Szerintetek megoldás lenne ez a cigányság problémájára?
át kell értékelnünk és új folyamatokat kell keresni a cigányság integrációjára vonatkozóan. Ez nem csak cigány probléma ez össztársadalmi probléma amit együtt és közösen kell megoldani. Felejtsük el a strucc politikát a rasszizmust a gyűlöletkeltést. hisz mindannyian egy élhetőbb országot szeretnénk.
Ez csak egy tervezet ami egyben a megoldás kulcsa is lehet.
kulturált észrevételeket és javaslatokat várok. Az oldal folyamatosan készül az ész szerű észrevételek alapján.
www.mcdp.mindenkilapja.hu
Az nem megoldás hogy eltervezel valamit. A tervhez ugyanis később emberek kellenek, majd a megvalósításhoz PÉNZ.
Lehet gyűjteni 5leteket meg lehet létrehozni az ő érdekeiket védő pártot (amiből ha jól tudom már van) ha a kutya nem szavaz rájuk. Ők sem oda fogják tenni az X- et mert sajnos ahhoz nagy részük nem olyan tájékozott, hogy megértse. A megoldást valójában nekik kéne kiépíteniük, kezdetnek észre kéne venni, hogy sajnos országunkban nem hiába éri őket hátrányos megkülönböztetés. Nagy részük ugyanis bátran kijelenti magáról, hogy őt rendszeresen piszkálják a származása miatt, de azt nem veszi észre, hogy sajnos nem alaptalanul. (Ismerek olyat, aki azt vallja magáról, hogy ő nem olyan, mint a többség, viszont még is sikerült ennek ellenkezőjét bebizonyítania)
A megoldás erre a problémára az lenne, ha nem a becsületes, dolgozó magyar ember pénzelné őket (segély) hanem ha elmennének dolgozni. Iskolázatlan embernek is lehet munkát biztosítani. Pl.: el lehet menni közterületre szemetet szedni. Azt a pénzt, amit a beilleszkedésükre elkülönítenek ott fent, azt pedig át lehetne csoportosítani munkahelyek megteremtésére.
A probléma ezzel a párt létrehozásával, hogy az ország már így is sok pénzt fordít a beolvasztásra. Ami szerintem megoldás lenne mindkét fél részéről, ha mi, magyarok félretennék kicsit az előítéletet és inkább segítenénk nekik a beilleszkedésbe, az ő részükről pedig elsősorban a munka, nem pedig a 5-6 gyerek egy családba. A születésszabályozás pedig szerintem nem egy jó 5let, nem szólhatunk bele ugyanis abba, hogy mások hány gyereket vállaljanak. Viszont a segélyt pl.: meg lehetne vonni tőlük, ha nem élnek tiszta körülmények között. (Mint Nyírmihálydiban annak idején) Ezzel el lehetne érni, hogy az életkörülményeik javuljanak. Voltak már lépések, amik beváltak, azokat kéne követni. Nem pedig előítélet és a bűnbakok keresése.
A másik, ami szerintem elég nagy probléma, hogy a különböző lejáratóműsorokba (Maónika show) képesek 10 ezer forintért egy életre bemutatkozni másoknak és lejáratni a saját fajtájukat, mert ez is előítéleteket szül.
Az én véleményem röviden (?) ennyi, én inkább nem tenném a helyedbe.
kedves barátaim!
Már amennyiben egyesek számára nem sértő.
Kaptam hideget meleget egyaránt,de csak sajnálni tudom azokat az embereket akik csak a mocskolódások tömkelegét zúdítják erre a kérdésre. Most mondjam azt hogy cigányabbak vagytok a legutolsó cigánynál.De ezt nem akarom tenni hisz ez újabb mocskolódási hullámot indíthat el.Keresve a megoldást menthetetlenek vagytok, én hiába szeretnék tenni ti vissza nyomtok a sárba mert még önmagatokat is utáljátok. De tisztelet a kivételnek akik ésszerű javaslatokat írtak.
Megértem aki kiakad rajtuk, lehet h a nagy átlag olyan amilyennek leírjátok, sajnos a cigánygyűlölet a rendes cigányokon csapódik le! mivel van köztük ilyen is olyan is nem kezelhetjük őket egységesen. És én nem cigányproblémának hívnám. nem olyan nevet adnék ennek az egésznek ami a fajtájukat emeli ki. Inkább úgy hívnám rosszul szocializálódott emberek, vagy lusta emberek, vagy heves vérmérsékletű emberek.
Azt, hogy ide beilesztkedjenek azt gyerekkorba kell kezdeni, fontos hogy milyen mentalitást lát a gyerkőc a szüleitől. A fehér magyar gyerekek is a szüleiktől! hogy nem könyvelik el minden cigányt rossznak! szóval mindkét oldalról lépés kéne! Cigányok munkavállalása, ha lop menjen börtönbe, de kapjon munkát rendeset minden cigány, ha fizikait tud csak akkor azt! Bizonyítsák be, hogy nem lusták dolgozni!Mi pedig becsüljük meg a munkájukat! Dicsérjük meg a jót, fontos nekik a pozitív megerősítés. Valószínü sokal másabb nép mint mi vagyunk, temperamentumosak, érzelmesebbek.Vagyis nem logikus oldalról, hanem érzelmileg kéne rájuk hatni!!! Az az ő nyelvük.
Szörnyülködtök amit írni fogok, de lehet azért kaptuk a nyakunkra ezt a népet, hogy valamit tanuljunk meg tőlük!
Az összefogást! Amit ők tudnak, mi meg nem!
Ez a közös Karma:)
Szerintem sem a segély a megoldás.
Érdekeltté kellene tenni a cigányságot a munkavállalásban. A segélyek megvonása mellett MUNKÁT KELLENE BIZTOSÍTANI nekik.
Pozitív és negatív megkülönböztetés megszüntetése.
Rasszista megnyilvánulások büntetése.
Születésszabályozás???
Megbotránkoztató, ami ma Magyarországon folyik a hazafiasság nevében! A gyűlölködés, rombolás helyett valami építő dolgot is tehetnétek...
A megélhetési tenyésztésüket kéne megszüntetni.
Én a nyóckerben lkom,közöttük élek(sajnos).Lakásom épp miattuk eladhatatlan.Látom,hogy a gyerekeik felnőnek,és mi lesz belőlük.
Sajnos már kisiskolásként közülük nagyon sok lop,társait zsarolja stb.
Állítólag szegények,de az alsó tagozatosok nagy részének is van pl.mobiltelefonja.
Nem messze tőlünk van egy általános suli,tipikus gettóiskola.Az oda járók bő 90%-a cigány,el lehet képzelni az ottani állapotokat.Tanítás végén kitódul a csürhe az utcára,alsós gyerekek dohányoznak,obszcén módon káromkodnak,beszólogatnak mindenkinek.
Egy idióta ismerősöm(fehér ember)ide íratta tudatlanságból elsőbe a kisfiát.
Már a 2.tanítási nap végén összeverve jött haza a fiú.Kedves osztálytársai verték meg,mondván,ez cigányiskola,ide nem kell magyar.
Kérdésre:az összes cigányt meg az őket pártolókat,egyenlőségüket követelőket egy lakatlan szigetre vinném,éljenek ott együtt,ahogy tudnak.Talán akkor a fajvédők is észre térnének kicsit.
De mivel ez sajnos nem kivitelezhető így,minden normális fehér embert elköltöztetnék a nyóckerből,ide zárnám a cigányokat+a pártolóikat,magas kőfal,azt éljenek itt.
Úgyis gettót csináltak már a kerületből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!