DK-sok, ti miért vagytok DK-sok?
Jól tudnak gitározni, antimagyarkodni, egyebek, és ennyi elég is.
(Volt olyan híve is aki úgy tudta még, hogy a szeretett vezére a szocipárt élén áll.)
Az első válaszoló vagyok, valaki írt nekem privit, amiben kérdezte, mi bajom a jobboldallal? Itt kifejtem:
Az a bajom a jobboldallal leginkább, hogy a nincsteleneket, a nélkülözőket nyomorgatja, nem ad nekik munkát, sem támogatást, semmit tulajdonképpen. Ugyanakkor a jómódúakat támogatja arcátlan módon még gazdagabbá tesz olyan embereket, akik azelőtt sem voltak soha sem rászorulók. Elvárja a fidesz kormány a munkanélküliektől, hogy munkát találjanak, ugyanakkor semmilyen törvényt nem hoz például azzal kapcsolatban, hogy a munkaadók ne "pofa" alapján ítéljék meg, kit vesznek fel és kit nem, mert hogy bizony ez megy, voltam már pár állásinterjún, onnan tudom... Beül két három cicababa a munkakiközvetítő cégekhez, és szépen eldöntik szimpátia alapján, kit vesznek fel és kit nem... Ezen a rendszeren ez a kormány sem változtat, abszolút nem is foglalkozik ezzel!
A fent említettek miatt nem tartom valódi nemzeti erőnek a fideszt és társait, de persze nyilván sorolhatnék még hibákat.
"Mert követni akarták az őszödi böszmét, DJurcsány Ferencet. Nagy részük nyugdíjas, akik nem értenek a politikához."
Te vagy az, aki nem ért a politikához! És olyan témában szólalsz meg, amihez fingod sincs. A DK-t rengeteg fiatal követi, és támogatja, és egyre népszerűbb a körükben. És ne becsülj le valakit az alapján, hogy nyugdíjas, mert nem biztos, hogy nálad az az ember kevesebbet ér csupán a kora, vagy a munkaviszonya alapján. Az őszödi beszéd nem Gyurcsánynak, hanem az MSZP-nek volt szégyen.
"Te vagy az, aki nem ért a politikához! És olyan témában szólalsz meg, amihez fingod sincs. A DK-t rengeteg fiatal követi, és támogatja, és egyre népszerűbb a körükben. És ne becsülj le valakit az alapján, hogy nyugdíjas, mert nem biztos, hogy nálad az az ember kevesebbet ér csupán a kora, vagy a munkaviszonya alapján. Az őszödi beszéd nem Gyurcsánynak, hanem az MSZP-nek volt szégyen."
Sok a duma, feleslegesen reklámozod a pártodat, a most kiírt kérdéseddel is.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__partok-kormanyzas__6..
Épeszű ember nem fog szavazni erre a gittegyletre hiába erőlködtök! :)
Már eleve ott a leszerepelt vezére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!