A jobbiknak az idei választás lesz az egyetlen esélye a parlamentbe jutásra. Négy év múlva - bármit is csinál a győztes párt, a gazdasági helyzet stabilizálódása okán nem fog tudni a radikális irányt valló párt még csak a tűz közelébe sem jutni.
Amit idén elér a Jobbik, az lesz pályafutásának legnagyobb eredmény. És ezt merem borítékolni.
2010. febr. 6. 08:10
22/47 anonim válasza:
Én pedig úgy látom, hogy az összes párt stagnál, vagy veszít a népszerűségéből, kivéve a Jobbikot.Ha most nem is, 4 év múlva fix, hogy többségben leszünk. Mint írták, a jobbik szavazótábora a fiatalok, az öregek pedig, hát nem élnek örökké.Nézzétek meg az mszp nyilvános fórumait. Átlag életkor 86 év. Akkor lesz itt változás, ha azok kihalnak.A mostani fideszes emberek pedig 4 év múlva úgyis meggondolják magukat:)))
2010. febr. 6. 08:48
23/47 anonim válasza:
Van esély a JOBBIKnak.
Több embert usmerek aki csak azért nem a JOBBIKra szavazott az EP, mert úgy gondolta, hogy semmi esélye. Hát most bebizonyosodott, hogy ez nem igaz. 7-8 %-ot jósoltak nekik és meg lehet nézni, hogy mi lett.
Mint már többen írták az sem igaz, hogy a JOBBIKos szavazók 1000-rel mennek szavazni. Az arány közel azonos.
Am nem egy 40-50 évest ismerek aki JOBBIKos.
ADJON AZ ISTEN- SZEBB JÖVŐT!
2010. febr. 6. 13:32
24/47 bumbi02 válasza:
nincs esélye gyözelemre, legjobb esetben is maximum 20%ot szerezhet mert az ország döntő többségét nem lehet megnyerni ien szélsőgességgel...
2010. febr. 6. 15:25
25/47 anonim válasza:
Nem hiszem hogy győzni fognak, de durva hogy a fideszes ismerőseim kb. fele már a jobbikra szavaz
2010. febr. 6. 16:58
26/47 anonim válasza:
hát nem értem hogy épeszű ember hogy vált fideszről jobbikra. mszptől átpártolni logikus,na de fidesztől...
2010. febr. 6. 17:14
27/47 anonim válasza:
Előzőnek? Aki fideszes, és másképp gondolkodik, mint Te, az nem épeszű? A Fidesz az ideális párt? Szavazz rá, kívánom, teljesüljenek elképzeléseid velük kapcsolatban, mert akkor nekem is jó lesz! / attól tartok, csalódni fogunk/.
2010. febr. 7. 17:41
28/47 bumbi02 válasza:
jesszus.. ez már vicc.. leirom a kérdésre válaszolva hogy mi az ÉN véleményem h van e esélye a jobiknak, erre 38%ot kapok rá? nem az volt a kérdés h Irjátok le hogy van esélye, szebb jövöt!
fogadjuk el mások véleményét is, főleg akkor h ha a kérdés mások véleményére kiváncsi...
vagy akkor irják ki ide hogy ide csak azok irjanak akik igent irnának...
2010. febr. 7. 18:39
29/47 anonim válasza:
Mit kell sírni, ha lepontoznak? Kevesebb lesz a fizetésed, vagy mi? Ha ilyen érzékeny vagy, ne gyere ilyen topicba.
2010. febr. 8. 18:06
30/47 bumbi02 válasza:
engem nem a pontom érdekel, hanem az emberek hozzállása miat irtam azt h lepontoztak.. h ha vmi nem egyezik a véleményükkel akkor takarodjon a másik a fenébe hülyeséget irt?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!