Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Jobbik. Valóban szélsőségesek...

Feri9505 kérdése:

Jobbik. Valóban szélsőségesek lennének?

Figyelt kérdés
Én őszintén szólva Jobbik szavazó vagyok, csak az a kérdés foglalkoztat, hogy akik szerint a Jobbik egy szélsőséges "náci" párt, a fősodrású médián kívül, olvasott vagy hallott-e valamit a jobbikról, esetleg olvasta-e a programjukat? Mert ha nem, akkor nem ártana elolvasni a programjukat vagy elmenni egy lakossági fórumra. Én magamat konzervatív gondolkodásúnak tartom, és szerintem a Jobbik mint párt inkább konzervatív, egy kisebb szükséges radikális gondolkodással.

2014. márc. 13. 11:00
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
66%

Én akit halottam MSZP szavazó vagy összefogás, vagy akármi annak meg két válasza volt. Egy nem érdekel a politika, de rájuk szavazok, kettő neki a kedvence a Kádár volt.

Na ilyen emberekkel meg nem lehet érdemben foglalkozni mert annyira begyöpösödöttek hogy képtelenek a változásra.

2014. márc. 13. 11:53
 12/53 anonim ***** válasza:
13%

Igen, ez nekem is kedvencem, hogy azt a szolid 7 millió embert, akinek nincsenek vagy elhanyagolható mértékben vannak negatív tapasztalatai a kisebbséggel szépen elkönyvelik a világtól eltávolodott hülyéknek, csak mert ők a szerencsétlen 1,5-2 milliós csoportba tartoznak.

Akkor pedig nem jogos, hogy a ti hőbörgéseteket is csak 15-20%-nyi súllyal vegyük figyelembe, a veletek egyet nem értő 70-nel szemben?

Elvégre mindig ti vagytok azok, akik a többségi diktatúra helyessége mellett hisztiznek, mondván, hogy a (z általában nektek antipatikus)kisebbségnek kutya kötelessége igazodni a többség véleményéhez.

Na itt egy többségi vélemény: éltem vidéki kisvárosban, vidéki nagyvárosban és most Budapesten, összesen egyetlen alkohol-fűtötte összetűzésem volt cigányokkal 15 év alatt. Nem cigányokkal 3, köztük egy nagy értékű betörés.

Ugyanilyen arányt tapasztalok az összes ismerősöm között is.

2014. márc. 13. 11:55
 13/53 anonim ***** válasza:
60%
11:55 Na hát akkor meg van a megoldás. Te meg a barátaid velük fognak lakni, meg velük járatjátok egy oviba, iskolába a gyerekeiteket, a többiek meg külön. Senki nem akar megfosztani attól az élménytől hogy velük legyél, a barátaidat sem. Nyugodtan lehet velük élni meg barátkozni.
2014. márc. 13. 11:59
 14/53 anonim ***** válasza:
70%
11:55ös: majd amikor a gyerekeidet megverik poénból, meg elveszik tőlük a pénzüket, te hívod majd a rendőrséget, megmutatod, hogy kik voltak, annyit fog majd a rendőrség mondani, hogy sajnos a romákkal nem tudnak mit kezdeni, megélhetési lopás volt, pech. De te tudod, remélem 41 év múlva is ezt mondod majd, amikor a lakosság 61%a cigány lesz és a maradék 40nek kell majd eltartania őket (amiből 15 % nem dolgozik mert fiatalkorú, szal király lesz...)
2014. márc. 13. 12:03
 15/53 anonim ***** válasza:
0%
Köszönöm, jól megvagyok én itt Budán. Tudod mit nem akarok még? 1,5 millió hőbörgő hülye akaratának alávetni a 10 milliós országot, csak azért, mert ti veritek leghangosabban a kolompot.
2014. márc. 13. 12:12
 16/53 anonim ***** válasza:
70%
Budán a rózsadombon? Szép onnan próbálod megvédeni a cigányokat. Már minden világos. Tudod más a kanapéból messziről nézni a cigányt mint vele élni. De senki nem tiltja meg hogy velük élj és haverkodj csak akkor ezt ne várd el azoktól akik kénytelenek velük élni, mert nincs pénzük a Budai villára.
2014. márc. 13. 12:15
 17/53 anonim ***** válasza:
83%

