Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Van esélye a Jobbiknak?

Van esélye a Jobbiknak?

Figyelt kérdés

Muszáj hogy a Jobbik nyerjen! :( Legalább aki nem szereti a cigányokat az rájuk szavaz? Nem azért, hogy kiirtsa őket, hanem azért hogy egyenlően legyünk kezelve mint emberek. Ugyanannyi segély és ha a cigány csinál valamit őt is büntessék meg ahogy a magyarokat..stb.

Én középiskolás vagyok, nem járok jó iskolába. Csak egy sima szakközépiskolába ahova még felvételi sem kellett. Bár én költözés miatt kerültem ide, de nagyon félek bejárni. Az iskola a tavalyi évben már nem indított szakközepes osztályt, mert áttérnek a szakmunkás képzésre.

Most 11.es vagyok, eddig vidéken éltem és nem volt bajom a cigányokkal, mióta ebbe a suliba járok félek tőlük az utcán is bármikor amikor meglátok egyet. A suliban idősebbek a 9.es cigányok mint én (nem kevés életkorkülönbség van köztünk), minden nap verekedés van, számtalanszor belém kötöttek már és rengetegszer elkérték az értékeimet amit muszáj volt odaadnom. Ma már nem viszek se telefont se pénzt az iskolába, mert nem jövök ki velük csak ha megverekszem értük (persze 20 az 1 ellen nem sok esélyem lenne) ráadásul nem vagyok egy kigyúrt tipus :(

Miért élnek ilyen gusztustalan emberek a környezetemben??

Ma történt: bementem a wc-be, persze 100an bagóznak bent(cigányok) és nem tudtam magamra zárni az ajtót sem, mert bejött az egyik és elkezdett lökdösni, hogy: "na mi lesz?,megverekszel a cipődért?,kell ez a cipő? verekedj meg érte. nanananana" persze próbáltam nyugodt maradni és mondtam, hogy nem verekszem és kell a cipő.. valahogy abbamaradt az egész, kihátrált és elkezdet nevetni a haverjaival gondolom rajtam :( majd rugdosta az ajtót is és közbe hangosan nevetett.. :S végül később mentem ki mint ők úgyhogy nyugodtan kimondhatom hogy MEGÚSZTAM! nincs rá más szó. Undorodok tőlük.

2010. febr. 4. 16:53
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
89%

ha az összes ember rájuk szavazna aki utálja a cigányokat akkor lazán 2/3uk lenne :)

de sok injekciós véleményével ellentétben nem a cigányellenesség a lényege a pártnak.

2010. febr. 4. 16:58
 2/25 anonim válasza:
84%

Remélem én is, hogy a jobbik nyer.

Nekem is a minap volt ilyesmi, hogy: nagyvárosban élek, és lekezdtek követni a szutykosok.. beszólogattak, meg hogy hogy nézek ki meg stb.. direkt félreálltam, és megvártam, hog elmenjenek mellettem, meg jó, hogy jöttek velem szemben ismerősök és mondtam nekik, h mit csinálnak ezek. Ja és ez nappal volt!

Másik dolog, meg itt a főiskolánál még decemberben megtámadtak egy csajt a nagy buszmegállónál, aki azóta is kómában fekszik..

Meg most pétervásárán is összeverekedtek szamurájkardokkal, meg ilyenekkel. Nem normálisak.

Az lenne a legjobb, ha mind kivándorolna oda ahova való. Megnézném mennyi ilyen él Svájcban mondjuk..

2010. febr. 4. 17:00
 3/25 anonim ***** válasza:
38%
köcsögök!!!!!!!!!
2010. febr. 4. 17:03
 4/25 anonim ***** válasza:
96%
belém is folyton csak cigányok kötnek, persze csak ha ők vannak többen..
2010. febr. 4. 17:06
 5/25 anonim ***** válasza:
93%

Valós helyzet, valós probléma.

Az a baj, hogy van Magyarországon egy csomó "cigánybérenc" nemzetáruló, aki megélhetési politikát űz, és bőszen kiabálják az olyan szavakat, mint "egyenlőség, szegregáció,integráció, diszkrimináció" stb. Ők mindig azt hangoztatják, hogy a magyar egy szarember, szegény cigányok el vannak nyomva, segíteni kell őket: ingyen lakás jár nekik, plusz pont a felvételin, gyárthatják a gyerekeket, majd a magyar állam eltartja stb.

Csak egy a bibi: a legtöbb cigány szarik ránk, kiröhögnek bennünket a fáradozásainkért.

