Mennyire vagytok elégedettek a mostani (2014) választással?
mindegy, hogy kire voksoltam, de értetlenül állok az eredmény előtt.
mindenki csak mondja, hogy ilyen rossz, olyan rossz, de mégis ezek nyertek.
2#
mert a választók kb 2/3-a hülye mert nem a baloldalra szavazott, csak te vagy az okos?
"Mennyire vagytok elégedettek a mostani (2014) választással?"
TÖKÉLETESEN reprezentálja a magyar realitást.
Az emberek 45%-a jobban él, mint "MSZP-Nyóccév" alatt, 25%-a visszasírja a nyóccévet, mert elvesztette az állását/megélhetését/nyugdíját, 20%-a valami egészen mást akar, amiben benne foglaltatik a cigányszemélyek meglincselése/kitoloncolása (mert valljuk be: ez a legnagyobb fegyverténye a jobbiknak a mai napig), Pesten pedig megint akadt 5%, akik a mélyliberó zsidókat bejuttatták (az aktuális LMP formájában a történelmi SZDSZ helyett) a parlamentbe.<--Szóval a melegjogok/nemzetiségi jogok/segélyezések ismét nőni fognak 4 évig, nem csökkenni.
Na, zanzásítva ennyi lenne. Választási csalás pedig nem nagyon történhetett, nemzetközi megfigyelők ugyanis jelen voltak végig. Semmiféle visszaélést nem dokumentáltak.
"mert a választók kb 2/3-a hülye mert nem a baloldalra szavazott, csak te vagy az okos?"
Erre én is válaszolhatok. Igen, ennyi hülye. És akkor még finoman fejeztem ki magam. Nem azért, mert nem a baloldalra szavazott, hanem mert erre a gerinctelen féregre.
""mert a választók kb 2/3-a hülye mert nem a baloldalra szavazott, csak te vagy az okos?"
Erre én is válaszolhatok. Igen, ennyi hülye. "
De nem válaszoltál. Mert miért lennének hülyék? Mert te azt mondod? :D Finoman szólva sem elég erős érv.
Nekem jót tett az egykulcsos adó + családi adókedvezmény, nyilván nem a Jobbikra adtam a voksom. És erre azt kapom, hogy hülye vagyok. '18-ban sem a Jobbikra fogok szavazni, már látom.
, hanem mert erre a gerinctelen féregre.
Most a liba tolvaj,vagy a simon elvtársadra gondoltál?Vagy hagyó kollégádra,esetleg shuzlág?
5-ös. Te nem itt élsz, hogy azt állítod, hogy az emberek 45 %-a jobban él? Csak legfeljebb az egyharmada él jobban, a többi egyre rosszabbul.
Nagyon nem vagyok elégedett. De tudni lehetett előre a Fidesz győzelmet.
Egyrészt a választási törvényeket úgy alakították, hogy nekik kedvezzen. Másrészt a Fidesz mindig is tudta mozgósítani a birkáit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!