Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi a véleményetek a Jobbikról?

Mi a véleményetek a Jobbikról?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi ti mit gondoltok a Jobbikról. Mivel sok mindent hallok hogy jó, de páran azt is mondják hogy nem. Én véleményem szerint csak jobb lehet mint a mostani uralkodó párt.
2011. máj. 1. 07:02
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
47%

"Nem utolsó sorba a jobbik politikusok normális átlag emberek."

Zagyva?

"Ha egy kicsit lenyugodnának, semmi gond ne lenne velük."

A jobbik ebből él, a fröcsögéspolitikából. Sajnálatos módon a sok zsidózással és cigányozással sok embert meg tudnak fogni, de ennél többet nem. Ha átmennek egy puhányabb politizálásba akkor elveszítik a jelenlegi szavazókat.

2011. máj. 1. 12:23
 12/49 anonim ***** válasza:
NEM puhányabb politizálásra gondolok. Arra, hogy nem ordítanak aparlamentben hazaárulót stb. Radikális, de hidegfejű emberek kellenek ide. nehéz megoldani:D
2011. máj. 1. 12:57
 13/49 anonim ***** válasza:
44%

"Radikális, de hidegfejű emberek kellenek ide. "

ez micsoda egy paradoxon:D

2011. máj. 1. 14:00
 14/49 anonim válasza:
64%
Nekem szimpatikus a politikájuk,csak sajnos a média sokszor elferdíti a valóságot velük kapcsolatban.
2011. máj. 1. 14:38
 15/49 A kérdező kommentje:

Azt mondjátok hogy ne legyen radikális igaz? Nézzétek meg a fideszt (bocsi a fideszeseknek de most ez a legjobb példa) mit igért? Azt hogy 3 hónapon belül rendet tesz az országba. Mit kaptunk? Azt hogy öregembereket vernek meg, az emberek nem mernek kimenni az utcára, mert félnek hogy kirabolják őket.(nagymamám 75 éves és nem mer elmenni a 100m messzi boltba, mert már nem 1* verték meg őt).

Zagyvával mi a gondotok? Én beszéltem már vele személyesen normális ember. Orbánéknak pedig irtunk egy levelet, hogy a környékünkön lévő kastélyt ne engedjék bezárni, erre a választ most se kaptuk meg. (Több mint 3 hónapja irtuk a levelet)

2011. máj. 1. 15:14
 16/49 Ozmium42 ***** válasza:
34%

Ha nem "fröcsögne", nem hinnék nekik. Azért "él" ebből, mert akik rájuk szavaznak, ezt várják. Mert szerintünk ez nem fröcsögés. Fröcsögés inkább a nácizás, mert semmi alapja nincs. Ellentétben a cigány-terrorral, és a zsidó túlhatalommal. Csak a vak nem látja.

A Jobbikkal az a baj, hogy nem elég radikális, néha megretten, és borzalmasan rossz a személyi politikája, ezen kívül próbál megfelelni azoknak, akik ellen harcol, és ennek nincs értelme. A Parlamentben pedig azok ülnek, akiknek kell, néhány kivételtől eltekintve (nem Zagyva, hanem Pősze, Hegedűs, és effélék)

2011. máj. 1. 18:32
 17/49 anonim ***** válasza:
81%
Legalább a cigánykérdést rendbe tenné, és csökkentené a bűnözést.
2011. máj. 2. 21:28
 18/49 anonim ***** válasza:
73%
A Jobbik megtudná változtatni Mo. jelenlegi helyzetét. Reménykedjünk, hogy ők nyerik meg a következő szavazást
2011. máj. 2. 23:46
 19/49 anonim ***** válasza:
64%

Amig papiron létezik egy gazdasági program vagy gazdasagi koncepció, addig bármit le lehet irni. A papir elbirja a hülyeséget. A megvalósíáskor viszont a realitások keményen szaglószerven vágják az un. "szakértöket".

A fidesz is verte a nagy dobot, hogy ök mindenre tudnak megoldást és csak rosszindulat miatt nem megy. A nagy magyar csodavárás meg el is hitte mindezt. Jó péda erre Matolcsy kókler eszetlenségei. Ö fö kóklersége bele is bukott a realitásokba. Amit ma képvisel az homlok egyenesen más mint amilyen dobot vert ö is meg Veleda Orbán is korábban. (Azért Veleda a Viktor mert Barasso felmosta vele az Eu székházat amikor Matolcsy kókler hülyeségeivel elöállt.) A realitások helyretették a marhaságaikat.

A jobbik gazdasági elképzelése is mindaddig szimpatikus ameddig el nem fogják kezdeni megvalósitani. Addig fogjátok szeretni ti is. Kb. ez a véleményem a Jobbikrol is. A nagy magyar csodaváraás része. Mi meg ugye várjuk a nagy csodát. A németek meg megcsinálják. Kedvenc példám. 1945+20 =1965. A lerombolt Németorszagból 20 év alatt tejjel mézzel folyó kánaán NSZK-ban 1990+20=2010. Hmmm. Hagyjuk inkább, hogy mit csináltunk 20 év alatt és mire jutottunk. Felelösökre lehet mutogatni persze. A tényen nem változat ugysem ha mi csak arra vagyunk képesek, hogy mutogassunk. Svájc speciele nem egy mutogatós fajta hanem ha baj van akkor nagy sámándobverés helyett megoldja csendben a bajt. Dehát ez ugye alkalmasság kérdése. Márpedig aki nem alkalmas, az akkor sem lesz ha mutogat meg csodát vár!

Amig papiron létezik a Jobbik országmegváltó gondolatai addig lehet reménykedni. Amint hatalomra kerülnek ugyis elö fog jönni a megérdemlem, tehát jár nekem reflex. El is fogják kezdeni tömni ök is a zsebeiket. A belsö kör zsebére gondolok most nem proller roller zsebeire. Proller roller meg csak néz ki a fejéböl, hogy akkor most mi van?

2011. máj. 3. 10:07
 20/49 anonim ***** válasza:
95%

Én írtam, hogy hidegfejű, de radikális.

Ezalatt azt értem, hogy ami rossz, azt képesek teljesen elvetni, radikálisan átalakítani, de nem kapkodnak ide-oda, nem csinálnak mellette egy rakás hülyeséget, csak mert ők annyira radikálisak. Tehát nem fél hozzányúlni ahhoz, amihez kell, de azért nem hülye. Én nem csak azokat tartja magyarnak, kik rá szavaznak.

2011. máj. 3. 11:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!