Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Nyerhet-e választást 2014-ben...

Nyerhet-e választást 2014-ben a Fidesz?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre, hogy a legnagyobb zászlóshajóik a kampányban a "rezsicsökkentés", a "minimálbér növekedés", "átlagbér növekedés" és a "növekvő foglalkoztatás" lesz.

Szerintetek ebből melyik igaz és melyik használ legjobban a Fidesz kampányának.

Nyugodtan válaszolhatnak fideszesek is.

Esetleg mivel tudna kampányolni az ellenzék, hogy esélye legyen a győzelemre (anélkül, hogy lejáratókampányt folytatnának)?

2014. febr. 8. 10:58
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
24%

"Szerinted miért támogatná őket bárki is, amikor 2010-ig országmegváltó radikálisoknak mutatták magukat és minden támogatójuk messiást látott bennük, majd 4 éven keresztül lényegében semmit nem csináltak az ígéreteikkel ellentétben?

Én azon csodálkozom, hogy a visszaesésükön valaki csodálkozik."

Hehe, nem is tudod, mekkora igazságot mondtál. Én is Jobbikos voltam, de "kiábrándultam". Vagy nem megyek el szavazni, vagy marad a Fidesz. Egyénin is, listán is.

2014. febr. 8. 13:19
 12/41 anonim ***** válasza:
36%
Nem nyerhet. Ennek esélye a nullával egyenlő.
2014. febr. 8. 14:11
 13/41 anonim ***** válasza:

Régebben volt egy kérdés, ahol azzal vádolták a "(bal)libet", hogy csak a kormányt fúrják, de a jó intézkedéseikről szót sem ejtenek. Én ott azt kértem, kezdjék el sorolni. Lepontozást kaptam és egy ígéretet privátban napra pontosan két hete, hogy válasz is jön. Azóta sem jött.

Most megint csak lepontozás van, de az ellenérvek valahogy megint elmaradtak. Komolyan kezdem úgy érezni, hogy a Fidesz és a szavazói nagyon jól egymásra találtak. Az egyik széllel szemben vizelve, törvényt, alkotmányt módosítva vagy alapjaiban újraírva, a demokratikus ellensúlyokat kiiktatva erőszakkal átvisznek mindent, csak hogy ne kelljen elismerni, hogy tévedtek, a szavazók pedig lepontoznak, megint oda szavaznak és hisztizve védik érvek nélkül a pártjukat, megint csak, hogy ne kelljen elismerni, hogy tévedtek.

2014. febr. 8. 14:55
 14/41 anonim ***** válasza:
Szabad megkérdeznem, hogy miért lettem lepontozva 0%-ra? Semmi rosszat nem írtam, senkit sem bántottam meg! Na mind1.
2014. febr. 8. 17:14
 15/41 anonim ***** válasza:

ma 14:55

Te ugye szintén "zenész" vagy? (értsd: jobbikos)

2014. febr. 8. 17:20
 16/41 anonim ***** válasza:
Nem. Jelenleg nincs párt, amit támogatnék, nem ismerek olyat, ami mögé beállnék.
2014. febr. 8. 17:22
 17/41 anonim ***** válasza:
ha elolvasod az új választási rendszer szabályait (amit itt lévő sok sülthúrka nem ismer...pl. a fantaszta jobbikosok egy jelentős hányada sem)...akkor elég egyértelmű lesz számodra, hogy csak ők nyerhetnek...ha a 2/3 nem is, de az új választási törvényt magukra szabták, így az abszolút, kényelmes többség biztosan meglesz a narancsosoknak
2014. febr. 8. 20:25
 18/41 anonim ***** válasza:
27%

Kedves Utolsó!

Ezt a logikát sosem fogom tudnu megérteni, miszerint a választási törvény miatt, szinte biztos, hogy a Fidesz nyer, ez NEM IGAZ!!! Az nyer, aki több szavazatot kap! Ha az MSZP kap többszavazatot, akkor nekik lesz kényelmes többségük úgymond, ha a Fidesz nyer, akkor nekik! Ilyen egyszerű, nem kell többet látni ebben a dologban! :)

Ha a nép elégedetlen Orbánnal, akkor le fogják váltani, minden egyes ember egyenként elmegy, a Fidesz ellen húzzák az X-et, és bukik a Fidesz, akkor miről is beszélünk? A kormány leváltható, viszont ha marad, akkor az emberek akaratából marad!

Ezt nem rosszból írom, remélem nem bántottam meg senkit! :)

2014. febr. 8. 22:02
 19/41 anonim ***** válasza:
mármint Összefogás..
2014. febr. 8. 22:03
 20/41 anonim ***** válasza:

Fidesz fog nyerni, okos húzás volt a részükről, hogy kiterjesztették a szavazati jogot a határon túlra, így sok szavazót nyertek, második vagy harmadik a jobbik, a baloldal inkább talán harmadik a negyedik-ötödik helyen a CÖF, mást nem látok, az lmp meg hol van már...

Nem az a kérdés, ki lesz az élen, hanem, hogy a Nép mit fog csinálni a következő 4 évben? Tovább tűr, vagy "elmentem szavazni, úgyis minden szar, kimegyek külföldre", vagy esetleg elkezdik építeni az összetartó közösséget, sz@rva a vezetőkre? Az ország sorsát nem a vezetők fogják megoldani, a népnek kellene... Hisz az ország neve: Magyarország, nem pedig Fidesz, Jobbik, stb...

2014. febr. 9. 08:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!