Valaki feltudna világosítani hogy mi a Jobbik terve a Cannabis Sativával ha kormányra kerül?
Ezt a kérdést megfordítanám.
Miért fogyasztják egyesek a Canabist, és mit tehetne a kormány, hogy más egészségesebb elfoglaltságuk legyen?
tudom h nem mind1, én tényleg a kormányra kerülésre gondoltam. :) elméleti kérdés.
egyébként nem azért írtam ki a kérdést h beszólogassatok. te sem csinálsz többet szerintem mint egy "füves", csak amíg te a füstös kocsmába iszod az idegmérged, addig mi kint a szabadba a fűben piknikezünk és pipázunk. :) egyébként én olyanról hallottam h így akarnak majd jelentős pénzhez jutni, és legalizálják majd. bármennyire is abszurdnak hangzik én eltudom képzelni, a szkíták is szívtak. :)
háát ugy legyen ahogy mondod.
Mohamed:egyszerübb megoldás kell LEGALIZÁLNI...
Nem kerül kormányra.
Ha kormányra kerülne, valószínűleg méginkább szigorítaná a jelenlegi törvényeket. A Jobbik nem eszdéesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!