Valaki feltudna világosítani hogy mi a Jobbik terve a Cannabis Sativával ha kormányra kerül?
ma 14:42
Te az vagy, aki legelőször írt? Ha igen, akkor már kezdem sejteni miért írsz ilyen hangnemben.
őőő, hát majd rájön mindenki h kinek mit írok.
szóval nem sípol a tüdőm, hetente megyek túrázni, nyáron egyedül is, nem ritka h 40-50 kilométert.
nem, nem okozz rákot, kivétel ez alól ha dohányal fogyasztják.
beszélgetem 10 percet, sőt, több száz órát is füvessel és képzeld, átlagon bőven felüli az intelligenciája, pedig ő annyit szív amennyit már én se tartok helyesnek.
"lényegtelen hogy 40fokoshoz vagy sörhöz hasonlítom, jó, igaz nem. mivel a 40 fokos még károsabb mint a sör."
Wow! Leesett végül amire utaltam.
"viszont a sör is károsabb mint a fű mert gyorsabban iszol mint ahogy lebontja a szervezet, illetve abból is meglehet inni 3 litert is."
Ez milyen érv? Kínai piacon tunkolják rád az árukat ilyen kaliberű érvekkel. Halkan megsúgok egy titkot: gyorsabban eszel, iszol mindent, mint hogy a szervezeted lebontaná.
"egyébként meg én egy régi indai-brit kutatás záró mondatát tartok a legkorrektebbnek. "Egy pipányi cannabis nem károsabb mint 1 pohár whiskey" de kérdem én, egy pohártól mikkor lazul el az ember? soha. míg 1 pipányitól 2 órára a mennyországba kerülsz. :) utána meg akár vezethetsz, dolgozhatsz, sőt repülhetsz is. nem jelent semmilyen kockázati tényezőt."
Csupán annyit, hogy rendőrbácsi megbüntet, mert 2 óra alatt nem ürül ki belőled teljesen, és tudatmódosító szerrel a testedben vezetni nem szabályos.
az alkohol véráramba kerülésére gondoltam te ész. :)
és ez meg milyen érv? am látszik h nem értesz az egészhez...2-2,5 óra alatt teljesen elmúlik a hatása. az egy másik dolog h megköt a pl.zsírban a hatóanyag, de attól még hatást nem fejt ki.
"az alkohol véráramba kerülésére gondoltam te ész. :)"
Ugyanez van a szörppel, azt is hamarabb megiszod, mint a cukortartalma a véráramba kerülne. A sör nem emiatt káros.
"am látszik h nem értesz az egészhez...2-2,5 óra alatt teljesen elmúlik a hatása."
Direkt kerülni próbáltam a tudatmódosító hatása alatt álló szóösszetételt. Ha balesetbe kerülsz(abszolút nem kívánom!) akár nem a saját hibádból, akár a sajátodból, elvihetnek vérvételre. Véredből meg 2 óra latt nem ürül ki 100%osan. Zéró tolerancia van ezen a téren. 3 korty sörnek sincs hatása, de büntetnek érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!