Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Most mit akar a jobbik?

Most mit akar a jobbik?

Figyelt kérdés
Cigány vagyok. Cigánytelepen lakok. Sohabnem tettem olyat amit nem szabad. Nem öltem embert nem loptam nem csináltam semmi törvénybeütközőt (illetve 3-4 éve a haverokkal loptunk a boltba még 14-15 évesen). Most vagyok 18,5 éves és a szüleimmel lakok és a 4 testvéremmel. Soha nem érdekelt a politika, oda sem figyeltem rá de azt meg szeretném kérdezni hogyha a jobbik lesz a vezető akkor a cigányokkal, szüleimmel, testvéreimmel és velem mi lesz?
2013. dec. 12. 10:45
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
57%

" Totál nem egyértelmű, mit akar a Jobbik. A nyilatkozataik egymásnak ellentmondóak. "

Bemásolnál kér ellentmondó nyilatkozatuk? :D

2013. dec. 12. 11:20
 12/32 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem hogy így lesz. Ha ők lesznek a vezetők akkor úgyis megtudjuk
2013. dec. 12. 11:22
 13/32 anonim ***** válasza:
79%

"A többi párt abban látja a megoldást, hogy a cigányság részére mégtöbb segélyt ad, nem ösztönözve őket a munkára"

Így van, és ez a gyűlölködést gerjeszti. A többi párt kirekesztő és kizárólagos céljuk a viszályszítás. Egyedül a Jobbik képes és hajlandó tenni valamit a békesség érdekében.

2013. dec. 12. 11:23
 14/32 anonim ***** válasza:
31%

A Jobbik nem fog hatalomra kerülni.

Ami a cigánykérdést illeti, nekik sincs megvalósítható megoldásuk, csak a szájuk jár. Nem tudnának munkahelyet teremteni, még a magyaroknak sem.

Azzal nem oldanák meg a problémát, ha a Gárda terrorizálja a cigányságot.

2013. dec. 12. 11:25
 15/32 anonim ***** válasza:
91%

Azért nem tud mivel a leközölt hírek amit az átlag polgár felé közölnek negatív színben tünteti fel őket. Mint a HVG botrány korábban ami megrendelésre történt. A lényeg hogy az ellenfelek lejáratása a mi előnyünk. Nem pedig a mi jó programunk a mi előnyünk. Tehát az érveléseik arra épülnek hogy a másik sz*r nem arra hogy mi mit tudunk. Mint ahogy a magyar ember egymáshoz viszonyul. Nem azt kérdezik mit tudsz? Azt hogy te miben vagy rossz miben lehet beléd kötni.

Szóval nem a közmédiából kell tájékozódni mert közel sem független álláspontot képviselnek.

2013. dec. 12. 11:26
 16/32 anonim ***** válasza:
53%
Szóval bűnöznek a cigánytársaid ugyanis a plakátokat rongálni tilos.
2013. dec. 12. 11:58
 17/32 anonim ***** válasza:
45%

"Nem tudnának munkahelyet teremteni, még a magyaroknak sem."

Munkahelyet teremteni még a hülye is tud. Te is tudnál ha nem csesznéd el a napod.

2013. dec. 12. 12:03
 18/32 A kérdező kommentje:

Utolsó elötti.

Nem mondtam hogy nem bűnöznek. Rólam a családom nagyrészéről és a barátnőm családjáról beszéltem

2013. dec. 12. 12:15
 19/32 anonim válasza:
Nem akarok eltérni a témától...de hogy keresnek a barátnőd szülei havonta fél milliót??
2013. dec. 12. 12:16
 20/32 A kérdező kommentje:
Jó lehet nem pontosat mondtam de egyáltalán nem szegények, van 3 kocsijuk. Egy céges egy 7-es bmw meg egy pegueot. Szép házuk. Nem a telepen hanem 2 utcával mellette van. 300 ropi havonta biztos meg van. De egyébként meg én velül lakok mert nem bírtam már a családommal
2013. dec. 12. 12:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!