Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mennyire vagytok elégedettek...

Mennyire vagytok elégedettek a mostani (2014) választással?

Figyelt kérdés
Kire szavaztatok? illetve szavaztatok volna? örültök vagy nem az eddigieknek?

2014. ápr. 7. 06:56
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
91%

#19 igen, erről van szó.

Én csak azt tudom mondani, hogy aki elhiszi a 7 nap alatt teremtett világról szóló mesét az bármit elhisz :)

2014. ápr. 7. 09:59
 22/29 anonim ***** válasza:
23%

Én órák óta letargiában ülök a tény láttán a szavazatokat látva, döbbenetes, feldolgozhatatlan.

Engem leginkább a baloldali szavazatok keserítenek el legjobban, hogy ezek az emberek hol élnek és haragszom rájuk, hogy lehetünk mi ember, már bocsánat a kifejezésért , de ennyire primitívek, ha még van aki rájuk voksol. Ezek után meg is érdemlik a sorsukat. Én magam is szégyellem, hogy ezeket írom, de ezt érzem.

2014. ápr. 7. 10:00
 23/29 anonim ***** válasza:
A haza nem eladó szavazatok is elkeserítőek, mert az esélyesebbeknek kellet volna adni a voksukat. Én is devizas vagyok, nekem is vannak gondjaim na de könyörgöm ez képtelenség, mégis mit gondoltak. Ha akad közületek ilyen, érdekelne a vélemény, mi vezérelt a döntésben.
2014. ápr. 7. 10:14
 24/29 anonim ***** válasza:
09:34 vagyok, és én is vallásos vagyok, vagyis inkább csak istenhívő, de eszemben se volt a Fideszre szavazni. Lehetnek Orbánnak és társainak akármilyen szép és erkölcsös nézetei, ezt én tisztelem is benne, de ez nem változtat azon, hogy ő nem jó vezető, nem jó politikus. Szerintem a politika és a hit két teljesen más világ, és nem értem azoknak az embereknek a gondolkodását, akik összekötik a kettőt. A szüleimmel is próbáltam már beszélgetni erről, de amint azt az egyik válaszoló is írta, őket nem lehet meggyőzni, nincsenek is igazán érveik, szerintük azért a Fidesz, mert csak.
2014. ápr. 7. 10:19
 25/29 anonim ***** válasza:
4%

itt mindenki nagyon okos, de mondjatok már egy lehetőséget a ne a fideszre.. nincs

tehát akkor nem hőzöngeni kell, hanem alakítsatok pártot, és mutassátok meg, hogy kell megnyerni a választást, és jól vezetni az országot

2014. ápr. 7. 10:36
 26/29 anonim ***** válasza:
A "csak" hivatalos fidesz indoklás! lásd Selmeczi Gabriella :)
2014. ápr. 7. 10:38
 27/29 anonim ***** válasza:
0%

A szavazók nagy része nem gondolkozik, érzelmi alapon dönt. Hányatok olvas gazdasági lapot? Hányatok járt egyetemre? Hányatok olvasta el a pártok programjait és vette észre hogy mi folyik itt?

Nem lepődtem meg, de nem vagyok elégedett. Mindegy kire szavaztam, mert sajnos a többi párt sem sokkal jobb, de legalább nem ennyire pofátlanok.

Amit még kiemelnék, hogy egy ilyen párt mint a jobbik létezhet 2014-ben és az emberek tapsikolnak nekik, elképesztő. De biztos igazuk van és kergessük ki a multikat az országból, majd megnézem hogy répát termesztetek a panelben. Persze az EUból is ki kell lépni mert tele van kretén külföldiekkel. VICC kategória :))) És igen, a cigányok miatt nem kaptok jól fizető munkát, semmiképp sem azért mert semmiben nem vagyok jobbak mint mások és nem beszéltek nyelveket. 3-as érettségivel valószínűleg többre fogtok menni ha már kormányoz. Hagyjuk már...

L20

2014. ápr. 7. 10:57
 28/29 anonim ***** válasza:
# 27/27 Nigel Farage (14:34)keress rá
2014. ápr. 7. 11:34
 29/29 anonim ***** válasza:
45%

Én a Fidesz és az MSZP idején is ugyanúgy éltem. Évek jöttek, évek mentek...az emberek alamizsnáért könyörögtek, és oda nyomták az "x"-et amelyik többet ígért, független attól hogy az elveinek megfelelt e vagy sem.

Azok az emberek 1994-ben az MSZP-re, 1998-ban a Fideszre, 2002-ben megint az MSZP-re, 2006-ban a Fideszre nyomták...

Megérdemeltük, éppúgy ahogy a deviza hiteleket is. Teletömött pofával csámcsogva hablatyolt a panelban lakó ismerősöm hogy vett egy 5 millás autót, mert "nehogymá nekem van olyan neki meg nem"...Csak azt elfelejtette hogy én hétvégén is dolgoztam reggeltől estig, ő pedig megmondta hogy "anyjának sem mozdul meg hétvégén"...

Én összespóroltam az autóra a pénzt és úgy vettem meg, ő pedig ingyen megvette, ma pedig sajnálni kell hogy szegény t megszívatta a csúnya kormány. Az országról kb ennyit.

2014. ápr. 7. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!