Ha a baloldal veszít 2014-ben, elismerhetik a vereséget vagy világgá kürtölik a nyugati sajtóban, hogy Orbán diktátor, elcsalta a választást?
Szerintem nem tudnák elfogadni a vereséget.
Ha az utóbbi történne, az mennyire ásná alá a demokráciát?
Megeshet.
Az MSZP nagyon rafinált.
Bár , ha összeállnak Gyurcsánnyal , akkor nem nyernek.
Nem kell tele kürtölni semmit sem a bal oldalnak ha nyer a jobb oldal,mert egész nyugat Európa rá lesz hangolódva a 2014-es választásra.
Egyébként én szerintem,ha 2014ben nyer a fidesz ismét,akkor az lesz nekik a vesztük.
Nagyon sok embert meg károsított már ez a kormány.
A nép harag lehet elsöpri majd őket.
Ha Orbán nyer jövőre is, akkor az valóban csalás lenne...
Bár most mindent megtesz azért, hogy úgy módosítsa a választási törvényt, hogy Ő jöjjön ki győztesen.
Bárki jöhet csak ne a Fidesz!
8-as, részemről lenne egy-két párt mind a jobb, mind a baloldalon, akiket nem szívesen látnék hatalmon...
Hogy a kérdésre is válaszoljak: azt fogják tenni, ami az érdekükben fog állni. Ha elég jó százalékkal bekerülnek a parlamentbe, akkor nem hiszem hogy olyan nagy balhét csapnak, ha meg nagyon csúnyán buknak, akkor nyilván azt teszik, amit mondasz. De gondolom pártonként különbözni fognak a reakciók, nincs egységes baloldal Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!