Akik a Jobbikot antiszemitának, rasszistának, fasisztának, hungaristának, fajgyűlölőnek, szilvásbuktának nevezik azok tisztában vannak a szavak jelentésével? És meg is tudják magyarázni, hogy miért azok, amik?
Nem magával a párttal van a baj amúgy.Elég magát a szavazó táborukat meg nézni.Sok érdekes tudatlan figura van ott köztük.
Ismerőseim között is van egy srác,aki szerintem életében nem olvasta el teljes programját a jobbiknak,mégis azt élteti.
Ateistából is rengeteg van a szavazó táborában,miközben a kereszténységet hirdeti agyba főbe (maga a párt.)
(Mondjuk ez nem a párt hibája.)
Nekem ezért nem hiteles a Jobbik.Szavazóinak jó fele nagyon égő,ráadásul azt sem tudják,mit képviselnek.
MolotovPunk, az általad leírt hozzáállás melyik pártról nem mondható el? Az emberek fele az országban tanulatlan söpredék. Mi erre a legjobb bizonyíték? Az kérlek hogy 4 évente visszaültetik az előzőleg megbukott kormányokat!!!!
A Jobbik szavazói legalább nem szenvednek retrográd amnéziában. Sokan nem olvasták el a programjukat, köztük én se ellenben minden megszólalásukat figyelemmel követem. Na jó ez sem igaz a programjuk jelentős részét elolvastam.
A pártok szimpatizánsainak a fele ténylegesen nem tudja mit képviselnek, pusztán hőbörögnek a mostani kormány miatt. De a hőbörgők fele viszont azt se tudja miért hőbörög. Csak nem lett földi paradicsom 4 év alatt és ezt nem képes feldolgozni. Ha azt nézed hogy az egyetemi értelmiségnél a Fidesz és a Jobbik vezet akkor lehet rájönnél, hogy a másik része a támogatójuknak viszont az értelmiség!!!!
"A városvezetőt is kérdezték helyszínen tartózkodó kollégáink, ismeri-e a Jobbik programját, nem kicsit feszengett, kitérő választ adott, összességében az derült ki, hogy nem is ismeri annak a pártnak a programját, aki ellen tiltakoznak."
Valójában a Jobbik szavazói sem ismerik azt a programot, vagy legalábbis nem értik, ha kiállnak mellette.
"Ha azt nézed hogy az egyetemi értelmiségnél a Fidesz és a Jobbik vezet akkor lehet rájönnél, hogy a másik része a támogatójuknak viszont az értelmiség!!!!"
Akárhány felkiáltójelet is írsz oda, ez akkor is CSÚSZTATÁS.
1. Az a friss felmérés, amire a jobbikosok annyira szeretnek hivatkozni mostanában, kizárólag a BIZTOS PÁRTVÁLASZTÓK körében készült, tehát közel sem fedi le az egyetemisták összességét.
2. A felmérés szerint a 2. helyen az LMP áll, 4% különbséggel; és így 5%-kal megelőzte a Fideszt, tehát népszerűbb.
Részletek itt:
-------
A kérdésre: Igen, tisztában vagyok a szavak jelentésével. És meg is tudom magyarázni, hogy miért azok, amik.
Például ez egy nagyon jó illusztráció a jobbikos "kemény mag"-ról:
http://www.youtube.com/watch?v=1x6SooVNyS8
Ezért nevezik őket annak, aminek.
Ugye nem baj balosok ha én is a pártjaitokat a hõzöngõ kétbites hungarofóbokkal és nem túl mûvelt, unatkozó, fröcsögõ sokszor nyugger hiveivel azonosítom? :)
Ha már videóval is vannak a dolgok szemléltetve.
A kérdés a Jobbikról szól, nem a baloldali pártokról. Ez bizonyára elkerülte a figyelmedet.
Az is egy elég jó mutató az itteni jobbikosokról, hogy a kérdésre válaszoló, és egy tévedést javító, linkkel alátámasztott válaszomat csak lepontozni tudják. Mintha a piros pacsi helyettesíthetné az érveket...
" Akérdés a Jobbikrólszól, nem a baloldali pártokról.Ezbizonyáraelkerülte a figyelmedet.
Azis egy elég jó mutató az itteni jobbikosokról, hogy a kérdésre válaszoló, és egy tévedést javító, linkkel alátámasztott válaszomatcsak lepontozni tudják. Mintha a pirospacsihelyettesíthetné az érveket..."
Na és akkor mivan? Ezek szerint igaz, fõleg tõled még értelmes dolgot nem nagyon olvastam, akkor vagy ilyen aktív ha a kedvenceidet véded, úgyhogy feleslegesen okoskodsz!
Milyen "mutatóról" beszélsz? :D A hozzád hasonlóak ugyanezt csinálják, és az mégsem tûnik fel! :)
Amúgy meg engem eleve nem nagyon érdekel az ilyen pontozósdi, mert az ilyenek mint te "adják" a %-okat is pl. Errõl ennyit!
"Mintha a piros pacsi helyettesíthetné az érveket..."
Ez jellemző sajnos az egész gyakorira, hogy őszinte legyek én le is tiltanám ezt a funkciót és csak az épp aktuális kérdezőnek engedném meg, hogy értékeljen, hiszen ő tette fel a kérdést, számára fontos a válasz, nem a kósza kommentelőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!