10es elmagyarázom neked a jobbikos féle cigányozás, mert te sem bírod felfogni: szóval a jobbik azt akarja, hogy ne felelőtlenül költse el az adózó magyarok pénzét, hanem olyanra költse, amire tényleg érdemes. Az nem pozitív, hogy valakinek van 35 évesen 8 gyereke és utánuk kapja a rengeteg segélyt, és ezért neki nem kell dolgoznia.

Magyarországon kb 1 millió cigány él, amiből kb (csak saccolok!!!) 100 ezer dolgozik. Azért elég rossz arány és lehet, hogy ennél kevesebb is. természetesen a magyarok között is van olyan ember, aki nem akar dolgozni, de arányaiban ez jóval kisebb. Lehet, hogy 300.000 magyar nem akar dolgozni, de a 8 és fél millióból. Nagyon nem mindegy, a számokkal jól lehet játszani, láttuk az mszp és a fidesz oldaláról is már.

Na ilyenek után ne mond már, hogy nincsen baj a cigányokkal, de a jobbik már ezerszer elmondta, hogy nem a dolgozó cigányokat fogja munkára kényszeríteni (hiszen ők már dolgoznak), hanem a NEM DOLGOZÓ cigányokat és magyarokat is!!! Azért emel ki egy népcsoportot, mert nekik ez az életstílusuk (ITT IS VAN KIVÉTEL PERSZE), benne van a vérükben az eltartottság, a hatalmi vágy, a kosz, a büdös, a félelemkeltés. Csak vágod ha 10 cigányból 9 nem akar elmenni dolgozni vagy tanulni, akkor lehessen már azt mondani, hogy a cigányok egy undorító népség. Jajj felesleges itt ecsetelnem, te nem találkoztál még cigánnyal, csak írod... Gyere el Borsodba, ha 1 hónap után azt mondod, hogy jó fejek a cigányok, eskü én is a fideszre szavazok!!

2014. márc. 13. 12:17
 18/53 anonim ***** válasza:
76%

"Igen, ez nekem is kedvencem, hogy azt a szolid 7 millió embert, akinek nincsenek vagy elhanyagolható mértékben vannak negatív tapasztalatai a kisebbséggel szépen elkönyvelik a világtól eltávolodott hülyéknek, csak mert ők a szerencsétlen 1,5-2 milliós csoportba tartoznak."

Köszönöm az öngól rúgási lehetőséget, kezdem is,

nem fogok pontos adatok mondani de úgy saccra:

7 milliót mondtál, abból nyugodtan vonjunk le 1 millió cigányt. 6 millió, abból nyugodtan vonjunk le 1-2 millió nem szavazó képest, 4 millió, abból szerinted csak 1,2-nek van probléma a cigányokkal, hmmm, szerintem ez már eléggé nagy szám, tekintve hogy nem számoltuk bele a 18 aluliakat, meg a fehér holló normális cigányokat.

Ha a szavazókra gondoltál, ott meg azért más a helyzet, mert vannak olyan begyöpösödött hülyék hogy utálja a cigányokat mert volt velük baja nem kevés, de akkor is a maszopra meg fideszre szavaz, aki továbbra is a kisebbség mellé fog állni. Az ilyeneknek nem magyarázod meg hogy a saját meg a családja sírját ássa meg evvel.

Ami a legfontosabb a Jobbiknak nincsen tv-je rádiója, nem tudja megmutatni magát.

Én személy szerint úgy vagyok vele, rohadtul nem érdekel semmilyen kisebbség, ha nem tudnak beilleszkedni. Annyi pénzt költöttek már el rájuk feleslegesen hogy abból az oktatást, eü.-t rendbe tudták már volna szedni.

