Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Valaki el tudná magyarázni...

Valaki el tudná magyarázni mért NÁCI a Jobbik?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 12. 23:20
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
90%
#29 Bebizonyítottad a wikiről bemásolt idézetekkel, h hülyeséget írtál, gratulálok :D
2014. ápr. 13. 11:47
 32/61 anonim ***** válasza:
20%
Azt bizonyítottam, hogy 101%-ban igazat mondtam.
2014. ápr. 13. 11:51
 33/61 anonim ***** válasza:
0%

"#29 Bebizonyítottad a wikiről bemásolt idézetekkel, h hülyeséget írtál, gratulálok :D"

Gratulálok, tehát te még ennyit sem tudtál az istenített jobbikos elnöködről és gondolom cáfolásra még egy wiki linket sem tudsz belinkelni.

2014. ápr. 13. 11:56
 34/61 anonim ***** válasza:
20%

De ha akarod, elmagyarázom, mi van odaírva: az ELTE BTK-n végzett történelemtanárként, ami már önmagában is muhaha -jómagam építészmérnök vagyok, 20 éve a pályán- , még osztatlan, 5 éves képzésben. Rögtön utána elsz.art az életéből még 3 évet az ELTE-n pszichológián. Ezt követően nagyon rövid ideig tanárkodott, a wikipédián le is írják, hogy hol. Ezek után jött a pártoskodás, azaz hogy átvette a Jobbik felett a hatalmat gyakorlatilag. Innentől kezdve szakmán kívüli "munkahelyek" (bizt. technika meg szoftverfejlesztő cég, muhahaha), ahol csak fizetnek, dolgozni nem nagyon kell, így aztán 2004 óta pénze is van, meg foglalkozni is tud a pártjával. Ez így igen kényelmes, csakhogy századannyira tekinthető munkának, mint a melós cigány napi 8-10 órás robotja.

Én semmi olyat nem mondtam, ami ne volna igaz, a wikipedia pedig csak alátámaszt engem, cáfolni nem igazán cáfol.

2014. ápr. 13. 11:58
 35/61 anonim ***** válasza:
42%

ma 11:56

Hagyd csak, buta ez is, mint a tök :D

Nem is baj, kell ilyen is. Hadd vegetáljon.

2014. ápr. 13. 11:59
 36/61 anonim ***** válasza:
19%
Én még egy nagy kérdésre nem tudom amúgy a választ a Jobbikkal kapcsolatban, bárki elmagyarázná nekem, persze hitelt érdemlően, megköszönném. Kik, honnan pénzelik? Ezt a kényes kérdést Vona minden interjúban megkerüli, vagy nemes egyszerűséggel hazudik rá egyet. Engem viszont a valóság érdekelne.
2014. ápr. 13. 12:02
 37/61 anonim ***** válasza:
90%

"Gratulálok, tehát te még ennyit sem tudtál az istenített jobbikos elnöködről és gondolom cáfolásra még egy wiki linket sem tudsz belinkelni."

Ha állítasz vmit, nem nekem kell cáfolnom, hanem neked kell bizonyítanod. Különben is minek törjem magam, ha te megcáfolod helyettem? :)

"Ezt követően nagyon rövid ideig tanárkodott, a wikipédián le is írják, hogy hol."

Ez már ellentmond annak, h egy percet sem dolgozott.

"Innentől kezdve szakmán kívüli "munkahelyek" (bizt. technika meg szoftverfejlesztő cég, muhahaha), ahol csak fizetnek, dolgozni nem nagyon kell"

Hány ilyen cégnél dolgoztál, h ilyen biztosan tudod?

"a melós cigány napi 8-10 órás robotja."

Erre már csak ennyit tudok írni: XDDDDDDDDDDDDD

"Én semmi olyat nem mondtam, ami ne volna igaz, a wikipedia pedig csak alátámaszt engem, cáfolni nem igazán cáfol."

XDDDDDDDDDDDD

"Hagyd csak, buta ez is, mint a tök :D"

Ezek után még én vagyok buta? :DDDDD

Köszi, h feldobtad a napom, néha ezen a rovaton is lehet röhögni, nemcsak a szerelem-szexen :D

2014. ápr. 13. 12:04
 38/61 anonim ***** válasza:
0%

Tehát te erre vagy képes: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gratulálok, leülhetsz egyes!

2014. ápr. 13. 12:05
 39/61 anonim ***** válasza:

ma 12:04

Te most éppen három különböző válaszolót vettél egynek, azt hiszed, ugyanahhoz beszélsz. Ha csak ennyire követed figyelemmel a leírtakat, úgy mi értelme válaszolni neked? Vagy csak szmájlizni jársz ide? Mert azt lehet a politikánál kevésbé komoly témánál is. Lehet jobban járnánk.

2014. ápr. 13. 12:08
 40/61 anonim ***** válasza:

Tessék, gondlom ez jobban tetszik:

[link]

2014. ápr. 13. 12:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!