Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Most mit akar a jobbik?

Most mit akar a jobbik?

Figyelt kérdés
Cigány vagyok. Cigánytelepen lakok. Sohabnem tettem olyat amit nem szabad. Nem öltem embert nem loptam nem csináltam semmi törvénybeütközőt (illetve 3-4 éve a haverokkal loptunk a boltba még 14-15 évesen). Most vagyok 18,5 éves és a szüleimmel lakok és a 4 testvéremmel. Soha nem érdekelt a politika, oda sem figyeltem rá de azt meg szeretném kérdezni hogyha a jobbik lesz a vezető akkor a cigányokkal, szüleimmel, testvéreimmel és velem mi lesz?
2013. dec. 12. 10:45
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
Utolsónak annyi hogy az az egy volt de több nem
2014. jan. 1. 09:47
 32/32 SargaRigo válasza:

Abba belekötni, hogy valaki tizennemsok évesen lopott egy boltban.. Miért, itt mindenki szabadon dobálhatja a követ? Mindenki vétektelen? Senki sem töltött még le filmet a netről ahelyett hogy tisztességesen elment volna a moziba? Buszon sem bliccelt még senki? A kérdező legalább elismeri hogy volt ilyen, szégyenli magát azóta, és többet nem tette. Akarhat valaki ettől többet? Képmutató népség. :(

Igenis tisztelni kellene, hogy pont a környezeti háttere ELLENÉRE megpróbál rendes emberként élni a társadalomban!

Nem leszólni kellene, hanem a kérdésére válaszolni. Fogadatlan prókátor, tudom. Egyébként én is a jobbikra fogok szavazni ha valakit érdekel. Jó lenne már ha kis rend is lenne ebben az országban, nem csak mindig a nagykutyák bicikliznének.

2014. febr. 15. 17:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!