Valaki el tudná magyarázni mért NÁCI a Jobbik?
"Tehát te erre vagy képes: xDDDDDD
Gratulálok, leülhetsz egyes!"
Mondod te, aki egyetlen indokot nem voltál képes felhozni arra, h miért náci a Jobbik.
"Te most éppen három különböző válaszolót vettél egynek, azt hiszed, ugyanahhoz beszélsz. Ha csak ennyire követed figyelemmel a leírtakat, úgy mi értelme válaszolni neked? Vagy csak szmájlizni jársz ide? Mert azt lehet a politikánál kevésbé komoly témánál is. Lehet jobban járnánk."
Légből kapott hülyeségeket írni is lehet a politikánál kevésbé komoly témánál is, úgyhogy kvittek vagyunk ;)
"Tessék, gondlom ez jobban tetszik:"
Ugyanaz, mint a wiki, tehát ugyanannyira tetszik.
ma 12:11
Asszem én erre a színvonalra nem akarok leereszkedni.
"Mondod te, aki egyetlen indokot nem voltál képes felhozni arra, h miért náci a Jobbik. "
A bökkenő az, hogy én egyszóval sem állítottam, hogy a Jobbik náci. Annyit írtam, hogy nem értem mire fel van ennyi kérdés ezzel kapcsolatban amikor a jobbikosok szintén jelzőkkel illetnek mindenkit.
"Asszem én erre a színvonalra nem akarok leereszkedni."
Helyesen: "Asszem én erre a színvonalra nem tudok felemelkedni." ;)
"Annyit írtam, hogy nem értem mire fel van ennyi kérdés ezzel kapcsolatban amikor a jobbikosok szintén jelzőkkel illetnek mindenkit."
Az viszont nem válasz a kérdésre.
ma 12:13
Így van. Ha venné a hülyéje a fáradtságot, hogy szétválogassa, ki micsodát írt pontosan, gyümölcsözőbb lenne a vele folytatott beszélgetés. De asszem ez túl magas elvárás egy elvakult Jobbikostól.
"Téged éppen az tesz egy kirekesztő patkánnyá, hogy nem tartod az ország teljes jogú tagjának az általad gyűlölt cigányt, zsidót, vagy éppen liberális elveket valló magyart."
Ha valaki magyar ellenes, a magyar érdekek ellen dolgozik, akkor az nem magyar. Szerintem a fehérgalléros zsidó, és a cigány bűnöző nem magyar. De ugyan úgy nem tartom teljes értékű magyarnak azt sem aki úgy viselkedik mint fent említett csoportok. Beszélik a nyelvet (már aki), van lakcímük (jó esetben), de ez még nem tesz magyarrá.
""Ergó" így meg csak az általad fajilag gyűlölt -és egyébként VALÓBAN VALAGOSTOBA - Bangómargit féle cigányasszonyok írnák le."
Én erre a szép rasszista öngólra a te szóhasználatoddal válaszolnék:
"Ergo az érvelésed itt seggbe is rakta magát, pontosan olyan radikális s.-,eggfej vagy, mint amit a kérdés firtat. Ne szégyelld, ha már felvállaltad."
;)
És mint "náci", helyetted is megvédem Bangó Margit Kossuth Díjas művésznőt. Ugyan én őt nem ismerem, munkásságát se különösebben, de azért aki Kossuth Díjat kap, az nem lehet annyira rossz mint amire te gondoltál aljas rasszista módon.
Kicsit öngól azért nem gondolod hogy pont te "valagostobázod" le a cigány nőket nem?
Miből gondolod hogy mind "valagostoba"?
Csak nem előítéletes vagy velük szemben nácikám ? :)
Tegyük fel igazad van, és mind azok, a férfiak is, akkor meg miért van bajod azokkal akik osztják a véleményed?
Bár azok még tovább is mennének, és tennének is valamit ellenük, akkor neked most hirtelen ez miért lett baj, amikor előbb még te is le "valagostobázod" őket?
Egy kerdes. Ha a magyarok szerint a nem magyarok ertektelenebbek, akkor mire ez a nagy felhaborodas, ha a nem magyarok is ugy gondoljak, hogy a magyarok (szerintuk) ertektelenebbek?
Es mivel a magyaroknak jelen pillanatban minden iranyba valo adossagagon, es lazan ellophato foldon kivul (Lasd: Kishantos) nincs semmijuk, igy miert meglepo, ha ogy bannak veluk, mint a kutyakkal?
Foleg, hogy ugy is viselkednek, egymast tepik, marakodnak? Az ertelmesebbje pedig csak patkany, nem kutya, mert legalabb elhagyjak ezt a sulyesdo orszagot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!