Szerintetek is a Jobbik az egyetlen olyan párt amelyik képes lenne kormányozni?
Hagyjuk már ezt a közgazdász szakemberséget! Ismerek olyan céget, ami évek óta fejlődik, jól megy neki a szekér, pedig a vezérkarban egyetlen érettségizett ember sincsen! Akkor mi lehet a fejlődés oka? Mert ha jól értem, abban a vezérkarban sincs szakember, sőt iskolázottság alapjáj a vezérkar teljesen hülye és nem alkalmas rá, hogy bármit elvégezzen.
Ergo a szakemberhiány nem zárja ki a józan paraszti ész jelenlétét. Az intelligencia ugyanis független a kortól, nemtől, anyagi helyzettöl, iskolai végzettségtől, valamint vallási és etnikai hovatartozástól.
Szóval felőlem akár meg is próbálhatnák :-)
Ne haragudj, kérdező, lehet itt nyivákolni meg közhelyeket puffogtatni, még azt sem kell elhinned, hogy én közgazdász vagyok - bár nem értem, hogy miért hazudnék egy névtelen-arctalan fórumon, de nyilván magadból indulsz ki -, ettől függetlenül még nem fog változni a valóság: nekem elég ütős gazdasági végzettségem van, szakmai tapasztalattal és mellékkutatásokkal, te meg még egy mondatot sem tudsz helyesen leírni. Ami azért gáz, mert lehet hogy ez nem egy helyesírási verseny, de egy olvasott és értelmes emberben legyen már annyi igény maga után, hogy normálisan ír... Ha még ez sem megy, akkor mire akarsz itt felvágni, szintén arctalanul?
Szóval, nem tartalak téged elfogadható vitapartnernek, mert nyilvánvalóan semmit nem értesz a gazdasághoz, semmilyen szempontból, akkor meg feleslegesen elemezném ki neked a Jobbik programját, úgyis hajtanád a magad butaságát. Bár, jófej leszek: ha felsorolsz 5 darab, szerinted végrehajtható pontot, esküszöm elmondom, hol bukik meg a dolog ;)
Ha nem, akkor meg így jártál, a tényeken ez mit sem változtat. Remélem, leváltják már ezt a mocskos Fideszt, de azért elégedetten dőlök hátra a fotelbe, mert nagyon jól tudom, hogy úgysem fog sosem kormányra kerülni a Jobbik. De szerintem ezt te is tudod.
Kedves utolsó! Jó fej leszek,és megadom neked a szót, elemezd ki az egész gazdasági prgramjukat, ha egyáltalán tudod,hol kell keresni az interneten! Gyanítom nem :)De még jobb fej leszek,magyarázd már el nekem,mi a problematikája az adórendszerüknek ;) Jaa,esetleg talán az,hogy nem a külföldi multik,és a bankok seggét nyalja? Bocsánatodért esedezem. :DD
Ami a te gyökér hozzáállásodat sejteti,az az,hogy olyan dologba kötsz bele,amivel azt hiszed,nyertél. ( A helyesírás) gondolom,mielőtt elküldted a válaszodat,háromszor is átnézted,nem e írtál e el egyetlen betűt,avagy szót. :D szánalmas ;)
Szóval rajta, próbáld meg kielemezni. Hogy miért hazudnál itt ezen az oldalon? talán azért,mert senki nem tudja,valóban az vagy e,vagycsak egy baloldali szimpatizáns,akinek nem tetszik,ha a másik másképp gondolja a dolgokat,és az ország érdekeit nézi,nem pedig mindenkiét! :) nah a szó meg van adva,el lehet kezdeni.
Hű, most nyilván nagyon örülsz, amiért megpróbáltál visszavágni és még viszonylag helyesen sikerült is leírnod egy kommentet, bár arra kell gyanakodnom, ismételten magadból indulsz ki, amikor feltételezed, hogy háromszor kell ehhez visszaolvasni a szöveget. Tudod, én már az általános iskolában elsajátítottam ezt a képességet, és azóta is rendszeresen használom ;)
Viszont, ha már az adórendszert akarod boncolgatni, akkor hogy "hitelesek" legyünk, szó szerint idézek a Jobbik programjából:
"Egyszerűsítjük az adórendszert" - Ez csak üres rizsa. Semmi konkrétum, minden párt elmondta már vagy ezerszer.
"kitartunk a sávos adózás mellett, a progresszivitás növelésével, és a sávhatárok megemelésével" - Ez egy alap dolog, minden normális országban így működnek a dolgok. A kérdés csak az: és mégis mit ér el azzal a Jobbik, ha tovább emeli a sávhatárokat? Már a régi rendszerben is sokan csalták az adót, ha most még magasabb százalékokat vezet be, akkor valójában több lesz az eltitkolt jövedelem, mint az államkasszába befizetett. A többletbevétel nem a gazdaság befeketítéséből lesz, hanem a normális ellenőrzésekből.
"választható családi adózást" - És ez mire jó, most őszintén? Senki nem fog három gyereket szülni, csak mert havonta 10 ezer forinttal több marad a pénztárcában, ezzel nem lehet növelni a születésszámot. Mi hárman vagyunk testvérek, az ilyen családi adózások kb. semmit nem érnek.
"Lehetővé tesszük a szabad nyugdíjpénztár választást." - Ha ezt bevezetik, akkor az összes ember fel fog hördülni, akitől a Fidesz most elvette a befizetéseit. Nekik miből adnád vissza azt az óriási összeget, hogy ne érezzék igazságtalannak a dolgot?
A legjobb egyébként ebben az adóprogramban, hogy az ember mást sem hall "csökkentjük és odaadjuk". Persze, csak sehol nem lehet találni egy olyan pontot sem, ahol megmondanák: mégis miből? Az ország a feje b
búbjáig el van adósodva, mégis miből akarnak akkor még adócsökkentést végrehajtani?
"Az,hogy valakinek van pl nyelv vizsgája,az nem jelenti,hogy meg tud szólalni azon anyelven amiből ott a papír akezében.- Hány ilyen van... :/"
Mert szerinted akkor az mit jelent, te hülyebarom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!