Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért akar a fidesz és az...

Miért akar a fidesz és az mszp összefogni a jobbik ellen?

Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 20:57
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Mert félnek a felelősségre vonástól. Szerintem ez egyértelmű.
2010. febr. 24. 21:17
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Leginkább az MSZP akar a Fidesz-szel... Az Mszp-nek a "második hely" még mindig előkelőbb, mint ha megalázza a Jobbik pár százalékkal.
2010. febr. 24. 21:18
 3/7 anonim ***** válasza:
65%
Első jól mondja, kiegészíteném azzal, hogy talán félnek még attól is, hogy többen lennének a húsosfazék körül. Sztem a jobbikot nem tudnák oly könnyen kicsinálni, mint a miépet.
2010. febr. 24. 23:41
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Mert elobb-utobb a Jobbik lesz a legnagyobb part, ha sikerul megoriznie a tisztasagat. Ha eltorlik a mentelmi jogot, akkor ez sikerulhet.
2010. febr. 25. 09:11
 5/7 anonim ***** válasza:
91%

Mert az mszp nem akar beégni a jobbik előtt, hogy a 3. helyre csusszannak vissza.

Pedig nagyon úgy néz ki, hogy be fog! :D

2010. febr. 25. 19:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom,az MSZP akar összefogni a Fidesszel.Lásd a miniszterelnök leköszönő beszédét a Parlamentben,hogy összefogásra szólította fel őket.És lásd Navracsics válaszát,visszautasította a felhívást.
2010. márc. 3. 07:41
 7/7 anonim ***** válasza:
De azért az gusztustalan, hogy az mszp nem mer kiállni vitára egy olyan párttal, akinek az előzetes adatok alapján lesz keresni valója a parlamentben.
2010. márc. 18. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!