Szerintetek megoldás lenne ez a cigányság
problémájára?
Figyelt kérdés
át kell értékelnünk és új folyamatokat kell keresni a cigányság integrációjára vonatkozóan. Ez nem csak cigány probléma ez össztársadalmi probléma amit együtt és közösen kell megoldani. Felejtsük el a strucc politikát a rasszizmust a gyűlöletkeltést. hisz mindannyian egy élhetőbb országot szeretnénk.
Ez csak egy tervezet ami egyben a megoldás kulcsa is lehet.
kulturált észrevételeket és javaslatokat várok. Az oldal folyamatosan készül az ész szerű észrevételek alapján.
Ezek a szutykok képtelenek a beilleszkedésre. Szerinted, ha én elmegyek másik országba, akkor segítenek integrálódni? B@sznak rá, nekem kell alkalmazkodnom hozzájuk. Elég lehetőséget kaptak, nem éltek vele. Van minden kutyaf@sza, cigányönkormányzat, segélyek, miegymás. Ezek a férgek nem képesek együttélni a normális emberekkel, tehát el kell pusztani őket, vagy kipakolni őket valami lakatlan területen.
2010. jan. 2. 19:02
2/31 anonim válasza:
19:02-es, ez aztán kulturált javaslat volt.
Gratulálok!
2010. jan. 2. 19:04
3/31 anonim válasza:
Én nem csak a cigányság de a Föld problémájára teszek javaslatot: születésszabályozás. 1 nőnek max. 3 gyereke lehet utána több soha, mert a Föld nem bírja ellátni ezt a túlnépesedett embert. Egyre szarabb minőségűek a bútorok, termékek, ételek, italok, stb. Ha kevesebben lennénk akkor jobb lenne a minőség is. Afrikába is minek szül egy beteg nő 6 beteg gyereket? Szerintem születésszabályozás kellene.
2010. jan. 2. 19:06
4/31 anonim válasza:
Pozitív diszkrimináció megszüntetése.
Egyenlőség a bíróság előtt.
Egyenlő jogot a cigányokkal.
Családi pótlék csak két gyerekig.
Cigány őrjáratokat meg szüntetni.
Az életjáradékuk megszüntetése,dolgozzanak.
A rokkant nyugdíjak felülvizsgálata.
A tanároknak jogot a tanulóknak csak egyet:tanulni.
A jogosítványaikat (cigány)felülvizsgálni.
A többi ötletet majd még küldöm.
2010. jan. 2. 19:12
5/31 anonim válasza:
SORTŰZ AZ ÖSSZESRE ! lelehet pontozni az igazságot !
2010. jan. 2. 19:21
6/31 anonim válasza:
Szerintem egy internetes oldal nem megoldás a problémára.
2010. jan. 2. 19:26
7/31 anonim válasza:
megoldást már adtunk sokat, nekik kell hozzánk alkalmazkodni nem fordítva, a cigányság alapvetően egy nomád nép amelyik ide-oda vándorol sajnos nálunk túl nagy a segély és a munka se kötelező ezért innen nem vándorolnak tovább :(
2010. jan. 2. 19:26
8/31 anonim válasza:
A kérdés 2x van feltéve
2010. jan. 2. 19:27
9/31 anonim válasza:
Szerintem egy lakatlan szigeten kellene nekik egy önálló országot csinálni és az összeset oda telepíteni. Ott azt csinálnak amit akarnak. Abból lesz nekik egészségügy, segély stb... amit maguknak megkeresnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!