Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Most mit akar a jobbik?

Most mit akar a jobbik?

Figyelt kérdés
Cigány vagyok. Cigánytelepen lakok. Sohabnem tettem olyat amit nem szabad. Nem öltem embert nem loptam nem csináltam semmi törvénybeütközőt (illetve 3-4 éve a haverokkal loptunk a boltba még 14-15 évesen). Most vagyok 18,5 éves és a szüleimmel lakok és a 4 testvéremmel. Soha nem érdekelt a politika, oda sem figyeltem rá de azt meg szeretném kérdezni hogyha a jobbik lesz a vezető akkor a cigányokkal, szüleimmel, testvéreimmel és velem mi lesz?
2013. dec. 12. 10:45
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Ja és mielött kötöszködnétek azért írtsm hogy a gettóba lakok mert az a 2 utca az szinte már a gettó és nagyon sokat vagyok ott
2013. dec. 12. 12:51
 22/32 anonim ***** válasza:
48%
Végre normális, fejlődő, élhet országot akar, ahol dolgoznak az emberek. ennyi.
2013. dec. 12. 15:33
 23/32 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, nem tudom megmondani neked, nem hagyják. Ez a kérdés idecsődítette a fő jobbikosokat, itt más szó el nem hangozhat, itt ők mondják a tutit, örülhetsz, ha csak az ellenvéleményedet alázzák le. A Jobbik se egységes, de ha a fő hangadóit nézed, viszonylag hamar képet kaphatsz arról, mire számíthatsz. Az ugyanis az utcán nincs a képedre írva, dolgozol-e, vagy sem, lopsz-e vagy sem. De megítélni mégis az utcán fognak, az élet ilyen. Döntsd el, hogy mire számíthatsz. Főleg azután, ha kiderül, nem működik az elképzelt módszer. Mert a módszer működését csak nyugodt és türelmes környezetben lehet megvitatni, bármi legyen is az eredmény. E fórumon mindent találhatsz, csak nyugodt és türelmes környezetet nem. Csak figyelj.
2013. dec. 12. 16:33
 24/32 A kérdező kommentje:
Gratulálok te is értelmetlen majom vagy. Származás alapján ítélni te kis gyökér. A többieknek köszönöm szépen a válaszokat
2013. dec. 13. 10:43
 25/32 anonim ***** válasza:
Te meg egy cigány vagy.
2013. dec. 13. 10:46
 26/32 A kérdező kommentje:
Tudom ès nem is szégyenlem addig ameddig nem csinálok semmi rosszat
2013. dec. 13. 10:51
 27/32 anonim ***** válasza:
6%
Jobbik lesz hatalmon - lesz gárda felvonulás a roma telepeken - megfélemlítés roma elnyomás stb...mint ahogy az volt de szerencsére a fidesz ezt nem engedte és törvényeket hozott majd szétoszlatta őket.
2013. dec. 13. 16:57
 28/32 A kérdező kommentje:
Gárdafelvonulás??? De nagyon jó
2013. dec. 13. 18:57
 29/32 anonim ***** válasza:
9%

"Gárda terrorizálja a cigányságot"

Pontosan ez a tervük. Tényleg k.urvajó megoldás. Aztán majd lehet sopánkodni, amikor az utcán szurkálja meg egymást a cigány, meg a gárdista.

Kell nekünk jobbik? Nem.

2013. dec. 14. 16:57
 30/32 Adammaister válasza:
Nem öltem embert nem LOPTAM nem csináltam semmi törvénybeütközőt (illetve 3-4 éve a haverokkal LOPTUNK a boltba még 14-15 évesen)Na most mivan?
2013. dec. 28. 20:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!