Mi a véleményetek a Jobbikról?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi ti mit gondoltok a Jobbikról. Mivel sok mindent hallok hogy jó, de páran azt is mondják hogy nem. Én véleményem szerint csak jobb lehet mint a mostani uralkodó párt.2011. máj. 1. 07:02
1/49 anonim válasza:
Semmivel sem lenne jobb. Amit elképzel gazdasági téren,az nem valósítható meg. Ha megvalósítanák,akkor nagyon gyorsan csődbe menne az ország.
A gazdasági élet nem hazafias alapon működik.
2/49 anonim válasza:
Vannak emberek akik a cigánykérdés megoldását látják a Jobbikban én inkább kiemelkedő gazdasági programjuk miatt szimpatizálok ezzel a párttal. Mikor elolvastam a programjuk úgy éreztem mintha egy ismerősömnek elmondott gondolataim írták volna le. Életemben először éreztem úgy, nem minden politikus ellenünk van.
3/49 anonim válasza:
Én cigány vagyok szóval inkább nem nyilatkozom, de mindenkinek megvannak a saját véleményei amit tiszeteletben ratok :)
5/49 anonim válasza:
Legtöbb cigány ismerősöm Jobbik szavazó. Békés megye.
6/49 A kérdező kommentje:
Én is azt tapasztalom hogy egyre több cigány jobbikos szavazó, mivel ahol én lakok ott a cigány a cigánynak lopja el a megtermelt gyümölcsét (krumpli,alma,zöldség) és már ő is más szemmel látja a dolgot, hogy dolgozik érte 1 éven keresztül a másik meg kimegy 1 éjszaka alatt ellopja, és a rendőrség szerint ez megélhetési bűnözés.
2011. máj. 1. 08:52
7/49 anonim válasza:
Szerintem is a Jobbik a legjobb mai magyar párt; a programjukat én is elolvastam; látszik rajta, hogy szakpolitikusok írták. Ráadásul azóta teljes mértékben következetesek is a programhoz, szóval egy elvhű nemzeti radikális párt.
8/49 anonim válasza:
Nem utolsó sorba a jobbik politikusok normális átlag emberek. Lehet velük bármikor beszélni nem olyanok mint Orbánék akik annyira elvannak szigetelve a hétköznapoktól.
9/49 anonim válasza:
Orbánéknak ha írsz egy levelet sosem fordul elé hogy válaszolnak. Bármely Jobbikos politikusnak írsz egy levelet, sosem fordul elő hogy nem válaszol.
10/49 anonim válasza:
Mostanában azt veszem észre, hogy van néhány értelmes ötletük is, viszont továbbra is folytatják ezt az erőszakos-konzervatív-radikális politikát. Ha egy kicsit lenyugodnának, semmi gond ne lenne velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!