Akik a Jobbikot antiszemitának, rasszistának, fasisztának, hungaristának, fajgyűlölőnek, szilvásbuktának nevezik azok tisztában vannak a szavak jelentésével? És meg is tudják magyarázni, hogy miért azok, amik?
Figyelt kérdés
2013. jún. 18. 20:16
1/90 anonim válasza:
Jobbikos szavazóként azt kell mondanom ezek helye közel helyes állítások. Ettől függetlenül ezt érvként felhozni ellenük és ezt felhasználva első kézből elutasítani bármilyen (egyébként hasznos) javaslatukat ostobaság.
2/90 anonim válasza:
Szerintem tudják és valljuk be helytálló tekintve némely beszólásukat és a magyar gárdát!
3/90 anonim válasza:
A fogalomzavar inkább rátok jellemző, bucikák, akik azt hiszitek, hogy a liberális szólásszabadság védelmével ellentétes a holokamuzás tiltása pl.
Értem én, hogy elődkének nincs sok ideje utána járni a kurutty cikkeknek, azt meg ti betűhűséggel szopjátok be, de ettől még nem, nem azt jelenti.
Egyébkéntaz utolsó hármat (a szilvásbukta előtti hármat) nem a Jobbikra, mint pártra szokták mondani, hanem a jobbikosokra, akikre kollektívan igaz ez.
Mondjuk én turulcsirkének szeretlek hívni titeket, olyan jól jellemzi a vicces helyzetet, amikor borzolátok az igen szegényes tollaitokat. Az olyan magyaros.
4/90 anonim válasza:
Ez a kérdés komoly??Nem csak Magyarországon ,hanem máshol a világban tüntettek a Jobbik ellen!!!Gondolom tudod,hogy Rómában lekapcsolták a Colosseum világítását a holokauszt nemzetközi világnapján.Ez tudod mekkora szégyen a magyaroknak?
5/90 anonim válasza:
A szilvásbukta tiszta, a többi nem nagyon. Amúgy nagyon unalmasak ezek a jobbik-pátyolgató kérdések. Itt felesleges kampányolni, mert a GYK-társaság nagy része koránál fogva nem szavazhat.
6/90 A kérdező kommentje:
De, a pártra szokták ezt mondani, és magyarázatot szeretnék, hogy miért antiszemita például.
2013. jún. 18. 20:29
7/90 A kérdező kommentje:
Ez nem propaganda, én csak azt szeetném megtudni, hogy hány ember van tisztában ezzel, aki ezeket dobálgatja.
2013. jún. 18. 20:30
8/90 anonim válasza:
Ameddig a szavazóik azért szavaznak rájuk mert a pártot antiszemitának, rasszistának, fasisztának, hungaristának, fajgyűlölőnek tartják és a jobbik sem igyekezik meggyőzni a közvéleményt ennek ellenkezőjéről, sőt még meg is erősíti az embereket ebben nem hiszem hogy van miről beszélnünk :)
9/90 anonim válasza:
Miért lenne szégyen az a magyarokra nézve hogy az olaszok mit művelnek a saját országukban? A Jobbikot persze világszerte támadják, persze a nyugati szélsőjobbos pártokat a kutya se támadja holott ők sokkalta szélsőségesebbek...
10/90 anonim válasza:
Minden héten felröppen egy hír ahol a Jobbik tagadhatatlanul rasszista antiszemita vagy épp fasiszta. Keressek neked néhány tucatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!