Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Valaki el tudná magyarázni...

Valaki el tudná magyarázni mért NÁCI a Jobbik?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 12. 23:20
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
67%

Látod ezt már te vetíted bele hogy értéktelenebbek, mert ezt még a nácizók sem szokták mondani.

Ezek szerint te ezt gondolod hogy értéktelenebbek, mert eddig ezt még senki sem mondta csak te.

Na csak hogy ki a náci...

Egyébként a magyarokat a kisebbségek nyomorítják meg, illetve az általuk kiállított politikai elit.

És a magyarok még ennek ellenére is állnak ugyan, még ha fél lábon is.

Ennek ellenére is eltartják ezt a pióca szemét dombot.

Mire lenne képes ez a nép ha egy rendes magyar vezetése lenne, belegondolni is felemelő.

Ha megszabadulna az antimagyaroktól, akik piócaként szívják a vérét, és kígyóként mérgezik az elméjét és a testét. Micsoda ország lehetne itt ezek nélkül.

Lesz is hamarosan !

2014. ápr. 13. 15:33
 52/61 anonim ***** válasza:
28%

"""Ergó" így meg csak az általad fajilag gyűlölt -és egyébként VALÓBAN VALAGOSTOBA - Bangómargit féle cigányasszonyok írnák le."

Én erre a szép rasszista öngólra a te szóhasználatoddal válaszolnék:

"Ergo az érvelésed itt seggbe is rakta magát, pontosan olyan radikális s.-,eggfej vagy, mint amit a kérdés firtat. Ne szégyelld, ha már felvállaltad."

"

Nem a cigányságot ítéltem meg, hanem az adott személyt. Ez így nem nagyon áll meg ellenem. Még mindig ti vagytok a rasszisták, mert ti bizony az egész népcsoport nyakát elvágnátok, kivétel nélkül. Ennyit talán erről.

2014. ápr. 13. 16:09
 53/61 anonim ***** válasza:
Ki és mikor írt itt olyat, h az egész népcsoportnak elvágná a nyakát?
2014. ápr. 13. 16:56
 54/61 anonim ***** válasza:
71%

"a melós cigány napi 8-10 órás robotja."

Hááhááháá, ez az évszázad vicce! Megnevettettél. Köszönöm :D

2014. ápr. 13. 17:45
 55/61 anonim ***** válasza:
49%

Már megint egy aki a saját gondolat világát akarja beleláttatni a Jobbikba :)

Elvágni a torkát, ezt már megint csak te találtad ki, lehet te így tennél, de a Jobbik nem.

Bangó Margitot miért ítéled el? Ez is csak téged jellemez.

Szerintem te, vagy annyira rasszista mint amennyire hiszed hogy a Jobbik az :)

Egyébként te most akkor rasszistának tartod magad vagy nem?

Mert az már kiderült rólad hogy "valagostobának" tartod őket, és a nyakukat is elvágnád.

Akkor most mivel is vagy te különb az általad nácinak vélt Jobbikosoktól?

2014. ápr. 13. 17:51
 56/61 anonim ***** válasza:
31%
2014. ápr. 14. 11:56
 57/61 anonim ***** válasza:
23%
Látod, kérdező, 6 oldalon keresztül ment a fröcsögés, de arra senki nem tudott felhozni egy épkézláb érvet (egy nyíltan komcsi párt által készített videó nem számít annak), h miért náci a Jobbik.
2014. ápr. 14. 17:08
 58/61 A kérdező kommentje:

indásnak üzenem, Csanád magától lépett ki, a kuruc infó tényleg nem jobbik tulajdona, a jobbik.net-nek nem a jobbik a főszerkesztője és még sorolhatnám :)

6 oldalon keresztül ment a szardobálás, de arról elfeledkeztek, hogy a két nagy párt milyen botrányokkal "lépett szinre"

2014. ápr. 14. 20:32
 59/61 anonim ***** válasza:
50%

Miért nincs 90% + -os válasz? :c Nincs kedvem elolvasni az értelmetlen válaszokat. 2-3 kérdésnél meguntam, de nincs 90% +-os, amit mégiscsak elolvashatnék így elkallódva az oldalak között. :c

Amúgy kérdező, nem tudom, szerintem csak jobboldali/nacionalista.

Első válaszolóval egyet értek. :)))))))))))99 Akkor max hungaristát mondhatnak rájuk, NEM TUDOM.

2014. aug. 29. 20:23
 60/61 anonim ***** válasza:

Nézd meg a Kurucinfót! Ott állandóan cigánybűnözőkről meg zsidóbűnözőkről írnak, mintha minden roma és zsidó bűnöző lenne.

Van olyan jobbikos képviselőjük, aki egy beszédében gázkamrákat ígért egy nyilvánios beszédében.

Nagyon sok butaságot összehordanak a magyarság eredetéről, amit a műveletlen emberek el is hisznek, pl hogy mi előbb itt voltunk, mint a szláv népek. Én hiába magyarázom, hogy a szlávoknak köszönhetünk egy csomó dolgot, mint pl a földművelést, vagy hogy a "kása", a "káposzta", a "barát", de még a MUNKA szavunk is szláv eredetű, egy jobbik által fanatizált embert ez nem érdekli. Hitler is hasonlóan építette ki a bázisát. Egyszerű, együgyű emberekre épített, akik ha kaptak ingyen autót meg autóőályát, akkor azt vallják, amit ő mond.

Aztán itt a holokauszt-tagadás. Az mennyire rosszul esik azoknak, akinek a nagyszülőjét, dédszülőjét vitték el mondjuk Auschwitzba! És ennek a holokausztnak nem csak zsidó meg cigány áldozatai voltak! Itt voltak a melegek,a fogyatékkal élők, a szlávok, a hadifoglyok, a szabad kőművesek, és mindazok, akik fel merték emelni a szavukat Hitler ellen.

2015. ápr. 20. 10:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!