Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » DK-sok, ti miért vagytok DK-sok?

DK-sok, ti miért vagytok DK-sok?

Figyelt kérdés
2015. febr. 23. 15:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem ők a legszimpatikusabbak, bennük bízom.
2015. febr. 26. 00:51
 12/15 anonim ***** válasza:

"Nekem ők a legszimpatikusabbak, bennük bízom."

Bízhatsz is bennük:

"Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz.

"És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk, azon túl, hogy a szarból visszahoztuk a kormányzást a végére. Semmit. Ha el kell számolni az országnak, hogy mit csináltunk négy év alatt, akkor mit mondunk?"

(Gyurcsány, 2006)

Valóban roppant szimpatikusak...

lopnak, csalnak, hazudnak, tönkreteszik az országot, és ha számon kéred rajtuk, kilövik a szemed...

2015. febr. 26. 10:01
 13/15 anonim ***** válasza:

Mennyire 0-áznak a kis dk-sok (mintha annyira érdekelne), de hát könnyebb nyomogatnotok a piros mancsokat mint megcáfolni, érvelni miért lenne nekünk jó ez a magyarellenes bohócpárt egy bukott főbohóccal az élén. :D

Pláne mikor már egyszer miniszter volt és akkor sem haladtunk sehová!

De legalább a "baloldalt" azt szétverte úgy, hogy még a fityusznak sem ment volna ilyen jól. :)

2015. febr. 26. 11:29
 14/15 anonim ***** válasza:
81%

10:01

Szerintem ez a beszéd volt a legbátrabb, legőszintébb beszéd, amit politikus volt Magyarországon. Nekem ettől hiteles, de természetesen nem akarlak meggyőzni, csak válaszoltam a kérdésre.

2015. febr. 26. 18:10
 15/15 anonim ***** válasza:
politikus mondott Magyarországon :)
2015. febr. 26. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!