Van esélye a Jobbiknak?
Muszáj hogy a Jobbik nyerjen! :( Legalább aki nem szereti a cigányokat az rájuk szavaz? Nem azért, hogy kiirtsa őket, hanem azért hogy egyenlően legyünk kezelve mint emberek. Ugyanannyi segély és ha a cigány csinál valamit őt is büntessék meg ahogy a magyarokat..stb.
Én középiskolás vagyok, nem járok jó iskolába. Csak egy sima szakközépiskolába ahova még felvételi sem kellett. Bár én költözés miatt kerültem ide, de nagyon félek bejárni. Az iskola a tavalyi évben már nem indított szakközepes osztályt, mert áttérnek a szakmunkás képzésre.
Most 11.es vagyok, eddig vidéken éltem és nem volt bajom a cigányokkal, mióta ebbe a suliba járok félek tőlük az utcán is bármikor amikor meglátok egyet. A suliban idősebbek a 9.es cigányok mint én (nem kevés életkorkülönbség van köztünk), minden nap verekedés van, számtalanszor belém kötöttek már és rengetegszer elkérték az értékeimet amit muszáj volt odaadnom. Ma már nem viszek se telefont se pénzt az iskolába, mert nem jövök ki velük csak ha megverekszem értük (persze 20 az 1 ellen nem sok esélyem lenne) ráadásul nem vagyok egy kigyúrt tipus :(
Miért élnek ilyen gusztustalan emberek a környezetemben??
Ma történt: bementem a wc-be, persze 100an bagóznak bent(cigányok) és nem tudtam magamra zárni az ajtót sem, mert bejött az egyik és elkezdett lökdösni, hogy: "na mi lesz?,megverekszel a cipődért?,kell ez a cipő? verekedj meg érte. nanananana" persze próbáltam nyugodt maradni és mondtam, hogy nem verekszem és kell a cipő.. valahogy abbamaradt az egész, kihátrált és elkezdet nevetni a haverjaival gondolom rajtam :( majd rugdosta az ajtót is és közbe hangosan nevetett.. :S végül később mentem ki mint ők úgyhogy nyugodtan kimondhatom hogy MEGÚSZTAM! nincs rá más szó. Undorodok tőlük.
15 éves vagyok, és aktív hungaristának vallom magam. Nem, nem náci vagyok, nem rasszista, hungarista. Szimpla egyszerűséggel, meg kell oldani az ország problémáit, és hiába tagadják a liberálisok meg úgy összességében mindkét nagy párt, jelenleg Magyarország egyik legnagyobb problémája a cigányság. A zsidókkal semmi bajom, ugyanis mint kispolgár nézem a dolgokat, engem nem érdekel ami fent folyik a fejeseknél, engem az érdekel ami lent van az utcákon, és mindenkit érint. Jelen esetben a cigányság, de ha elszaporodnának a veszett kóborkutyák a fővárosban, hiába imádom a kutyákat, kampányolnék a befogásuk ellen, ha ezt altatás követi is.
Ezzel most azt akartam tisztázni, hogy tudjátok, nem elvakultan döntöttem. Szóval mint mondtam, az utca emberének a legnagyobb problémája a cigányság, és én nem hiszem el, hogy a sok ellenzőt nem érinti ez. Mármint... nektek lehet, hogy mind 5 ajtós autótok van és nem szorultok tömegközlekedésre, de hé, fel lehet ébredni, menjetek le éjfélkor csak 10 percre egy aluljáróba, ott van az igazi Magyarország... Belegondolni se merek, hogy milyen szép lenne ha az embernek nem kéne aggódnia amiatt, hogy kirabolják, vagy összeverik. Én speciel a törvény mindenkire alkalmazandó szigorítását javaslom. Ha pl. valaki megerőszakol és megöl egy nőt a falu szélén, akkor az ne 5 évet kapjon (ha cigány, akkor 5 hónapot - persze felfüggesztve), hanem annak a kétszeresét. Én hiszek benne, hogy a szigorítás legalább a bűnözők kis százalékát inkább munkára bírja... Az embereknek nem tűnik fel, de aki már látott valamennyit az "igaz" Magyarországból, abba már beidegződtek bizonyos mozdulatok. Pl. városban lenémítod a telefonod, karórát nem húzol, stb, legalábbis az ismerőseimnél így van. Ez az ahogy nem lehet élni, én egy olyan országot szeretnék ahol a becsületes ember nyugodtan hordhatja a becsületes úton megkeresett pénzéből vett Rolex óráját.
Nyerni sajnos biztos nem fog a Jobbik, ez csak álom, de én bátran tippelek nekik 20%-ot. Az a pártpolitikájának az erőssége, hogy amíg nem lesz jobb az életszínvonal itt - és higgyétek el a Fidesz alatt sem lesz jobb.. :) - addig a szavazótáboruk csak nő. 2014-re győzelmet jósolok, bár az még a jövő zenéje, bárkiről kiderülhet bármi.
"Nem szeretem a cigányokat, de nem a jobbikra szavazok! Mert egyszerűen radikálisok, a fidesznek van már tapasztalata a kormányzásban a jobbiknak nincs. Tudtam, hogy fiatal vagy sok fiatal szavaz a jobbikra Ti nem tudjátok mit jelent az "igazi" radikalizmus!"
avass be bennünket, mi a radikalizmus szerinted?
Nem fog nyerni a Jobbik ugyan, de az MSZP-t megelőzheti.
Erre viszont nagy esélye van.
(Budapest nem egyenlő - egész Magyarország )
Remélem bekerülnek és megzabolázzák a cigánybünözőket!
Akit ismerek mindenki rájuk szavaz!!!
Jaj igen, mérnök vagyok egy irodában, nem egy begőzölt náci!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!