Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ebben az Országban csak én...

Ebben az Országban csak én gyűlölöm Orbán Viktort vagy akad azért követőm is?

Figyelt kérdés
2010. márc. 11. 21:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/85 anonim ***** válasza:
28%
szerencsétlenek. ennyit tudtok. mert ezt mondja a párt. gratulálok!
2010. márc. 13. 10:24
 52/85 anonim ***** válasza:
12%

Nem csak kicsiny országunkon belül,de kívűl is utálják már Likud_viktorkát sokan!

KITARTÁS HATÁRON TÚLI MAGYAROK!!!

SZEBB JÖVŐT!

2010. márc. 13. 12:54
 53/85 anonim ***** válasza:
73%

Ezt a választ nem értettem igazán. Tudomásom szerint Viktorkát nem sok szál fűzi Izraelhez és Likud Tömbhöz (Nem is biboldo.)

Beszédeiben kiáll - sőt el is megy, hogy a helyszínen tartson szónoklatot - a határon túl élő magyarság mellett.

Az MSZP egyik fő hibájának azt róják fel, hogy még szavakban sem áll ki mellettük. Nem mentségükre, csak magyarázatként: Az országhatáron túl nem is találnának magyarokból álló testvér-pártot, szervezetet.

2010. márc. 13. 13:31
 54/85 anonim ***** válasza:
60%

Természetesen ez egy korrekt kérdés, mert a kérdező kíváncsi arra, hogy mennyien utálják O.Viktort.

Én sem szeretem, mert állandóan megmagyaráznak mindent, a napokban már úgy viselkedik, mintha miniszterelnök lenne, mert egy csomó konferenciát tart másokkal, nemzeti ügyekben.

Amikor ezek a majmok kormányon voltak, akkor ők is tönkre tették a szegényebb családokat, és nekem ne mondja meg senki, hogy ezek nem loptak, nem csaltak és nem hazudtak.

Viktor sokat ígért, ígért megvonásokat, na azt betartotta, de 80% ígéret az elveszett.

2010. márc. 13. 15:07
 55/85 anonim ***** válasza:
89%

Én, mint volt és leendő MSZP szavazó, elismerem, hogy Orbán Viktor nagyon tehetséges ember. (Nem kiemelkedően, csak nagyon.) Tehetséges, mert meg tudta csinálni Orbán Viktort, az alapítóból lett Pártelnököt, a korábbbi és a - minden valószínűség szerint - következő miniszterelnököt. Magamról tudom, hogy én ilyesmire nem lennék képes, igaz nincsenek is hatalmat birtokló ambícióim, pedig a képzettségem igazán predesztinálna arra. (ÁF-t - ma BCE-KIK - is végeztem.)

Tehetséges, de nem annyira, amennyire azt híresztelik, és annak terjesztése ellen nem tesz, hanem büszkeségből engedi duzzadni. Lehet, hogy ha ez a fétis, felesleges nimbusz elmaradt volna, az MSZP szavazók is tudnának vele - természetesen az átállás mértéke alatt - rokonszenvezni.

2010. márc. 13. 15:35
 56/85 anonim ***** válasza:
88%
Nekem tetszett az utolsó hozzászólás. Ha mindkét oldalon így állnának a másik félhez, nagyobb lenne - egyáltalán lenne - a társadalmi béke!
2010. márc. 13. 15:38
 57/85 anonim ***** válasza:
89%
Nekem is tetszett a 15:35-ös válasz. Szinte az egyetlen, amelyik nem fröcsög az indulattól.
2010. márc. 13. 15:44
 58/85 anonim ***** válasza:
26%
Majd ha miniszterelnök lesz,mindennap nézegethetitek!Az lesz a jutalmatok a primitívségetekért hülyék:))))
2010. márc. 13. 16:06
 59/85 anonim ***** válasza:
74%

15:35-ösnek:

Sokkal több ilyen baloldali gondolkodó kellene ebbe az országba, mint te vagy. Sajnos mindkét oldalon kevesen vannak, akik képesek elismerni a másik oldal erényeit is, és nem csak a vélt, vagy valós hibákat szajkózzák. Párbeszédek nélkül nincs előre jutás, és a párbeszédeknek itt kellene kezdődni, az olyan hozzászólásoknál, mint a tiéd.

2010. márc. 15. 13:36
 60/85 anonim ***** válasza:
4%

jobb oldali ember nem gyűlöli....

....amúgy tudtad hogy hülye vagy?

...mert akkor tájékoztatlak róla

2010. márc. 18. 20:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!