.V. gyűlölő mert ma valójában mindenki őt szolgálja! Akkor te nem a politikáját utálod!

2010. márc. 11. 21:42
 18/85 anonim ***** válasza:
9%
rasszista
2010. márc. 11. 21:43
 19/85 A kérdező kommentje:

Kedves első kérdező. Ha nem érted az ilyen kérdéseket, miért nyitottad meg a válaszadást?

Másoknak: Orbán Viktor és az én személyes konfliktusom, sajnos nem publikus. (Más, mint akivel megtörtént vagy ott volt, úgy sem értené meg.) Azt mgelőzően sem volt rokonszenves.

Minden kedves válaszolónak: Orbán Viktort semmilyen negatív jelzővel nem illettem. Az, hogy gyűlölöm, a hozzá fűződő érzrémi viszony mértéke /tetőfoka./Cserébe azt kérem, hogy Ti pedig mellőzzétek a gyalázkodást!

2010. márc. 11. 21:43
 20/85 anonim ***** válasza:
29%

21:41 vagyok...

egyszerűen csak örülnék ha tiszta magyar lenne a miniszterelnökünk, ami már rég volt...

és nem vagyok baloldali... ebben a káoszban már nem is tudom milyen vagyok... az lenne a jó ha beolvasztanának valami sikeres országba minket...

bocsánat a megfogalmazásért de a munkanélküliség el tudja venni az ember kedvét

2010. márc. 11. 21:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!