Kedves Magyarok! Miért vagytok ennyire ír ellenesek? Az Ír Sziget - elsősorban az Ír Köztársaság - nem csak Francis Tobin-ból áll!
Ki ir ellenes? Semmi bajom az irekkel.
A hulyekkel van, de azokkal allampolgarsaguktol fuggetlenul.
Az első három, kedves hozzászólónak egy válaszban reagálok.
Hogy kik ír ellenesek? Akik a Hír 24, az index, a ma.hu, a Népszava online vagy a Magyar Nemzet online oldalain megjelenő híreket kommentálják. Csöpög belőlük a gyűlölet. Ez nekem különösen fáj, mert Írország a második, választott hazám!
Ha úgy van, hogy Ti viszont nem azonosultok a gyalázkodókkal, megköszönöm, megnyugodtam!
- "Én jobban tudom nevű felhasználó":
A békesség kedvéért érdemben nem reagálok.
- 14:09
Egy picit ez is cinikus válasz volt!
Ha jól látom kérdező itt neked van bajod a többiekkel (tudod, amikor mindenki szembe jön az autópályán..).
Nekem pl még eszembe sem jutott, hogy bármi bajom lenne az írekkel.
Nem belőlük áll, de akik egy egyedi esetből is ilyen konzekvenciát képesek csak elvonni, azoknak gyakorlatilag ez az egyetlen önkifejezési módjuk, a pátoszok zengése mellett persze. Minden témakörben ott vannak, de csak az erőszakos bűncselekmények kommentálásnál csördülnek össze elegen az ilyesmihez.
Az írekhez való magyar viszonyt és ennek a fordítottját, ha nem is túl cizelláltan és pozitív felhanggal, de Én jobban tudom névre hallgató felhasználó fogalmazta meg a legpontosabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!