Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Most mit akar a jobbik?

Most mit akar a jobbik?

Figyelt kérdés
Cigány vagyok. Cigánytelepen lakok. Sohabnem tettem olyat amit nem szabad. Nem öltem embert nem loptam nem csináltam semmi törvénybeütközőt (illetve 3-4 éve a haverokkal loptunk a boltba még 14-15 évesen). Most vagyok 18,5 éves és a szüleimmel lakok és a 4 testvéremmel. Soha nem érdekelt a politika, oda sem figyeltem rá de azt meg szeretném kérdezni hogyha a jobbik lesz a vezető akkor a cigányokkal, szüleimmel, testvéreimmel és velem mi lesz?
2013. dec. 12. 10:45
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
67%
Ezt csak a balliberális média hangoztatja és hiteti el az emberekkel, hogy a Jobbik kiírtaná, táborba zárná a romákat. Ne hidd el ezt a baromságot. Többször is kijelentették jobbikos politikusok, Vona is, hogy a tisztességes, dolgozni akaró, építeni akaró romákkal nincs semmi bajuk. Azzal van bajuk, akik bűnözésből élnek életvitel szerűen. Csak ezt ne várd, hogy a teljesen elfogult média le fogja közölni a tévében.
2013. dec. 12. 10:51
 2/32 A kérdező kommentje:

Jó a fidesz is igért sok mindent a magyaroknak és mégsem tartott be.

Én azért félek kicsit hogy mi lesz a rokonaimmal meg minden. Nagyon remélem hogy semmit nem fog tenni a rendes dolgozóakkal azért mert barnább a bőrük.

2013. dec. 12. 10:54
 3/32 anonim ***** válasza:
69%

Semmi az ég adta világon. Sok helyen cigányok szavaznak a jobbikra, hiszen átlátják, hogy a cigánybűnözés felszámolása az ő érdekük is. A társadalomban lévő előítéletet megszüntetni csak úgy lehet, ha az okokat szüntetjük meg. A jobbiknak nem célja a tisztességes cigányok zaklatása, viszont ha kiemelik közülük a bűnöző elemeket azzal gyakorlatilag az előítéletek okait számolják fel.

Összefoglalva tehát: jobban élnétek, hiszen ha büntetlen előéletűek vagytok az erősebb közbiztonság mellett, akkor a munkállaló felé nagyobb garancia, hogy igenis megbízhatóak vagytok, nagyobb esélyetek lesz munkát kapni, hosszabb távon pedig kevesebb előítélettel találjátok szembe magatokat.

2013. dec. 12. 10:54
 4/32 A kérdező kommentje:
Meg persze a barátnőm is. Ő az életem és neki is a szülei dolgoznak (anyja beteg ezér nyugdíjas). Havonta keresnek vagy fél milliót fehéren. Velük nem csinálhatnak semmit!
2013. dec. 12. 10:56
 5/32 A kérdező kommentje:
De akkoris ez érdekes mert itt a telepen mindenki utálja a jobbikot. A plakátokat letépik meg minden.
2013. dec. 12. 10:58
 6/32 anonim ***** válasza:
83%

gondolom mert a telepen a média alapján ítélnek. hány jobbik gyűlésre mentetek el, és hallgattátok meg, hogy valójában mik is a céljaik? Értelemszerűen a fideszes & mszp-s média nem fogja a jobbikot promotálni.

A többi párt abban látja a megoldást, hogy a cigányság részére mégtöbb segélyt ad, nem ösztönözve őket a munkára, illetve csökkentik a büntetési tételeiket. A jobbik abban látja a megoldást, hogy a bűnözőket kiemelik közülük, ezáltal megszüntetik az előítéletek okait, és elősegítik a munkába állását azoknak akik szeretnének dolgozni. A többi párt abban érdekelt, hogy néhány ezer forintért megvegye a cigányság szavazatait, a jobbik pedig szeretné ha a cigányság a magyarsággal egyenlő feltételek mellett, előítéletek nélkül ugyanúgy munkából tarthassák el magukat, mint bárki más.

Az, hogy majd vérengzést rendeznek, meg nácik meg mittudomén értelemszerűen propaganda ellenük, és mint látod sikeresen, hiszen az emberek nem hallgatják meg őket, hanem inkább elhiszik amit a tv-ben hallanak.

2013. dec. 12. 11:04
 7/32 anonim ***** válasza:
41%
Rendet akar és közbiztonságot, hogy téged senki se bánthasson kedves kérdező. És hogy a fideszes rabszolgatartás is szűnjön meg, és végre békesség legyen az országban.
2013. dec. 12. 11:11
 8/32 anonim ***** válasza:
62%

"Soha nem érdekelt a politika, oda sem figyeltem rá de azt meg szeretném kérdezni hogyha a jobbik lesz a vezető akkor a cigányokkal, szüleimmel, testvéreimmel és velem mi lesz?"

Az lesz, hogy végre nyugalomban és békességben élhettek. Nem fog többé titeket inzultálni senki, a fidesz gyűlölet szító és kirekesztő politikája folytán összeugrasztja a magyarokat a cigányokkal. Ennek a Jobbik kormányra kerülésével vége lesz örökre. Cigány és magyar egyenrangú lesz örökre és megszűnik a gyűlölködés.

2013. dec. 12. 11:14
 9/32 anonim ***** válasza:
19%

Totál nem egyértelmű, mit akar a Jobbik. A nyilatkozataik egymásnak ellentmondóak.

De nagy valószínűséggel soha nem lesz vezető párt, mert ezzel nem tud az emberek többsége szimpatizálni.

2013. dec. 12. 11:15
 10/32 anonim ***** válasza:
66%

"Jó a fidesz is igért sok mindent a magyaroknak és mégsem tartott be. "

A fidesz egy embergyűlölő párt, ők mindenkit irtanak, faji, vallási, és mindennemű kitétel nélkül. A Jobbik más, ők elhoznák a szebb jövőt, ahol végre senkit sem lehet kirekeszteni kizárólag a származása miatt.

2013. dec. 12. 11:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!