Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek megoldás lenne ez...

Szerintetek megoldás lenne ez a cigányság problémájára?

Figyelt kérdés

át kell értékelnünk és új folyamatokat kell keresni a cigányság integrációjára vonatkozóan. Ez nem csak cigány probléma ez össztársadalmi probléma amit együtt és közösen kell megoldani. Felejtsük el a strucc politikát a rasszizmust a gyűlöletkeltést. hisz mindannyian egy élhetőbb országot szeretnénk.

Ez csak egy tervezet ami egyben a megoldás kulcsa is lehet.

kulturált észrevételeket és javaslatokat várok. Az oldal folyamatosan készül az ész szerű észrevételek alapján.

www.mcdp.mindenkilapja.hu

2010. jan. 2. 18:49
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
67%
Ezek a szutykok képtelenek a beilleszkedésre. Szerinted, ha én elmegyek másik országba, akkor segítenek integrálódni? B@sznak rá, nekem kell alkalmazkodnom hozzájuk. Elég lehetőséget kaptak, nem éltek vele. Van minden kutyaf@sza, cigányönkormányzat, segélyek, miegymás. Ezek a férgek nem képesek együttélni a normális emberekkel, tehát el kell pusztani őket, vagy kipakolni őket valami lakatlan területen.
2010. jan. 2. 19:02
 2/31 anonim ***** válasza:
2%

19:02-es, ez aztán kulturált javaslat volt.

Gratulálok!

2010. jan. 2. 19:04
 3/31 anonim ***** válasza:
77%
Én nem csak a cigányság de a Föld problémájára teszek javaslatot: születésszabályozás. 1 nőnek max. 3 gyereke lehet utána több soha, mert a Föld nem bírja ellátni ezt a túlnépesedett embert. Egyre szarabb minőségűek a bútorok, termékek, ételek, italok, stb. Ha kevesebben lennénk akkor jobb lenne a minőség is. Afrikába is minek szül egy beteg nő 6 beteg gyereket? Szerintem születésszabályozás kellene.
2010. jan. 2. 19:06
 4/31 anonim ***** válasza:
55%

Pozitív diszkrimináció megszüntetése.

Egyenlőség a bíróság előtt.

Egyenlő jogot a cigányokkal.

Családi pótlék csak két gyerekig.

Cigány őrjáratokat meg szüntetni.

Az életjáradékuk megszüntetése,dolgozzanak.

A rokkant nyugdíjak felülvizsgálata.

A tanároknak jogot a tanulóknak csak egyet:tanulni.

A jogosítványaikat (cigány)felülvizsgálni.

A többi ötletet majd még küldöm.

2010. jan. 2. 19:12
 5/31 anonim ***** válasza:
52%
SORTŰZ AZ ÖSSZESRE ! lelehet pontozni az igazságot !
2010. jan. 2. 19:21
 6/31 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem egy internetes oldal nem megoldás a problémára.
2010. jan. 2. 19:26
 7/31 anonim ***** válasza:
80%
megoldást már adtunk sokat, nekik kell hozzánk alkalmazkodni nem fordítva, a cigányság alapvetően egy nomád nép amelyik ide-oda vándorol sajnos nálunk túl nagy a segély és a munka se kötelező ezért innen nem vándorolnak tovább :(
2010. jan. 2. 19:26
 8/31 anonim ***** válasza:
82%
A kérdés 2x van feltéve
2010. jan. 2. 19:27
 9/31 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem egy lakatlan szigeten kellene nekik egy önálló országot csinálni és az összeset oda telepíteni. Ott azt csinálnak amit akarnak. Abból lesz nekik egészségügy, segély stb... amit maguknak megkeresnek.
2010. jan. 2. 19:33
 10/31 anonim ***** válasza:
81%
születésszabályozás
2010. jan. 2. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!