Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik a Jobbikot antiszemitának...

Akik a Jobbikot antiszemitának, rasszistának, fasisztának, hungaristának, fajgyűlölőnek, szilvásbuktának nevezik azok tisztában vannak a szavak jelentésével? És meg is tudják magyarázni, hogy miért azok, amik?

Figyelt kérdés

2013. jún. 18. 20:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/90 anonim ***** válasza:
Ami területet ma Izraelként ismersz azt a zsidók hozták létre és nem elfoglalták. Az, hogy ott a Közel-Keleten ma egy Európai szintű állam van azt nem a Brit mandátum terület, vagy az Oszmán fennhatóság hozta létre...
2013. jún. 18. 22:28
 52/90 anonim ***** válasza:

Kérdező:

Most őszintén miért ne lenne jogos a nácik mellett mi voltunk a másik ország aki a háború végéig harcolt akkor mit gondoltál nem tesznek minket tönkre?

Japán kettő atomot kapott úgyhogy sztem mi inkább maradjunk csöndben!

2013. jún. 18. 22:28
 53/90 anonim ***** válasza:
100%

Amiről te beszélsz az a 2. világháború! Az elcsatolás az első világháború után történt meg...

Nem gáz ekkorát tévedni?

2013. jún. 18. 22:33
 54/90 anonim válasza:
47%

Lényegtelen az egész :D Ha a [Jobbik] hatalomra kerül márpedig (nem fog) :D akkor egyből háború lenne ....

mire lenne jó :)? maradnának egy páran és lenne munkahely nekik XD meg hogy cigány bűnözés?? :D igaz hogy lopnak csalnak meg minden de a magyar is már ezt teszi mert nincs munka erő !!!! Magyarországba nemsoká beköszönt az állam csőd akkor miről is beszélünk honnan lesz nyugdíj családi pótlék meg segély stb????? az emberek megfogják egymást ölni !! van egy jó ötletem... (MAGYAR ORSZÁGRÓL GYORSAN EL KELL MENNI!!!) Nagyon rossz a helyzet és még csak most jön az igazi.De nem baj :)

Uii:Ami kérdést írtál az tejesen igaz és azok!

Azért nincs munkahely mert általában 50évenként szokott kitörni a háború ... ha hatalomra kerülnének a jobbikosok egyből lenne mészárlás stb rombolás és utánna egyből lenne munka építkezések stb :D

ja és 15éves vagyok :)

2013. jún. 18. 22:35
 55/90 anonim ***** válasza:

53

Tudom hogy az első után volt de a második elején amikor a nácik mellé álltunk visszakaptuk őket mivel a nácik nekünk adták mivel melléjük álltunk és ezért mondom hogy örülhetünk hogy nem vettek el még többet!

2013. jún. 18. 22:36
 56/90 anonim ***** válasza:
fúhallod 15 évesen de bölcs vagy... meg az a stílus...
2013. jún. 18. 22:38
 57/90 anonim ***** válasza:

" Afogalomzavar inkábbrátok jellemző, bucikák, akik azthiszitek, hogy a liberális szólásszabadságvédelmével ellentétes a holokamuzás tiltásapl.

Értemén, hogy elődkének nincs sok ideje utána járni a kurutty cikkeknek, aztmeg ti betűhűséggel szopjátok be, de ettől még nem, nem aztjelenti.

Egyébkéntaz utolsó hármat(a szilvásbukta előtti hármat) nem a Jobbikra, mint pártra szokták mondani, hanem a jobbikosokra, akikre kollektívan igazez.

Mondjuk én turulcsirkének szeretlek hívni titeket, olyan jól jellemzi a vicces helyzetet, amikor borzolátok az igen szegényes tollaitokat. Azolyan magyaros."

Belõled aztán süt ám az értelem, vagy most kaptad meg a bohóc k.rvaországozós fõnöködtõl a mondandód? :) Te rád tényleg illik a liberó-jelzõ. :o

2013. jún. 18. 22:39
 58/90 anonim válasza:
muszály ;)
2013. jún. 18. 22:39
 59/90 anonim ***** válasza:

Többet? Többet vettek el 3 faluval mint a Trianon után! Basszus elég lesz már a melléfogásokból!!!! És ne magyarázd meg mert csak rosszabb lesz...

Másik válaszoló látszik, hogy 15 éves vagy. Nem kellett volna ide írnod mert nem vagy kompetens a témában. leírtál egy rakás zagyvaságot amiből a háborúk következményei állják meg a helyüket CSAK. A Jobbik kivel háborúzna? Miről beszélsz? Öreg Magyarország egy utolsó csatlós állam. Ha háború törne ki a NATO kötelékében harcolnánk és mivel a történelem ismétli magát megint a vesztes oldalon állnánk. A Jobbik ellenben újragondolná az összes külföldi függőségünket és talán elszakadhatnánk a NATO-nak nevezett birkanyájtól. Tudod a magyarok sosem jártak jól amikor az oroszokkal kekeckedtek... A NATO viszonya meg közel sem baráti Oroszországgal.

2013. jún. 18. 22:41
 60/90 anonim ***** válasza:

59

Pont azt írtam hogy nem vettek el többet úristen értelmezd már amit írtam!

2013. jún. 18. 22:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!