Miért gondolja a sok zsidózástól, cigányozástól és
niggerezéstől habzó szájú jobbikos, hogy nem rasszista
és antiszemita?
51/120 A kérdező kommentje:
Kicsit értelmetlen lett a mondat, de szerintem meg lehet érteni.
Az elobb mar leirtad a lenyeget!Jaja helyesbitettel.Te nem vedesz senkit,csak szerinted nincs ciganybunozes.Tovabba habzoszaju Jobbikos vagyok azert mert a szamra veszem azt a szot hogy cigany meg zsido.Mi folyik itt???Jo hogy nem kell meghajoljak elottuk.Vagy?Hat igaz is arra fele vezet az ut.
2010. jan. 12. 18:46
"NINCS CIGÁNY BŰNÖZÉS"
lol, te melyik országról beszélsz?
2010. jan. 12. 18:50
54/120 A kérdező kommentje:
Ember! Hol olvastad azt tőlem, hogy azért rasszista valaki mert kimondja, hogy van cigánybűnözés? A kérdést elolvasod elgondolkodsz és rájössz mi a lényeg. A lényeg, hogy kikéri magának a naphosszat zsidózó cigányozó és niggerező, hogy ő márpedig nem rasszista! Ez a kérdés. Nem az a kérdés mi van, mi nincs. Ezt nehéz megérteni? Miért nehéz megérteni??
Kezd felmenni a pumpa,mi?Az elso valaszomban{valahol a 3.oldalon}mar leirtam hogy teljesen mindegy milyen jelzokkel illetsz azert mert ciganyozok vagy zsodozok.Mond hogy rasszista vagyok!Kit erdekel ki mit gondol,a lenyeg akkor is a lenyeg marad.Igen a zsidok es a ciganyok miatt tart itt a z orszag ahol.Es pont es meg egy pont es most mond azt hogy en egy agymosott,agyhalott,hungarista,rasszista,fasiszta,antiszemita,habzo szaju Jobbik=os vagyok.
2010. jan. 12. 18:59
Nincs cigány bűnözés, persze .... ebből már leszűrtem mindent, ennyi elég is volt
2010. jan. 12. 19:01
57/120 A kérdező kommentje:
A te véleményed az, hogy azért tart itt mert. Továbbra sem ez a kérdés.
Jól van akkor én is rasszista vagyok, a kérdező meg nagyon utálhatja a magyarokat, nem is értem mit keresel az országban akkor? menjél indiába a cigány haverokhoz és mindannyian boldogabbak leszünk. Ne haragudj de a cigányok 90%a bűnöző persze hogy rasszisták vagyunk.
De hogy végre valaki válaszoljon a kérdésre én válaszolok:
Azért tagadják azok akik cigányoznak, zsidóznak, négereznek hogy rasszisták, mert az emberek nincsenek tisztába a fogalommal és számukra ez rosszat jelent akármilyen indokkal is mondják, tehát nem vállalhatják fel a rasszizmusukat. Ennyi.
2010. jan. 12. 19:11
Ja és persze itt is vannak kivételek, akinek nem inge..stb.
2010. jan. 12. 19:11
60/120 A kérdező kommentje:
Az első bekezdésre nem reagálok, mert az minősíthetetlen.
Viszont ha rasszista és ezt a kommentekben bizonyítja, akkor miért kéne titkolni?
Kapcsolódó kérdések: