Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi a véleményetek a Jobbikról?

Mi a véleményetek a Jobbikról?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi ti mit gondoltok a Jobbikról. Mivel sok mindent hallok hogy jó, de páran azt is mondják hogy nem. Én véleményem szerint csak jobb lehet mint a mostani uralkodó párt.
2011. máj. 1. 07:02
1 2 3 4 5
 21/49 Mr.Super TNT ***** válasza:

Hát tudjátok nekem az a problémám ,hogy az én érdekeimet egyik párt sem képviseli és ez irdatlan gáz. Én 21 (lassacskán 22)éves leszek és pont az én generációm nőtt fel ezalatt a korszak alatt amibe semmi nem történt. Én eddig 1-szer sem éltem a szavazati jogommal ,mert nem képviselte az érdekeimet senki.Én sok emberen látom és a családomba is tapasztalom ,hogy az elmúlt 20 év alatt csak szegényedünk és egyre rosszabbúl élünk igaz azért nem mondhatnám ,hogy éhen döglünk ,de azért az "üres hűtő" szindróma fel fel üti a fejét és várni kell a következő fizetésre ,hogy tényleg ne dögöljünk éhen(4 tagú család szülők és 2 gyerek és ebből 3-man dolgoznak). A legviccesebb az ,hogy én elítélem mind a nacionalizmust mind a liberalizmust ,mert egyik se jó megoldás. Én a a demokrácia legfőbb alapelvét hiszem ami az ,hogy az emberek igaz nem egyformák és sose lesznek azok ,de mindenki egyforma jogokban részesül mindenki egyenlő a törvény előtt és mindenkinek egyenlően meg kell adni a lehetőséget. A liberalizmus és a nacionalizmus csak kifogások arra ,hogy nem tudunk túl lépni a rasszokon.Ez a folytonos gyűlölködés ami itt van az a gátja a fejlődésnek és a nacionalista radikális mozgalmak erre építenek. A liberalizmus pedig az a tényező ami gerjeszti a nacionalizmust mert ugyanúgy megtöri jogi egyenlőséget csak a kisebbséget pozitívan diszkrímalja ami pedig negatívan érinti a többséget és ráadásul gátja az integrálódásnak ,mert nincs benne ösztönző tényező ami az integrálódásra ösztönöz. Az én véleményem az ,hogy nem szabadna pozitívan diszkriminálni a negatívat meg büntetni kellene szigorúan ehelyett mindenféle köztes vagy szar megoldások születtek és ehhez nem füllik a fogam hozzá. Szerintem egy ország akkor lehet igazán erős ha széles génálomlánnyal rendelkezik és kulturálisan sokszínű ezért arra kell törekedni ,hogy eltűnjön a köztudatból a különbség az emberek között d,de a kultúrák mégis fenn maradjanak.A másik dolog amit marhaságnak tartok az ,hogy a múltban élünk állandóan és állandóan azt emlegetjük("bezzeg ekkor nagyok voltunk" meg "ő hazaáruló volt " témáktól van ki a tököm) pedig szerintem a jövő felé kéne tekintenünk és építeni a jövőt a következő generációnak. A múltat csak arra használhatjuk ,hogy tanuljunk belőle és semmi többre én még a megemlékezéseket és az előző generációk munkájának az elismerését is fontosnak tartom ,de ezt csak úgy kell kezelnünk mint egy emléket nem fegyverként vagy ideologizált marhaságként használni amúgy is semmi közének nem kéne lenni a politikához ,mert az csak besározza. Beszélhetnénk még a nagy ősmagyar elmeléttélről amit a nacionalista mozgalmak gyártanak ,mert vallásos meggyőződésük ,hogy ha bebizonyítják ,hogy egy másik bolygóról jöttünk a "csillagkapun" át akkor mi többek vagyunk mint a földön élő összes ember. Az igazság az ,hogy a magyar ember génalomanya a legszélesebb génálomlányok között van ,mert amíg eljöttünk a Kárpát medencéig már akkor is rengeteg néppel keveredtünk pl.finn-ugorok ,orosz vikingek ,bolgár törökök stb. nem beszélve a már itt élő népcsoportokról akiket szintén beolvasztottunk magunkba és pontosan emiatt van ,hogy sok zsenit termelt a z ország (jó mondjuk a felfogás és a gondolkodásmód is más volt és ez is hozzájárult). És itt az a pont ,hogy nem azért vagyunk magyarok ,mert embertanilag így másztunk le a fáról ,hanem ,mert magyarul beszélünk ,magyarnak érezzük magunkat és szeretünk magyarok leni és szeretjük ezt a közösséget ez a kultúrát aminek a részévé akarunk válni és tenni érte és itt az a pont ahol megengedhetünk egy csipetnyi nacionalizmust. A kárpátmedencében élő országok többsége példák csak a kultúrában és nyelvben tér el és azért borzasztó ,hogy tulajdonképpen szegről végről mindenki genetikai rokonságban áll ,de nacionalista elvek miatt nem tudunk összefogni. Köpjetek le ,de én kijelentem ,hogy globalista vagyok ,de én olyan globalista vagyok aki azt szeretné ,hogy egységesen egy halmaz legyünk d,de a saját egyedülállóságunkat kultúránkat és nyelvünket részhalmazokban megőrizzük és a különbségekkel erősítsük a nagy halmazt aminek a halmazunk a része.

