Kinek, mi a problémája a Fidesz-KDNP kormányzásával, tevékenységével? Szóval miért utáljátok? Kérlek, írjátok oda azt is, hogy milyen párt-szimpatizánsok vagytok, vagy ha egyikkel sem szimpatizáltok, akkor azt.
Figyelt kérdés
2014. jan. 8. 14:44
1/17 anonim válasza:
Egyik sem a szívem csücske, de a jelenlegi pártok közül a Fideszre szavaznék.
2/17 A kérdező kommentje:
Értem én, de kérlek a kérdésre válaszoljatok. A kérdés az, hogy aki utálja a Fidesz-KDNP-t, az miért utálja + milyen párttal szimpatizál.
2014. jan. 8. 14:48
3/17 anonim válasza:
Nem biztos hogy egy 3000fôs faluban kellett volna stadiont építeni. Többmilliárdból.
4/17 anonim válasza:
Nem szimpatizálok semmelyik párttal.
A Fidesszel is csak annyi a bajom, mint bármelyik másikkal:
Amit egyik kezével ad, a másik kezével a többszörösét veszi el.
5/17 anonim válasza:
Nem szimpatizálok egy párttal sem. De a Fidesz eddig csak tönkretette az országot, a legtöbb ember életét.
Az ország pénzét felesleges dolgokra költi: stadion építések, Kossuth-tér átépítése, Holokauszt és német megszállás emlékműve, felcsúti vasút építés, stb.
Megszüntette a jogállamot, nő a munkanélküliség, a befektetők menekülnek az országból.
De olvasd el az előző kérdés írójának a felsorolását. Ő összeszedte amít a Fidesz ártott az országnak.
6/17 anonim válasza:
Mondjuk a munkanélkûliség nem nött. A segélyesek csökkentek hála égnek.
7/17 anonim válasza:
Aki ismerősöm van, és kicsit is megteheti, az menekül az országból. Én csak a szüleim miatt nem megyek, amíg élnek, ideláncolnak.(Belehalna mindkettő a bánatba, ha külföldre mennék) De a temetésüket már nem várom meg.Ahogy mindkettő halott, én már aznap húzok is innen messzire.
8/17 anonim válasza:
A közmunka jó ötlet, ne segélyért álljanak sorba, hanem dolgozzanak. A 35évesen myugdíjba vonulás eltörlése is jó ötlet. A rezsicsökkentès hangoztatása azèrt hülyeség, mert azon a párezer forinton nem múlik semmi. Így hogy minden sokkal drágább lett meg pláne.
9/17 anonim válasza:
Én azt hittem jobban és gyorsabban elrendezik a devizahiteles problémát. Talán ez ez egyetlen bajom velük. Hogy lopnak hát ki nem? és melyik kormány nem a világon.Fideszre szavazok
10/17 anonim válasza:
Devizásokon nincs mit rendezni. Kockázatot vállaltak, és ráfaragtak. Nehogymár az èn adómból fizesse ki az állam a tartozásukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!