Miért van az, hogy ha kiderül valami negatív dolog a Jobbikról, akkor hiába a bizonyíték, akkor is a Jobbiknak lesz igaza?
Nem vagyok Fideszes, de a 2006-os Fidesz programos kérdés után kiderült, hogy nem a Fidesz koppint, de mégis állítjátok, hogy ez nem igaz.
Mellesleg a Jobbik a levédette a programját, ezért nem lehet más programban ugyanaz?
a Jobbikról mi derült ki konkrétan?
nem hiszem hogy a 2006 os programba csendőrség lenne benne
mindegy nem értem az egészet
"programba csendőrség"
Én a magyar demokratában olvastam először a csendőrségről, és még messze volt a jobbik. A magyar demokrata meg köztudottan nem jobbikos lap. Egyébként teljesen felesleges a csendőrség. Elég egyetlen szerv: a rendőrség. Csak meg kéne erősíteni. Egy másik pénzfaló banada nem megoldás...
Inkább legyen 2 rossz, mint egy jó?
"Inkább legyen 2 rossz, mint egy jó?"
nem inkább legyen 2 nagyon jó mint egy használhatatlan
ez így van jól a programba ahogy van
csendőrség kell
nem inkább legyen 2 nagyon jó mint egy használhatatlan
emmeb van valami, és jó is lenne, ha a 2 szerv ellenőrizné egymást, de manapság Magyarországon egyenlőre, ha reálisak akarunk lenni, kezdjük a rendőrság rendbetételével. Ez is elfog tartani jópár évig.
"Olyan szinten biztosak abban, hogy igazuk van, hogy az már-már irreális. nem tudom, hogy lehetnek egy párt hívei ennyire fanatikusak."
te meg miért vagy abba biztos hogy nincs igazunk
ez kb ilyen ez a mondat
""programba csendőrség"
Én a magyar demokratában olvastam először a csendőrségről, és még messze volt a jobbik. A magyar demokrata meg köztudottan nem jobbikos lap. Egyébként teljesen felesleges a csendőrség. Elég egyetlen szerv: a rendőrség. Csak meg kéne erősíteni. Egy másik pénzfaló banada nem megoldás...
Inkább legyen 2 rossz, mint egy jó?"
Én először még általános iskolában a töri könyvemben olvastam a csendőrségről. Na akkor honnan is koppintott a demokrata?!?
Ilyen kaliberű érvekkel ne dobálózz már, csak magadat teszed nevetség tárgyává.
"emmeb van valami, és jó is lenne, ha a 2 szerv ellenőrizné egymást, de manapság Magyarországon egyenlőre, ha reálisak akarunk lenni, kezdjük a rendőrság rendbetételével. Ez is elfog tartani jópár évig."
neked is igazad van ebben
23:13
Veletek ellentéten (azt állítjátok, hogy a fidesznek nincs igaza) én nem vagyok biztos abban, hogy a jobbiknak nincs igaza. Csak eléggé szkeptikus vagyok velük szemben.
a csendőrseget a Vidék közbiztonsága érdekében szerveznék
tehát ha szegény parasztbácsitól ellopják a javait K Magyarországon legyen kihez fordulnia
a Rendőrség nem foglalkozik nagyon ilyen bűntényekkel ez tapasztalat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!