Akik a Jobbikot antiszemitának, rasszistának, fasisztának, hungaristának, fajgyűlölőnek, szilvásbuktának nevezik azok tisztában vannak a szavak jelentésével? És meg is tudják magyarázni, hogy miért azok, amik?
" ,hanem máshol a világban tüntettek a Jobbik ellen!!!Gondolom tudod,hogy Rómában lekapcsolták a Colosseum világításáta holokauszt nemzetközi világnapján.Eztudod mekkora szégyen a magyaroknak?"
Az kb. vihar volt a biliben. Szerintetek érdekli az olaszok többségét, vagy más országokban hogy mi van itt? Pont lesz.rják, ráadásul ennyi erõvel mi is lekapcsolhatnánk valahol a villanyt ilyen okkal! Csak az ilyrn rettegõket mint titeket.
A kérdésre válaszolva, igen lehet, hogy ilyenek, kb. mint, hogy a többi hungarofób és nem érdekli a pórnép sorsa òket (csak a kedvenceiteké)
Akkor kire érdemes szavazni, ha lenne értelme egyáltalán?
Magyarán csaknem a régi határokat állították vissza ...
A trianoni békeszerződés visszaállítása az a trianoni békeszerződés visszaállítása, ami ennél több az már nem a korábbi állapot...
Három falu neked lehet, hogy semmi. Bőkezű vagy öreg :D
Ne magyarázd mondtam már :D
Világszinten? Kit érdekel a világpolitika amikor mi Magyarországon élünk? Ha a két korea között mozgatnak 3 falut azt speciel letojom, mert az világviszonylatban kevés, viszont a hazánkról ne világviszonylatban gondolkozzunk....
Én nem megszabni akarom hogy mit meddig magyarázz csak már kínos volt a számos tárgyi és szövegértelmezési tévedésed, ezért a te érdekedben szóltam hogy inkább ne pörögj a témán mert helytálló megjegyzésed még nem volt. Elnézést kérek, magyarázz nyugodtan legalább lesz mit kijavítanom amíg bele nem fáradok :D
Mondtam hogy a magyarázkodásba beletörik a bicskád. Ahogy korábban írtad vesztes félként megérdemeltük.
Az én olvasatomban Ausztria-Magyarország volt a vesztes fél. Valahogy mégis csak minket ért ilyen méretű büntetés. Ausztria vesztett a törzsterületből de minimális mennyiségben. Németország szintén.
Kéne aggódnod 3 falun jól mondod. Ezt a 3 falut végképp nem érdemeltük meg hogy elszakítsák. Ahogy korábban írtad magyarok által gyéren lakott területekről van szó. Hát nem! Szlovákiában nem véletlenül rendezték át a közigazgatási határokat...
Igen sok hibád van de akkor ne legyél rá büszke és ne kérj újabb helyreigazítást a sok sebből vérző hozzászólásaiddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!