Mi a véleményetek a JOBBIKrol van esélye a győzelemre?

Nem olyan biztos az, hogy nagyobb lesz a részvétel.
Másrészt, meg ezzel párhuzamban a Jobbik is ugyanúgy nőni fog.
Már írtam: nagy tévhit, az, hogy a "jobbikosok mennek ezerrel..."
Én sem mentem el szavazni az ep-n, pedig jobbikos vagyok. Csak lustaságból nem mentem el.

Jobbikos vagyok en is es az ep-re nem mentem el. Most mas a tet es ott leszek. 15-20%
Szebb Jovot!

A tudatlanság elkerülése végett ajánlom az utolsó válaszolónak a következő oldalt: [link]
Tessék megnézni, hogy mennyire fiatalok.
Illetve hogy akár a szolnoki fórumon mennyi a fiatal.
Vagy akár személyes tapasztalataimat is megoszthatom veled PÜben, szívesen válaszolok neked is, ill. az egész Gyakorikerdesek.hu-nak.

"A jobbikos szavazó tábor nagyrésze pedig fiatal, 10-en éves rasszista gyerek vagy egyetemista aki a szavazás napján másnaposan alszik majd otthon."
No, ezt hívják általánosításnak, amit te itt leírsz a nagy, büszke, langyi, liberális, kampósorrú, kaftános, tetűhintás öntudatodban!
Naná, hogy győzni fog. Ha nem a mostani választáson, és a Zsidesz újabb 4 évig semmit sem fog csinálni, akkor 2014-ben tutkóra!
Te meg mehetsz az LMP-ddel seggrepacsizni!

büszke, langyi, liberális, kampósorrú, kaftános, tetűhintás öntudatodban!
Csak hogy tud egyik jelző se stimmel. Hát igen a jobbikosok tudnak csak igazán álltalánosutani. Pontosan ezért nem fognak nyerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!