Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért gondolja a sok zsidózást...

Miért gondolja a sok zsidózástól, cigányozástól és niggerezéstől habzó szájú jobbikos, hogy nem rasszista és antiszemita?

Figyelt kérdés
Nem, nem általánosítok. Igen, csak a zsidózó, cigányozó, niggerezőre gondolok. Köszönöm
2010. jan. 12. 13:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/120 A kérdező kommentje:
Nem védek senkit. 20 éves vagyok, 18 évig éltem egy vidéki városban, ahol megestek nem egyszer ilyen dolgok. Ezt is leírtam már. Azt is, hogy velem is kötekedtek. Nem védem a cigányokat. Azokat védem akik ellen fölösleges ellenszenv van, mert semmit nem tettek érte.
2010. jan. 12. 18:25
 42/120 A kérdező kommentje:
Hopp az előbb ellentmondtam magamnak:) Elnézést. Pontosítok: Nem védek egy nemzetet, népet, stb-t se.
2010. jan. 12. 18:26
 43/120 anonim ***** válasza:
55%
Az általam leírtaknak van köze a témához, ugyanis a cigánybűnözés kifejezés azt jelenti, hogy vannak a cigány etnikumra jellemző bűnözési formák, és ezeket a jogsértéseket időpazarlás lenne az egész társadalomra kivetíteni, ha 90%-ban az ország 10%-át alkotó etnikumból kerülnek ki a tettesek. Ennyit jelent mindössze. A kifejezés alkalmazásával megnőne az ilyen esetek felderítése, de amíg a rendőrségnek is meg van kötve a keze, addig képtelenek erre. A cigányzene is a zenélő cigányságra jellemző ritmusokat és dallamokat takarja, amiből nem következik, hogy minden cigány zenész.
2010. jan. 12. 18:28
 44/120 A kérdező kommentje:
Nem kínlódok itt, hanem beszélgetek. Örülök, hogy rajtad kívül mindenki tudott normálisan kommentelni.
2010. jan. 12. 18:28
 45/120 anonim ***** válasza:
55%
Ha tenyleg igy gondolod akkor egy olyan szituacioban ahol Pl.megtamadnak egy ciganyt{szoban,tettlegesen}csak azert mert cigany akkor vedd meg,en is ezt tennem.De ne akard a Jobbik ellen terelni a hangulatot azert mert ok vedik a magyarokat es jogaikat.
2010. jan. 12. 18:29
 46/120 A kérdező kommentje:
18:28-as akkor elnézést kérek, én ismertem rosszul a szót. De a kérdés továbbra is az, hogy ha valaki minden nap zsidózik, cigányozik és niggerezek (példának okáért a kuruc.info), akkor miért kérik ki maguknak ezeknek az emberek, ha lerasszistázzák őket?
2010. jan. 12. 18:30
 47/120 A kérdező kommentje:
18:29 félreértettél. Nem a jobbik ellen akarok szólni. Ha úgy tűnt akkor most kérek elnézést.
2010. jan. 12. 18:31
 48/120 anonim ***** válasza:
34%
A Kuruc.info-nak nincs köze a Jobbikhoz, azért támogatja, mert a magyarság érdekeit képviseli. A Jobbikos képviselők szájából pedig egyszer sem hallhattál zsidózást vagy cigányozást (a ballib belemagyarázásokon kívül). A szavazók állásfoglalása megint egy más tészta, de kétlem, hogy ők kikérnék maguknak. Engem pl. nem zavar ha lerasszistáznak, mivel a szó csupán azt jelenti, hogy az ilyen ember a rasszok között különbséget tesz. Az is rasszista, aki pl. azt mondja, hogy a négerek feketék, vagy nagy a farkuk.
2010. jan. 12. 18:34
 49/120 anonim ***** válasza:
43%
Igen,nagyon ugy tunik.A Jobbik es a Magyarok ellen.
2010. jan. 12. 18:35
 50/120 A kérdező kommentje:

Hogy magyarellenes lenne amit írok, az kizárt, mivel magyar vagyok. Zsidó sem vagyok, mert katolikus vagyok. Tehát a magyarellenességednek semmi alapja. Nem tettem semmi rosszat se ellened se a magyaroknak. Ebbe gondolj bele azért.

A jobbikellenesség mint mondtam nem szándékos.

2010. jan. 12. 18:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!