Ez nem felháborító? Már több a soknál!
Szánalmas az egész bagázs.
Meg kellene vonni az összes ilyen szervezet anyagi támogatását.
Nem is értem honnan szalasztották az ilyen Jeney Orsolya , meg az ehhez hasonló tökfejeket ,akiknek semmi realitásuk nincs.
Azért miért nem háborodik fel, h a magyarokat mennyi rasszista támadás éri a cigányság részéről?
Ráadásul ők se házat, se ingyen internetet nem kapnak.
Pont a fordítottja történik amit ír ez a cikk.
Kíváncsi vagyok rá , hogyha ebből a bagázsból tenne egy sétát valaki Pécsen és megerőszakolják , megverik , akkor ,hogy állna a dologhoz.....
4. Elolvastad a cikket?
Semmi realitás nincs benne , messze van a valóságtól.
Magyarországon a bűnözők jelentős többsége "olyan".
Hogy bízzunk meg a 10 százalékukba , ha a 90 százalékuk bűnöző?
Ez nem rasszizmus , hanem tapasztalat.
Hogy bízzunk meg a 10 százalékukba , ha a 90 százalékuk bűnöző?
Pont ez a rasszizmus.Ha nem egyénként ítélsz meg embereket hanem csoportként kezeled őket származásuk,bőrszínük alapján.
Esküszöm bajom nem lenne már a cigányokkal, ha nem örökké azt hallanám, hogy jaj szegény cigányság, meg rasszizmus, nincs cigány bűnözés, 12 szamurájkardos romát vert meg egy bőrfejű stb stb. Azt mondom, hogy a Jobbik sem tud csodát csinálni, rosszabb nem lehet, mint az eddigiek viszont legalább nem nyalná ki a cigányság *****-t. Engem az ilyen dolgok nagyon felháborítanak, főleg mikor nap mint nap ér roma atrocitás a semmiért. Ezért fogok a Jobbikra ha tetszik ha nem.
Lehet lepontozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!