Ebben az Országban csak én gyűlölöm Orbán Viktort vagy akad azért követőm is?
Nem csak kicsiny országunkon belül,de kívűl is utálják már Likud_viktorkát sokan!
KITARTÁS HATÁRON TÚLI MAGYAROK!!!
SZEBB JÖVŐT!
Ezt a választ nem értettem igazán. Tudomásom szerint Viktorkát nem sok szál fűzi Izraelhez és Likud Tömbhöz (Nem is biboldo.)
Beszédeiben kiáll - sőt el is megy, hogy a helyszínen tartson szónoklatot - a határon túl élő magyarság mellett.
Az MSZP egyik fő hibájának azt róják fel, hogy még szavakban sem áll ki mellettük. Nem mentségükre, csak magyarázatként: Az országhatáron túl nem is találnának magyarokból álló testvér-pártot, szervezetet.
Természetesen ez egy korrekt kérdés, mert a kérdező kíváncsi arra, hogy mennyien utálják O.Viktort.
Én sem szeretem, mert állandóan megmagyaráznak mindent, a napokban már úgy viselkedik, mintha miniszterelnök lenne, mert egy csomó konferenciát tart másokkal, nemzeti ügyekben.
Amikor ezek a majmok kormányon voltak, akkor ők is tönkre tették a szegényebb családokat, és nekem ne mondja meg senki, hogy ezek nem loptak, nem csaltak és nem hazudtak.
Viktor sokat ígért, ígért megvonásokat, na azt betartotta, de 80% ígéret az elveszett.
Én, mint volt és leendő MSZP szavazó, elismerem, hogy Orbán Viktor nagyon tehetséges ember. (Nem kiemelkedően, csak nagyon.) Tehetséges, mert meg tudta csinálni Orbán Viktort, az alapítóból lett Pártelnököt, a korábbbi és a - minden valószínűség szerint - következő miniszterelnököt. Magamról tudom, hogy én ilyesmire nem lennék képes, igaz nincsenek is hatalmat birtokló ambícióim, pedig a képzettségem igazán predesztinálna arra. (ÁF-t - ma BCE-KIK - is végeztem.)
Tehetséges, de nem annyira, amennyire azt híresztelik, és annak terjesztése ellen nem tesz, hanem büszkeségből engedi duzzadni. Lehet, hogy ha ez a fétis, felesleges nimbusz elmaradt volna, az MSZP szavazók is tudnának vele - természetesen az átállás mértéke alatt - rokonszenvezni.
15:35-ösnek:
Sokkal több ilyen baloldali gondolkodó kellene ebbe az országba, mint te vagy. Sajnos mindkét oldalon kevesen vannak, akik képesek elismerni a másik oldal erényeit is, és nem csak a vélt, vagy valós hibákat szajkózzák. Párbeszédek nélkül nincs előre jutás, és a párbeszédeknek itt kellene kezdődni, az olyan hozzászólásoknál, mint a tiéd.
jobb oldali ember nem gyűlöli....
....amúgy tudtad hogy hülye vagy?
...mert akkor tájékoztatlak róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!