Miért gondolja a sok zsidózástól, cigányozástól és niggerezéstől habzó szájú jobbikos, hogy nem rasszista és antiszemita?
http://www.youtube.com/watch?v=90j_bmUlz5A
parancsolj, linkelj olyat ahol a cigányok jó fejek. sok szerencsét
ja és ha nem érted amit mondok, talán jobb is ha nem mondok semmit ;) magyarellenes paraszt
"Az első bekezdésre nem reagálok, mert az minősíthetetlen.
Viszont ha rasszista és ezt a kommentekben bizonyítja, akkor miért kéne titkolni?"
Atya...Most azt szertned bebizonyitani hogy minden ember aki a Jobbik-ot tamogatja egyforma?nem is ertem miert kommentelek egy ilyen beszolasra.Minosithetetlen.haha
Miért nem tudjátok értelmezni a mondataimat? A kérdés nem a cigánybűnözés léte neméte. Nem is az a kérdés, hogy te rasszista vagy vagy nem. A kérdés nem minden jobbikosra vonatkozik. Erre persze kell egy kis szövegértés. De persze ti rögtön azt hiszitek mindenkit támadok. A kérdés világos:
AKI RASSZISTAKÉNT/ANTISZEMITAKÉNT VISELKEDIK, MIÉRT KÉRI KI MAGÁNAK HA RASSZISTÁNAK/ANTISZEMITÁNAK NEVEZIK. Leegyszerűsítettem a kérdést a szövegértésből megbukottaknak.
Hogy egy drága öreg (általad bizonyára nagyra becsült) miniszterelnökünk szófordulatára reflektáljak:
Rasszista vagyok. Na és?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!