Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mennyire vagytok elégedettek...

Mennyire vagytok elégedettek a mostani (2014) választással?

Figyelt kérdés
Kire szavaztatok? illetve szavaztatok volna? örültök vagy nem az eddigieknek?

2014. ápr. 7. 06:56
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
85%

mindegy, hogy kire voksoltam, de értetlenül állok az eredmény előtt.

mindenki csak mondja, hogy ilyen rossz, olyan rossz, de mégis ezek nyertek.

2014. ápr. 7. 07:03
 2/29 anonim ***** válasza:
75%
Nem vagyok elégedett, de pontosan ezt vártam egy ilyen hülye néptől.
2014. ápr. 7. 07:04
 3/29 anonim ***** válasza:
88%
Elég sok emberre beszéltem idén és egyetlen egy fidesz támogató volt köztük, de úgy látszik az emberek közel fele sunyi és a képünkbe hazudik. Gondolom ezzel védik a bálványukat, egyházukat, mutyijukat illetve ezzel leplezik, hogy bedőltek a hamis ellenségképeknek a balos hazugságnak meg a nácizásnak. Úgy látszik ebben az országban ez a stílus érhet csak el eredményt, ezért visszatérve a kérdésedre én nagyon elégedett vagyok és örülök!
2014. ápr. 7. 07:10
 4/29 anonim ***** válasza:
61%

2#

mert a választók kb 2/3-a hülye mert nem a baloldalra szavazott, csak te vagy az okos?

2014. ápr. 7. 07:12
 5/29 anonim ***** válasza:
27%

"Mennyire vagytok elégedettek a mostani (2014) választással?"

TÖKÉLETESEN reprezentálja a magyar realitást.

Az emberek 45%-a jobban él, mint "MSZP-Nyóccév" alatt, 25%-a visszasírja a nyóccévet, mert elvesztette az állását/megélhetését/nyugdíját, 20%-a valami egészen mást akar, amiben benne foglaltatik a cigányszemélyek meglincselése/kitoloncolása (mert valljuk be: ez a legnagyobb fegyverténye a jobbiknak a mai napig), Pesten pedig megint akadt 5%, akik a mélyliberó zsidókat bejuttatták (az aktuális LMP formájában a történelmi SZDSZ helyett) a parlamentbe.<--Szóval a melegjogok/nemzetiségi jogok/segélyezések ismét nőni fognak 4 évig, nem csökkenni.

Na, zanzásítva ennyi lenne. Választási csalás pedig nem nagyon történhetett, nemzetközi megfigyelők ugyanis jelen voltak végig. Semmiféle visszaélést nem dokumentáltak.

2014. ápr. 7. 07:18
 6/29 anonim ***** válasza:
16%

"mert a választók kb 2/3-a hülye mert nem a baloldalra szavazott, csak te vagy az okos?"

Erre én is válaszolhatok. Igen, ennyi hülye. És akkor még finoman fejeztem ki magam. Nem azért, mert nem a baloldalra szavazott, hanem mert erre a gerinctelen féregre.

2014. ápr. 7. 07:22
 7/29 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon!!!!!!!
2014. ápr. 7. 07:28
 8/29 anonim ***** válasza:
37%

""mert a választók kb 2/3-a hülye mert nem a baloldalra szavazott, csak te vagy az okos?"

Erre én is válaszolhatok. Igen, ennyi hülye. "

De nem válaszoltál. Mert miért lennének hülyék? Mert te azt mondod? :D Finoman szólva sem elég erős érv.

Nekem jót tett az egykulcsos adó + családi adókedvezmény, nyilván nem a Jobbikra adtam a voksom. És erre azt kapom, hogy hülye vagyok. '18-ban sem a Jobbikra fogok szavazni, már látom.

2014. ápr. 7. 07:30
 9/29 anonim ***** válasza:
33%

, hanem mert erre a gerinctelen féregre.

Most a liba tolvaj,vagy a simon elvtársadra gondoltál?Vagy hagyó kollégádra,esetleg shuzlág?

2014. ápr. 7. 07:35
 10/29 anonim ***** válasza:
80%

5-ös. Te nem itt élsz, hogy azt állítod, hogy az emberek 45 %-a jobban él? Csak legfeljebb az egyharmada él jobban, a többi egyre rosszabbul.

Nagyon nem vagyok elégedett. De tudni lehetett előre a Fidesz győzelmet.

Egyrészt a választási törvényeket úgy alakították, hogy nekik kedvezzen. Másrészt a Fidesz mindig is tudta mozgósítani a birkáit.

2014. ápr. 7. 07:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!