Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért gondolja a sok zsidózást...

Miért gondolja a sok zsidózástól, cigányozástól és niggerezéstől habzó szájú jobbikos, hogy nem rasszista és antiszemita?

Figyelt kérdés
Nem, nem általánosítok. Igen, csak a zsidózó, cigányozó, niggerezőre gondolok. Köszönöm
2010. jan. 12. 13:57
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/120 anonim ***** válasza:
51%

Azért mert az nem is az.

Egyébként meg a te szád habzik a jobbikozástól. Szégyelld magad, hogy így beszélsz a jobbik kisebbségről. Remélem sok cigany fog a szomszédodba költözni, hogy megtudd mit mért mondanak!

2010. jan. 17. 20:09
 102/120 anonim ***** válasza:
59%

Rasszista vagyok,na és?

A cigányok miért lehetnek azok?

A gettóban lakom.Tegnap történt,hogy egy horda cigánygyerek,talán 8-10 évesek voltak,az utcán randalíroztak.Egy hölgy rájuk szólt normális hangnemben,hogy srácok,talán nem kéne.Erre a fajtájukra jellemző módon jött a mocskolódás,g..i magyarok,meg a többi.

Nézz meg egy közösségi portált,ahol cigányok is vannak fent,és olvasd el a bemutatkozásukat:utáljuk a magyarokat,ki kell őker irtani stb.

Ha egy magyar írná ugyanezt a cigányokról,megbüntetnék,nekik meg büntetlenül szabad.Ugyan miért is?Ez nem rasszizmus?

Majd akkor nem fogják őket utálni,ha az egyenlő jogaikért való sipákolás helyett előbb az egyenlő kötelességek teljesüljenek.

Hogy a kérdésre is válaszoljak:Jobbikos vagyok,tudom és vállalom,hogy utálom a cigókat.A többi etnikummal nincs bajom.

2010. jan. 17. 21:43
 103/120 anonim ***** válasza:
57%

Zsidókkal, feketékkel nincs bajom.

A hazai feketéket viszont ki nem állhatom. Nem vagyok Jobbikos. Mit nem lehet ezen érteni?

2010. jan. 18. 00:16
 104/120 anonim ***** válasza:
88%

Ha az embernek van két diplomája, de az még nem jelenti azt, h. értelmiségi is lenne. Szóval két diplomával is lehet vki hülye szerinted. Akkor miért gondolod, h. 8 általánossal pedig nem lehet vki értelmes?!

Mellesleg kb. pont le*zarom, h. rasszistának tart vki, csak azért, mert hányingerem van a cigányoktól, és utálom a hazánkat kifosztó mocskos zsidóktól. Persze vannak normális cigányok is, ezt nem vitatom. De általában sajnos borzalmasak, aki utálják a magyarokat, nem fogadják el a hazánk törvényeit, rájuk nem vonatkoznak a szabályok, a bíróságok felmentik őket. Ha egy magyar megkésel egy cigányt, akkor rasszista, de ha fordítva történik, akkor csak egyszerű bűntény. A cigányok hirdetik, h. a magyarokat ki kell csinálni. A zsidók hátulról segítik a cigányokat. A cél, h. a magyarok száma drasztikusan lecsökkenjen, az életszínvonalunk a béka s*gge alá essen. Ehhez a zsidók a magyarokat és a cigányokat egymás ellen ugrasszák. Este nem merek egyedül végig sétálni egy utcán a cigányok miatt. EZEK UTÁN, HA VKI MÉG VÉDI BÁRMELYIKET IS, AKÁR A ZSIDÓKAT, AKÁR A CIGÁNYOKAT AZ HAZAÁRULÓ. egy jobbikus

2010. jan. 18. 11:26
 105/120 A kérdező kommentje:

Mint már elmondtam sokszor nem védek senkit. Másik dolog, amit elmondtam már sokszor az az, hogy a kérdés azokra vonatkozik, akik utálják a cigányokat/zsidókat/négereket, azok az emberek miért kérik ki maguknak, ha lerasszistázzák őket? Nem azokra vonatkozik, akik nem is tagadják az egészet, hanem azokra, akik ennek ellenére tagadják. Ezt szerintem meg lehet érteni.

A 8 általánosost pedig aki nem tudja megszerezni, azt hagy hülyézzem már le, mert tényleg az.

Vidékről származom, ahol nagyon sok cigány vagy. Igen kötöttek belém, de normálisak is voltak közöttük. Emiatt elítélem azokat, akik kötekednek/lopnak/bűnöznek, de ezt nem vetítem ki minden cigányra. Ti például mit szólnátok hozzá, ha a börtönökben lévő magyarok miatt mindenki utálna titeket ok nélkül?

Nem tagadom, vannak máshol is rasszisták. Igen cigányok között is. Akkor már neked is lehet? Ezzel csak az ő szintjükre kerülsz. Vagy olyan jó dolog az ő szintjükön lenni?

Miért kell mindenbe belekötni, amikor világos a kérdés?

2010. jan. 18. 12:55
 106/120 A kérdező kommentje:
Ja és azt elfelejtettem megemlíteni, hogy egy jobbikos ismerősöm lopott el tőlem egy jelentősebb összeget(igen, megléptem a jogi lépéseket). Én tiszteletben tartom más elveit amíg azzal másoknak nem árt. Ezen a fórumon a jobbikosok nagy része nyilvánvalóan ártani akar másoknak. Persze örülök, hgoy vannak közöttük is normális emberek, akik józanul tudnak gondolkodni. Ettől függetlenül én nem szajkózom, hogy minden jobbikos rasszista és antiszemita. De ezt képtelenek páran megérteni.
2010. jan. 18. 12:57
 107/120 anonim ***** válasza:

Jobbikos vagyok.

Nekem meg cigányok loptak szét mindenemet.

Erről ennyit...

2010. jan. 18. 14:25
 108/120 anonim ***** válasza:
100%
következő téma: jobbikbűnözés XDXDXD
2010. jan. 18. 15:10
 109/120 anonim ***** válasza:
46%
Attól, h. vkinek csak 8 általánosa van még érthet a politikához annyira, mint te vagy én. Ahhoz még nem kell ötven diploma.
2010. jan. 18. 15:13
 110/120 anonim ***** válasza:
A cigányok visszaélnek a helyzetükkel és azt hiszik bármit megtehetnek. A zsidók úgy tudnak érvényesülni, hogy birkákat nevelnek ki a társadalomból. A niggerek meg elég ritkán tévednek be az egyetemre, jobban szeretnek drogot árulni és fehér nőkkel erőszakoskodni. Nem mind, és? Kit érdekel, hogy ettől most rasszista leszek. A jobbik meg érthető okokból nem vállalja fel ezeket az ellenérzéseket, szükség van a lehető legtöbb szavazatra. A habzó szájú jobbikosok jelentős része még nem is szavazhat:D Hallottál már kamaszkori lázadásról? A kérdésedre válaszolva: Azért tagadják le rasszista mivoltukat ezek a szerencsétlenek, mert ezt látják a pártjuktól. Ennek az okát meg az előbb írtam, hogy miért nem vállalják be.
2010. jan. 18. 23:09
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!