A másik marha-állat baromság a ,folytonos katonásdit és erkölcs rendészt alakító csoportosulás. Én nekem az a véleményem ,hogy ilyen módszerekkel nem lesz tartós és hatásos eredmény ráadásul a csoportok tagjainak elme állapota is néha megkérdőjelezhető ,erőszakból és gyűlöletből nem lehet építkezni. Menetelnek gyűlölködnek és dicsőítik a múltat amit már normális ember le se szar.

Az lenne a legjobb ,ha nem politikai és ideológiai szerveket ,hoznánk létre ,hanem a meglévő alap és törvényes szerveket(rendőrség ,hadsereg ,tűzoltóság stb. próbálnánk a lehető legtávolabb elhelyezni és kivonni a politikából pl. nagyon gyakori ,hogy a vezető beosztásokat (főképp a rendőrségre jellemző) nem szakmai és rátermettségi alapon hanem politikai alapon választják politikai szervezetek akiknek elméletileg a hatalmi ágak rendes megoszlása szerint semmi közük nem kéne ,hogy legyen egymáshoz. + a törvényhozás is annyira ideologizálva(liberalizálva) lett ,hogy még azok a rendőrök akik tisztességesen végzik a munkájukat (kb . a rendőri állomány 40-50% a többi semmit nem csinál)azok semmit nem csinálhatnak a bűnözővel mert annak következménye lesz rá (pl , a Budapesti megszervezett rombolás és vandalizmust szerint jól kezelték és most meg büntetik ,meg perbe fogják őket vagy ha az elkövetőn erőszakot kellet alkalmazni és kisebbségi akkor még a végén rasszista lesz a rendőr). Szóval így szar az egész.

Röviden Ennyi a véleményem ,de ez csak "röviden" a véleményen. Tehát én egyik párttal sem szimpatizálok sajnos ezért magamra vagyok utalva.

2011. máj. 3. 12:32
 22/49 anonim ***** válasza:
67%
Bár vannak szélsőséges megnyilvánulásaik a 4 parlamenti párt közül ők a legjobbak. Nem tökéletesek, de a négy közül ők.
2011. máj. 3. 12:34
 23/49 anonim ***** válasza:
38%
Semmit nem tettek még le az asztalra, csak cirkuszolnak meg parádéznak. És sajnos van akinek ez kell...
2011. máj. 3. 13:05
 24/49 anonim ***** válasza:
57%
Pontosan igy van! Semmit nem tettek le az sztalra. Egy rakás macskajancsi aki végre ugy érzi, hogy eljött az idejük.
2011. máj. 3. 13:32
 25/49 anonim ***** válasza:
54%
Aki szerint nem tettek semmit az asztalra, tessék alaposan utána nézni, hány tucat törvényjavaslatuk volt, amit a 2/3 leszavazott. Volt olyan javaslat is, amit a Fidesz először leszavazott, majd sajátjaként nyújtotta be, és megszavazta.
2011. máj. 3. 15:05
 26/49 anonim ***** válasza:
42%
Számos kiváló javaslatuk volt eddig!
2011. máj. 3. 15:31
 27/49 anonim ***** válasza:
47%

"A liberalizmus pedig az a tényező ami gerjeszti a nacionalizmust mert ugyanúgy megtöri jogi egyenlőséget csak a kisebbséget pozitívan diszkrímalja ami pedig negatívan érinti a többséget és ráadásul gátja az integrálódásnak ,mert nincs benne ösztönző tényező ami az integrálódásra ösztönöz."

Huhúúú, még egy ember, akinek fogalma sincs, hogy mi az a liberalizmus. grat.

2011. máj. 3. 17:08
 28/49 Ozmium42 ***** válasza:
74%
Gyümölcséről ismerszik meg a fa! Ez igaz a Jobbikra, és a liberalizmusra is!
2011. máj. 3. 17:22
 29/49 anonim ***** válasza:
0%
Hajrá, akkor mutass nekem egy darab liberalistát, aki valami komoly kárt okozott bárkinek is.
2011. máj. 3. 17:24
 30/49 anonim ***** válasza:
49%

"Gyümölcséről ismerszik meg a fa! Ez igaz a Jobbikra, és a liberalizmusra is!"

Egyébként pedig ezt mindenre rámondhatod. Nincs olyan dolog, aminek nincsenek vadhajtásai, vagy olyanok, akik csak a nevükben olyanok.

2011. máj. 3. 17:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!