Akik a Jobbikot antiszemitának, rasszistának, fasisztának, hungaristának, fajgyűlölőnek, szilvásbuktának nevezik azok tisztában vannak a szavak jelentésével? És meg is tudják magyarázni, hogy miért azok, amik?
A Jobbik-szavazók mintegy harmada volt mszp-szavazó.
Ez tény.
Nomármost több százezer volt MSZP-szavazót szélsőjobboldalisággal vádolni, több, mint fura...
"Akik a Jobbikot antiszemitának, rasszistának, fasisztának, hungaristának, fajgyűlölőnek, szilvásbuktának nevezik..."
Na és ha az, akkor mi van?
Elvileg mindenki azt gondol, amit akar.
Elnézést kérek mindenkitől, most nézem, hogy milyen hülyeséget írtam, hogy a zyklon-b nem halálos.
Olvastam itt minden hülyeséget közben, annyit akartam csak, hogy a gázkamrák falaiban kimutatható lett volna a zyklon-b cián maradéka, de sehol nem találták.
42-es, egyik eszme sem normális, főleg a szilvásbukta. Na, de komolyan, egy köztársaságban, egy XXI. századi országban nem elfogadható egyik eszme sem.
Én se érek rá ennyi hülyeséget cáfolni, mégis belekezdek
"A cionizmus vallói, akik általában zsidó származásúak, természetesen. Általában a nácizmus vallói is németek voltak ugyebár."
Mindjárt más a helyzet. Nem a zsidókkal van bajod, hanem a zsidó állam létezésével, illetve hogy a zsidók egy része (hisz ki mást tehetné) uralja a világot.
"De hiába mondom, hogy ott a film, benne van amiket elmondtam Palesztináról, te nem nézed meg, mert akkor rájönnél, hogy valóban mi történik ott."
Láttam a filmet és különbet összehozok neked egy óra alatt bármilyen témában. Tele van tárgyi tévedésekkel és csúsztatással.
"Igen, van ennél 1000X rosszabb hely, s konfliktus. Róluk is lehetne beszélni, őket is elítélem. De konkrétan most a Palesztin problémáról beszéltünk."
Közölhetnéd a pártoddal is ezt. Szerintük ennél borzalmasabb terrorakció nem létezik. Vagy te hallottál tőlük nyilatkozatot a libanoni palesztinok sorsának tarthatatlanságról, vagy épp a szírekéről?
"Nem a zsidókkal van bajod, hanem a zsidó állam létezésével, illetve hogy a zsidók egy része (hisz ki mást tehetné) uralja a világot."
Nem én állítottam.
Éntőlem létezhetnek, de akkor kultúráltan éljenek, becsüljék meg egymás életét, és a zsidók ne törekedjenek arra, hogy egész Palesztinát uralják.
Izrael állammal egyetlen problémám van: olyan vegyi és egyéb fegyvereket használ, melyek be vannak tiltva, és titkolják. A szabály szerint ezekkel a fegyverekkel nem rendelkezhetnének, de ők mégis bevetik. De mindegy mondtam, térjünk vissza az eredeti témához.
Az meg, hogy a Jobbik nem foglalkozik más külföldi problémával nem baj. Palesztinával se nagyon foglalkozik. Nekik az a dolguk, hogy velünk, magyarokkal foglalkozzanak, a mi érdekeinket szolgálják, ezért szavaztunk rájuk.
Pont, hogy Palesztina akarja egész Izraelt... És egyébként NEM használnak vegyi fegyvereket...
Szerinted azért adtak a zsidók a palesztinoknak saját kezet Ciszjordánia meg Gáza felett, hogy majd jól elvehessék és a pofijukba dörgölhessék?
első 20 másodperc: http://www.youtube.com/watch?v=xqCdBcae9Ug
És nem jogos, hogy paleszitna akarja izraelt?
Te nem akarod visszakapni az elcsatolt területeket a szomszédos országoktól?
Én pl nem akarom az elcsatolt területeket
1:Jogosan vették el hisz vesztesek oldalán voltunk
2:Gazdaságilag nem bírnánk
3:Annyira sok törzsgyökeres magyar már nincs azokon a területeken max Erdélyben!
Csakhogy sosem létezett olyan, hogy Palesztina... A palesztin nép sincs még 100 éves. Mondhatnám, hogy nagymamám idősebb, mint a palesztin nép, hogy klasszikust idézzek.
Ezt a vidit meg felejtsd már el, olyan szinten tele van tévedésekkel, hogy már az is hazugság amit kérdez.
Jogosan? Ekkora területet? Csupán Erdély nagyobb, mint a mai Magyarország területe.
Nem azt nézték, hogy milyen létszámmal éltek ott románok, tótok, stb, hanem csupán arra ment ki a játék, hogy egy gazdaságilag gyenge országot hozzanak létre, mivel a rengeteg nyersanyagunk oda lett, ami maradt az csak a termőföld, amit pénteken el is ad a fidesz.
Egyébként ez már egy másik film, ezt a BBC készítette, és ott elmondják, hogy milye van Izraelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!