Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek is a Jobbik az...

Szerintetek is a Jobbik az egyetlen olyan párt amelyik képes lenne kormányozni?

Figyelt kérdés
az összes többi csődöt mondott, az államadósság növekszik,még 2009-hez képest is,amikor a legmagasabb volt... most még annál is magasabb.A fizetések a béka feneke alatt,a korrupció növekszik.. munkahelyek nincsenek,vagy sorra szűnnek meg, közbe kihozzák a statisztikát,miszerint sose dolgoztak ennyien még mint most.. hát persze,csak azt elfelejtik odaírni,hogy éhbérért a közmunkaprogramtól nőtt a foglalkoztatás... Az oktatás romokban,az állami férőhelyeket csökkentik,nehogy valaki tudjon tanulni.. és akkor még bele se mentünk néhány dologba.. NAV botrány,miegymás. A Jobbiknak ezekre a dolgokra logikus,ésszerű programja van. Nekem ne mondja azt senki,aki a jelenlegi kormánypártot támogatja,hogy meg van elégedve azzal,ami most van. És ne írja azt,hogy ez átmeneti állapot,mert nem fejlődünk,hanem folyamatosan visszafejlődünk..
2013. dec. 11. 21:23
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 A kérdező kommentje:
Jah bocsánat inkább higgyek a fidesz mesékben,vagy a baloldali mesékben? ebből is látszik merre húz a kezed,és ezért traktálod a Jobbikot. Szóval több százmilliárd forintok forognak kézről kézre, van itt pénz,nem is kevés, ne aggódjál!!!
2013. dec. 15. 10:55
 62/69 M.r Frakk ***** válasza:
100%
Ezért kell több magyar munkahely hogy az ujdonsült munkanélküliek meg tudják találni a helyüket.. ezzel nõne a magyar munkahelyek száma és csökkenne a multik száma..(és a közmunka az nem munkahely mint ahogy azt a fidesz képzeli...)
2013. dec. 15. 10:56
 63/69 A kérdező kommentje:
Mr Frakk szerintem ha nőnek a munkahelyek,a magyar multik száma pont ,hogy növekedésnek indulna,ami szerintem nagy előny lenne a magyar gazdaság számára,hisz a fogyasztás is évről évre folyamatosan nő. Ezáltal rakatnyi munkahellyel több tudna létrejönni.
2013. dec. 15. 11:10
 64/69 A kérdező kommentje:
természetesen egy olyan törvényt kellene majd erre létrehozni,mely a magyar multikat SEM részesítené előnyben a magyar kisvállalkozásokkal szemben,hogy az egyenlőség megmaradjon, ne boruljon fel a rendszer,és ne tűnjön el még több magyar kisvállalkozás!
2013. dec. 15. 11:13
 65/69 M.r Frakk ***** válasza:
Bovs rosszul fogalmaztam :) külföldi multikra gondoltam
2013. dec. 15. 11:14
 66/69 anonim ***** válasza:

Nyilván lehet a multikat jobban adóztatni (legalábbis miután lejárnak a szerződésben rögzített kötelezettségeink), csakhogy erősen kérdéses, hogy még így is elég lenne-e a pénz a jobbikos programokhoz.

Másrészt, nem tudok róla, hogy a Lidl is kapna adókedvezményt, egyszerűen hatékonyabban működik, mint a magyar cégek. Ha ugyanolyan körülmények között ér el jobb teljesítményt, akkor is büntetni kéne?

"míg beindul a Jobbik által kidolgozott gazdasági növekedési program"

Ezt kifejtenéd?

2013. dec. 15. 15:21
 67/69 A kérdező kommentje:

71-es! mit kell rajta kifejteni? elolvasod a Jobbik gazdasági programját,és rájössz ,mire értettem.

Nem akkor nem kell büntetni,de nem szabadna engedni,hogy kitúrják a magyar üzletláncokat a pofátlanul magas profit elnyerése érdekében. És így nyernek csak teret maguknak,ha egy városba van minimum egy üzletük. Lassan nem találni olyan várost az országban,ahol ne lennének. Egyébként nem tudom,mi nem olyan világos.. ha más nemzetek nem bonyolítják túl a gazdasági prgramjukat,és a saját érdekeiket nézik,hogyhogy jól megy nekik? nah lehet róluk példát venni ilyen téren a mostani kormánynak is,akik mindenre 85 féle adót találtak ki,megfojtva ezzel a terjeszkedés lehetőségét..

2013. dec. 15. 15:47
 68/69 A kérdező kommentje:
Tehát félre ne értsétek,nem az a baj,hogy van belőlük mindenhol,hanem az,hogy minél többet minél többet akarnak nyitni,és meg is nyitják,elvéve ezzel a magyaroktól a lehetőséget
2013. dec. 15. 15:48
 69/69 anonim ***** válasza:
A jobbik náci párt.
2013. dec. 16. 23:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!