Sajna ez van, jöjjön a Jobbik, én rájuk szavazok. (Eddig mindig a Fideszre szavaztam)

2010. febr. 4. 17:07
 6/25 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon szemetek:S

Engem vagy 4 éve (15 voltam) pofozott fel egy sittescigány mert beszólt hogy milyen bugyi van rajtam:S én meg visszaszóltam..aztán 2x megütött..még jó, hogy a közelben volt 2 ember és le tudták állítani mert este volt és kitudja mitcsinált volna még:S

Azóta rühellem a cigányokat :S

Éljen a Jobbik!!

2010. febr. 4. 17:10
 7/25 anonim ***** válasza:
9%

"Van esélye a Jobbiknak?"

Igen, 8-10 százalékra biztosan. Nyerni sosem fognak, legfeljebb, ha az egész ország meghibban.

"Legalább aki nem szereti a cigányokat az rájuk szavaz?"

Elég nagy baj, ha valaki azért szavaz egy pártra, mert bizonyos népcsoportokat utál. Ne az alapján mérd le, hogy egy párt mennyit tehet az országért, hogy milyen hangosan uszít a cigányok, zsidók stb. ellen.

2010. febr. 4. 17:12
 8/25 anonim ***** válasza:
95%

minden párt szimpatizánsai között vannak akik utálják a cigányokat. annak ellenére, hogy se a fidesz se az mszp nem próbálta oldani a konfliktusokat.

Sajnos eléggé érzelmi alapon szavaznak az emberek.

Sokan azért szavaznak a jobbikra mert utálják a cigányokat vagy kevés pénzük van és a multikat okolják érte.

Sokan azért szavaznak a fideszre mert gyűlölik az mszp-t esetleg a kommunista idők nekik rosszul estek és beléjük idegződött, hogy az mszp a "kommunizmus terminátora".

Sokan azért szavaznak az mszp-re mert nekik jobb volt a régi kommunist aidőkben és velük azonosítják a pártot, illetve az mszp-ben idősebb "elitebb" csoport van így bennük bíznak, és hát nem szabad elhagyni, hogy gyűlölik a fideszt és az mszp-ben látják a "fidesz terminátort"

Ezenkívül sokan azért szavaznak az mszp-re vagy fideszre, mert úgy érzik, hogy ők mennek a jobbik ellen a naagy ellenség ellen.

Az emberek nagy része nem azt nézi, hogy mit tehet a pártjuk, hanem, hogy mit tud mondani a másik pártról, hogyan tudja a másikat lejáratni. Észre sem veszik, hogy magukkal csesznek ki.

Már csak azért is, mert ha nem lennének vevők az emberek a sárdobálásra, nem arra lenne robbanó orgazmusuk, akkor lehet, hogy a pártok azzal akarnák megnyerni őket, hogy tesznek valamit az emberekért.

Én nem 1-2 ok miatt szavazok egy pártra, meg tudom indokolni rendesen és méghozzá úgy, hogy nem szerepel az indoklásomban sem a fidesz sem az mszp.

2010. febr. 4. 17:13
 9/25 anonim ***** válasza:
89%
A JOBBIK nem uszít! Hanem be tudta vezetni végre az MSZP és a FIDESZ hallgatása elé ezeket a problémákat! Ezek mindig is voltak, csak a tv-ben nem nyomatták őket. most is csak töredékét, vagy erősen elferdítve.
2010. febr. 4. 17:18
 10/25 A kérdező kommentje:

17:13

Teljesen igazad van, én sem gondoltam át teljesen amit írtam, csak felgyülemlett és ki kellett öntenem magamból.

Viszont nagyon elegem van és én a szavazatommal egy esélyt szeretnék adni egy olyan pártnak ami még nem volt, tehát új és talán a kapott bizalomért cserébe nem a saját hasznát fogja nézi. Azt tudom hogy a Fidesz és a MSZP semmit nem tenne ezért a problémáért és alapjában véve sem tesznek mást egymás idegesítésén kívül.. ráadásul unom, hogy az egyik váltja a másikat a "kevésbé rossz" elv miatt. Ha nem is nyer a Jobbik legalább nyerjen egy új párt aki még nem volt, hogy reménykedhessek abban, hogy lesz valami változás e téren is.

Persze még naiv kamasz vagyok, nyilván nem látom át a politikát, de abban biztos vagyok, hogy a fidesz és az mszp, rajtam nem segítene semmit. Esetleg a szüleimből tudok kiindulni, nekik sem szimpatikus a egymás elleni szitkozódásuk, ugyanis azt mindenki tudja csinálni, országot kormányozni már nem.

Annyit tudok, hogy idén megpróbálom a Jobbikat.. később talán okosodok.

A válaszokat köszi ment a plusz pont. Jó emberek vagyunk mi magyarok :)

2010. febr. 4. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!