Kitöltöttétek már ezt a tesztet? (Politika Térkép)
Figyelt kérdés
Ha még nem ismered, töltsd ki a legjobb belátásod szerint, majd oszd meg velünk az eredményt. Kíváncsi vagyok, hogy aki jobbosnak vagy balosnak tartja magát, megfelelő eredményt kap-e. Érdemes a végén összehasonlítani a te pozíciódat konkrét pártokéval vagy bármilyen réteggel.
2010. jan. 5. 13:36
2/25 anonim válasza:
8,2 bár nem tudom értelmezni az eredményt.
megmagyarázhatná valaki mit jelent.
3/25 anonim válasza:
5/25 anonim válasza:
14,36 hagyományosan mérsékelt baloldali, hívő, de nem gyakorló vallásos keresztény, diplomás középosztálybeli (még mindig :)
6/25 anonim válasza:
Ez hülyeség.A kormány azon dolgozik,hogy mindenki egyenlő legyen.Na ezen nem dolgozik a maszop kormánya.Van még egy pár hasonló okos kérdés vagy állítás.
8/25 anonim válasza:
-20,-6
HAHA :D
a fideszt nézzétek meg :D
jobb oldalról átcikázott a bal oldalra:D
de amúgy a jobbik is bal oldalra került.
9/25 anonim válasza:
Nekem 20,56 jött ki.
Többé-kevésbé ezt gondoltam magamról, hogy konzervatív-liberális vagyok.
10/25 anonim válasza:
4,42 kiderült hogy MSZP-s vagyok?:o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!