Melyik pártnak volt a legszínvonaltalanabb a választások előtti kampánya?
Figyelt kérdés
Összefogás ?2014. ápr. 11. 11:50
1/8 anonim válasza:
Gyurcsány országjárása volt a legalávalóbb. Volt szerencsém belehallgatni és belenézni néhány vidéki közműben tartott előadásába. Hát, hogy mondjam finoman, nem teljesen ép a figura. Nem találom az alakítására a megfelelő szavakat.
3/8 anonim válasza:
egyértelműen az összefogásé. nem is hiszem, hogy volt olyan lépésük ami ne visszafelé sült volna el.
4/8 anonim válasza:
Egyértelmű Összefogás. Sokáig nem is találtam Fideszeset, na amit találtam az még annál is színvonaltalanabb volt, hogy értékelhetetlen.
5/8 anonim válasza:
Igen. Nincs veszteni valónk alapon sok mindennel próbálkoztak....
Nem vagyok jobbikos de a "Ne szavazz a Jobbikra" kampány szánalmas volt
6/8 anonim válasza:
Én úgy tudom, a fidesznek nem volt kampánya. Hogy miért, az a közeljövőben keservesen ki fog derülni! De hát, ha a népnek ez kellett...
7/8 anonim válasza:
Fidesz-MSZP
Egymásra köpködés.
MSZP viszont annyi butaságot csinált, hogy na. Amit el lehet rontani, azt elrontotta az MSZP névvel, kampánnyal.
Én csak röhögni tudtam rajta.
Viszont a Fidesz féle köpöködés, viszont szánalmas.
8/8 anonim válasza:
A listához még hozzátenném a Magyar Cigány Pártot (vagy Magyar Roma Párt, most így hirtelen nem tudom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!