Van esélye a Jobbiknak?
Muszáj hogy a Jobbik nyerjen! :( Legalább aki nem szereti a cigányokat az rájuk szavaz? Nem azért, hogy kiirtsa őket, hanem azért hogy egyenlően legyünk kezelve mint emberek. Ugyanannyi segély és ha a cigány csinál valamit őt is büntessék meg ahogy a magyarokat..stb.
Én középiskolás vagyok, nem járok jó iskolába. Csak egy sima szakközépiskolába ahova még felvételi sem kellett. Bár én költözés miatt kerültem ide, de nagyon félek bejárni. Az iskola a tavalyi évben már nem indított szakközepes osztályt, mert áttérnek a szakmunkás képzésre.
Most 11.es vagyok, eddig vidéken éltem és nem volt bajom a cigányokkal, mióta ebbe a suliba járok félek tőlük az utcán is bármikor amikor meglátok egyet. A suliban idősebbek a 9.es cigányok mint én (nem kevés életkorkülönbség van köztünk), minden nap verekedés van, számtalanszor belém kötöttek már és rengetegszer elkérték az értékeimet amit muszáj volt odaadnom. Ma már nem viszek se telefont se pénzt az iskolába, mert nem jövök ki velük csak ha megverekszem értük (persze 20 az 1 ellen nem sok esélyem lenne) ráadásul nem vagyok egy kigyúrt tipus :(
Miért élnek ilyen gusztustalan emberek a környezetemben??
Ma történt: bementem a wc-be, persze 100an bagóznak bent(cigányok) és nem tudtam magamra zárni az ajtót sem, mert bejött az egyik és elkezdett lökdösni, hogy: "na mi lesz?,megverekszel a cipődért?,kell ez a cipő? verekedj meg érte. nanananana" persze próbáltam nyugodt maradni és mondtam, hogy nem verekszem és kell a cipő.. valahogy abbamaradt az egész, kihátrált és elkezdet nevetni a haverjaival gondolom rajtam :( majd rugdosta az ajtót is és közbe hangosan nevetett.. :S végül később mentem ki mint ők úgyhogy nyugodtan kimondhatom hogy MEGÚSZTAM! nincs rá más szó. Undorodok tőlük.
Még jobbik!!!!!! hehehehe
Miért nem akkor már balik???
Még ilyet!!!! Nem tudják már ezek a bohóc,nyomorék,hülye,bolond,szellemi fogyatékos...stb. emberek h mit találjanak ki!!! Ahelyett h mindenki magával foglalkozna,mindig másokkal vannak felakadva!!!! CIGÁNYOKK!!!!Hu de nagy dolog!!! Dejó h ti nem vagytok azok!!
kutyák
ADJON AZ ISTEN- SZEBB JÖVŐT!
Van esélye a JOBBIKnak. Ők azok akik mellettünk küzdenek és nem kordon mögül lázítanak. A JOBBIKOS politikus kimegy az emberek közé és velünk eggyütt átéli a nehézségeket. Az egyedüli alulról szerveződött párt. Ki meri mondani MAGYARORSZÁG igazi problémáit. Akár a cigánybűnözést, a multik megadóztatásaát......
Aki jót akar a szeretett MAGYARORSZÁGNAK az rájuk szavaz.
van esélye, mert a sok elkeseredett ember eléggé befolyásolható
amugy meg tegyenek le valamit az asztalra és utánna jöhet az elismerés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!