Mi a véleményetek a JOBBIKrol van esélye a győzelemre?

"Azért én nem lennék ennyire biztos abban a nagy győzelemben. Nekem csak a szűk környezetemben van 6 ember, aki az EP választásokon a jobbikra szavazott. Most nem fog."
Nem a te 6fős baráti körödön fog múlni a győzelem.
"Nagyobb a tét átgondolták és nem oda fognak szavazni.A 15 % egy 30%-os részvételi aránynál ,nem olyan nagy eredmény."
Ez így igaz, hogy nem mindegy mekkora a részvétel,de a jobbiknak folyamatosan nő a támogatottsága. Nekem például több (kb 50-60) ismerősöm is a jobbikra szavaz,aki az EP választásoknál nem rájuk,vagy nem is szavazott. (Igaz,nem rajtuk fog múlni a győzelem,de a jobbik nagyon feljött.)
Nem lehet tudni,hogy mi lesz,de egy biztos:
Fidesz győzelem,jobbik második helyezés,LMP bekerül,SZDSZ és MDF örülhet annak, ha parlamentben marad.

szdsz nem fog bent maradni.. szerintem az mdf sem
és az lmp sem fog bekerülni, bár nem tudom..ááá nem hiszem hogy bekerül
de nagyon kíváncsi leszek az eredményekre
Jobbikot én 20% környékére saccolom... de remélem megelőzi az mszp t

40-50 kozott mozog a Jobbik.
"Kövér már azon aggódik, hogy a Fidesz az 50%-ot is elbukja, a napokban mondta ugyanis Táton következőt: „Ha a tisztelt választók nem hatalmaznak fel minket arra, hogy koalíciós kényszer nélkül vezessük az országot, akkor, miután nincs alkalmas koalíciós partner, akivel lenne esély egy normális és tisztességes kormányzásra, vissza fogjuk adni az embereknek a döntés lehetőségét, hogy még egyszer gondolják meg, és bízzák meg azt, akit meg akarnak bízni.”
Koalíciós kényszer 50% alatt van."

40-50 százalék? már nem azé de h ha 50 körül van a fidesz, és a jobbiknak pl 45%? remélem ezt nem gondoltad komolyan..
a jobbik reálisan kb 20 körül van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!