Te ott Budán, valszeg életedben nem beszéltél még cigánnyal, akinek nincs tapasztalata az életről, az legalább ne hangoztassa, mert csak rúgja az öngólokat.

2014. márc. 13. 12:24
 19/53 anonim ***** válasza:
36%

"7 milliót mondtál, abból nyugodtan vonjunk le 1 millió cigányt. 6 millió, abból nyugodtan vonjunk le 1-2 millió nem szavazó képest, 4 millió, abból szerinted csak 1,2-nek van probléma a cigányokkal, hmmm, szerintem ez már eléggé nagy szám, tekintve hogy nem számoltuk bele a 18 aluliakat, meg a fehér holló normális cigányokat.

"

Öngól? :)

Buci, én a matekot már megcsináltam neked előre, ez a levonások utáni becsült szám. 2 millió szavazásra nem képes? Annyi az egész országban van, de nem tudom, szerinted 18 év alatt nem lehet "szenvedő" valaki? A cigányok csak szigorúan 18 év fölött bántanak embereket? Szóval a levonás ténye hülyeség.

1 millió cigány becslése picit túlzás, de fogadjuk el, én 800e-t szoktam számolni. Ők megkeseríthetik mondjuk fejenként 2 másik ember életét, szerintem ez fair becslés. Tartunk 2,4-3 milliónál összesen, benne 1,5-2 millió magyarral.

Akkor marad 7 millió, aki olyan, mint én, hogy elhanyagolható mértékben éli meg azt a szenvedést, ami miatt az országból Belaruszt csinálni akaró jobbikosok. Miért is? Miért számítana a ti 15-20%-nyi szavaztok jobban, mint a mienk?

49%, te meg ennyire ne legyél tapló vidéki, Rózsadombon utoljára kb. 30 éve laktak gazdagok. Mondjuk az is vicces, hogy szerinted Buda csak abból áll. Nem, nem ott élek, nyugi :)

2014. márc. 13. 12:43
 20/53 anonim válasza:
Előző választáskor a jobbik programjában volt , hogy kötelezővé akarja tenni a vallásoktatást. Lépten nyomon azt látjuk, halljuk, hogy a papok, prédikátorok, igehirdetők gyermekeket molesztálnak, minden második homoszexuális, és hogy a vallási bűn, és a világi jog szerinti bűn nem egy és ugyan az. hol van a személy akarat és cselekvés szabadsága, ha kötelezővé teszik a vallást ? Személy szerint én sem vagyok a cigányokért, ugyanakkor hiába akar kényszeriteni a jobbik akárkit is munkára, ha nincs álláslehetőség. Jelenleg álláskeresőin vagyok, 3 szakmai végzettséggel. Sosem kellett kényszeriteni semmire, törvénybe ütköző dolgom nem volt, mégis segélyen élek. Pedig alig várom, hogy állást/munkát kapjak. Azzal, hogy gyűlölködnek a cigányok és zsidők ellen, vagy akár bármilyen kisebbség ellen, semmi nincs megoldva. Az életéhez mindenkinek joga van, legyen az magyar, vagy akármilyen kisebbség. Elszámoltatás ? Elég baj az, amikor már el kell számoltatni akárkit is, ott a bizalom már rég megszűnt, már pedig az örökös bizalmatlankodótól menekül mindenki. Azzal pedig nem árt tisztában lenni, hogy a jobb a bal nélkül semmire nem megy, és nem lehet megfelezni, kettéhasitani semmit, mert az már nem egész, csak rész. Jó egészséget minden kedves válaszolónak. Előző választáskor azt mondta : "két hét alatt rendet teszünk." Azóta eltelt néhány év, a mai három fogalom " rend, megélhetés, elszámoltatás " mi ez, ha nem követelőzés, másokon uralkodni vágyás ? Pökhendi gőg ?
2014. márc. 13. 12:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!