Valaki el tudná magyarázni mért NÁCI a Jobbik?
Látod ezt már te vetíted bele hogy értéktelenebbek, mert ezt még a nácizók sem szokták mondani.
Ezek szerint te ezt gondolod hogy értéktelenebbek, mert eddig ezt még senki sem mondta csak te.
Na csak hogy ki a náci...
Egyébként a magyarokat a kisebbségek nyomorítják meg, illetve az általuk kiállított politikai elit.
És a magyarok még ennek ellenére is állnak ugyan, még ha fél lábon is.
Ennek ellenére is eltartják ezt a pióca szemét dombot.
Mire lenne képes ez a nép ha egy rendes magyar vezetése lenne, belegondolni is felemelő.
Ha megszabadulna az antimagyaroktól, akik piócaként szívják a vérét, és kígyóként mérgezik az elméjét és a testét. Micsoda ország lehetne itt ezek nélkül.
Lesz is hamarosan !
"""Ergó" így meg csak az általad fajilag gyűlölt -és egyébként VALÓBAN VALAGOSTOBA - Bangómargit féle cigányasszonyok írnák le."
Én erre a szép rasszista öngólra a te szóhasználatoddal válaszolnék:
"Ergo az érvelésed itt seggbe is rakta magát, pontosan olyan radikális s.-,eggfej vagy, mint amit a kérdés firtat. Ne szégyelld, ha már felvállaltad."
"
Nem a cigányságot ítéltem meg, hanem az adott személyt. Ez így nem nagyon áll meg ellenem. Még mindig ti vagytok a rasszisták, mert ti bizony az egész népcsoport nyakát elvágnátok, kivétel nélkül. Ennyit talán erről.
"a melós cigány napi 8-10 órás robotja."
Hááhááháá, ez az évszázad vicce! Megnevettettél. Köszönöm :D
Már megint egy aki a saját gondolat világát akarja beleláttatni a Jobbikba :)
Elvágni a torkát, ezt már megint csak te találtad ki, lehet te így tennél, de a Jobbik nem.
Bangó Margitot miért ítéled el? Ez is csak téged jellemez.
Szerintem te, vagy annyira rasszista mint amennyire hiszed hogy a Jobbik az :)
Egyébként te most akkor rasszistának tartod magad vagy nem?
Mert az már kiderült rólad hogy "valagostobának" tartod őket, és a nyakukat is elvágnád.
Akkor most mivel is vagy te különb az általad nácinak vélt Jobbikosoktól?
indásnak üzenem, Csanád magától lépett ki, a kuruc infó tényleg nem jobbik tulajdona, a jobbik.net-nek nem a jobbik a főszerkesztője és még sorolhatnám :)
6 oldalon keresztül ment a szardobálás, de arról elfeledkeztek, hogy a két nagy párt milyen botrányokkal "lépett szinre"
Miért nincs 90% + -os válasz? :c Nincs kedvem elolvasni az értelmetlen válaszokat. 2-3 kérdésnél meguntam, de nincs 90% +-os, amit mégiscsak elolvashatnék így elkallódva az oldalak között. :c
Amúgy kérdező, nem tudom, szerintem csak jobboldali/nacionalista.
Első válaszolóval egyet értek. :)))))))))))99 Akkor max hungaristát mondhatnak rájuk, NEM TUDOM.
Nézd meg a Kurucinfót! Ott állandóan cigánybűnözőkről meg zsidóbűnözőkről írnak, mintha minden roma és zsidó bűnöző lenne.
Van olyan jobbikos képviselőjük, aki egy beszédében gázkamrákat ígért egy nyilvánios beszédében.
Nagyon sok butaságot összehordanak a magyarság eredetéről, amit a műveletlen emberek el is hisznek, pl hogy mi előbb itt voltunk, mint a szláv népek. Én hiába magyarázom, hogy a szlávoknak köszönhetünk egy csomó dolgot, mint pl a földművelést, vagy hogy a "kása", a "káposzta", a "barát", de még a MUNKA szavunk is szláv eredetű, egy jobbik által fanatizált embert ez nem érdekli. Hitler is hasonlóan építette ki a bázisát. Egyszerű, együgyű emberekre épített, akik ha kaptak ingyen autót meg autóőályát, akkor azt vallják, amit ő mond.
Aztán itt a holokauszt-tagadás. Az mennyire rosszul esik azoknak, akinek a nagyszülőjét, dédszülőjét vitték el mondjuk Auschwitzba! És ennek a holokausztnak nem csak zsidó meg cigány áldozatai voltak! Itt voltak a melegek,a fogyatékkal élők, a szlávok, a hadifoglyok, a szabad kőművesek, és mindazok, akik fel merték emelni a szavukat Hitler ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!