Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek is a Jobbik az...

Szerintetek is a Jobbik az egyetlen olyan párt amelyik képes lenne kormányozni?

Figyelt kérdés
az összes többi csődöt mondott, az államadósság növekszik,még 2009-hez képest is,amikor a legmagasabb volt... most még annál is magasabb.A fizetések a béka feneke alatt,a korrupció növekszik.. munkahelyek nincsenek,vagy sorra szűnnek meg, közbe kihozzák a statisztikát,miszerint sose dolgoztak ennyien még mint most.. hát persze,csak azt elfelejtik odaírni,hogy éhbérért a közmunkaprogramtól nőtt a foglalkoztatás... Az oktatás romokban,az állami férőhelyeket csökkentik,nehogy valaki tudjon tanulni.. és akkor még bele se mentünk néhány dologba.. NAV botrány,miegymás. A Jobbiknak ezekre a dolgokra logikus,ésszerű programja van. Nekem ne mondja azt senki,aki a jelenlegi kormánypártot támogatja,hogy meg van elégedve azzal,ami most van. És ne írja azt,hogy ez átmeneti állapot,mert nem fejlődünk,hanem folyamatosan visszafejlődünk..
2013. dec. 11. 21:23
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 M.r Frakk ***** válasza:
Teljesen igaza van a kérdezõnek... Amugy az az 1000000 "munkahely" az nem munkahely hanem 1000000 éhbérért dolgozó közmunkás..... Nem gyõzöm hangsúlyozni hogy nem ezt ígérték a munkahely nem egyenlõ a közmunkával.. Éljen meg a viktorka 37000 ft ból aztán dugja fel magának a közmunkaprogramját... ;)
2013. dec. 12. 22:32
 22/69 M.r Frakk ***** válasza:
Ez nagyon szép és jó kedves válaszoló de hol volt az a sok "szakember" amikor gyakorlatilag felvásárolták az országot... És hol voltak akkor amikor a fidesz egyre jobban húzta bele a SZA.rba az országot... Elhiszed hogy pont nem érdekel hogy mit TUDNÁNAK tenni tesznek valamit ?? Nem tesznek hát akkor meg ????
2013. dec. 12. 22:43
 23/69 anonim ***** válasza:
49%

Hagyjuk már ezt a közgazdász szakemberséget! Ismerek olyan céget, ami évek óta fejlődik, jól megy neki a szekér, pedig a vezérkarban egyetlen érettségizett ember sincsen! Akkor mi lehet a fejlődés oka? Mert ha jól értem, abban a vezérkarban sincs szakember, sőt iskolázottság alapjáj a vezérkar teljesen hülye és nem alkalmas rá, hogy bármit elvégezzen.

Ergo a szakemberhiány nem zárja ki a józan paraszti ész jelenlétét. Az intelligencia ugyanis független a kortól, nemtől, anyagi helyzettöl, iskolai végzettségtől, valamint vallási és etnikai hovatartozástól.

Szóval felőlem akár meg is próbálhatnák :-)

2013. dec. 13. 00:20
 24/69 A kérdező kommentje:
egyetértek az utolsó 2 hozzászólóval,nem az iskolai papír fogja meghatározni,kinek mekkora az iq-ja. Nekem van ismerősöm,akinek 8 általánosa van ,de az inteligenciája jóval magasabb mint az átlag. Hogy miért? mert van ideje a könyveket bújni,sokat olvasni,fejleszteni önmagát. Az,hogy valakinek van pl nyelv vizsgája,az nem jelenti,hogy meg tud szólalni azon anyelven amiből ott a papír akezében.- Hány ilyen van... :/
2013. dec. 13. 11:21
 25/69 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, kérdező, lehet itt nyivákolni meg közhelyeket puffogtatni, még azt sem kell elhinned, hogy én közgazdász vagyok - bár nem értem, hogy miért hazudnék egy névtelen-arctalan fórumon, de nyilván magadból indulsz ki -, ettől függetlenül még nem fog változni a valóság: nekem elég ütős gazdasági végzettségem van, szakmai tapasztalattal és mellékkutatásokkal, te meg még egy mondatot sem tudsz helyesen leírni. Ami azért gáz, mert lehet hogy ez nem egy helyesírási verseny, de egy olvasott és értelmes emberben legyen már annyi igény maga után, hogy normálisan ír... Ha még ez sem megy, akkor mire akarsz itt felvágni, szintén arctalanul?

Szóval, nem tartalak téged elfogadható vitapartnernek, mert nyilvánvalóan semmit nem értesz a gazdasághoz, semmilyen szempontból, akkor meg feleslegesen elemezném ki neked a Jobbik programját, úgyis hajtanád a magad butaságát. Bár, jófej leszek: ha felsorolsz 5 darab, szerinted végrehajtható pontot, esküszöm elmondom, hol bukik meg a dolog ;)

Ha nem, akkor meg így jártál, a tényeken ez mit sem változtat. Remélem, leváltják már ezt a mocskos Fideszt, de azért elégedetten dőlök hátra a fotelbe, mert nagyon jól tudom, hogy úgysem fog sosem kormányra kerülni a Jobbik. De szerintem ezt te is tudod.

2013. dec. 13. 14:14
 26/69 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Jó fej leszek,és megadom neked a szót, elemezd ki az egész gazdasági prgramjukat, ha egyáltalán tudod,hol kell keresni az interneten! Gyanítom nem :)De még jobb fej leszek,magyarázd már el nekem,mi a problematikája az adórendszerüknek ;) Jaa,esetleg talán az,hogy nem a külföldi multik,és a bankok seggét nyalja? Bocsánatodért esedezem. :DD

Ami a te gyökér hozzáállásodat sejteti,az az,hogy olyan dologba kötsz bele,amivel azt hiszed,nyertél. ( A helyesírás) gondolom,mielőtt elküldted a válaszodat,háromszor is átnézted,nem e írtál e el egyetlen betűt,avagy szót. :D szánalmas ;)

Szóval rajta, próbáld meg kielemezni. Hogy miért hazudnál itt ezen az oldalon? talán azért,mert senki nem tudja,valóban az vagy e,vagycsak egy baloldali szimpatizáns,akinek nem tetszik,ha a másik másképp gondolja a dolgokat,és az ország érdekeit nézi,nem pedig mindenkiét! :) nah a szó meg van adva,el lehet kezdeni.

2013. dec. 13. 14:38
 27/69 anonim ***** válasza:

Hű, most nyilván nagyon örülsz, amiért megpróbáltál visszavágni és még viszonylag helyesen sikerült is leírnod egy kommentet, bár arra kell gyanakodnom, ismételten magadból indulsz ki, amikor feltételezed, hogy háromszor kell ehhez visszaolvasni a szöveget. Tudod, én már az általános iskolában elsajátítottam ezt a képességet, és azóta is rendszeresen használom ;)

Viszont, ha már az adórendszert akarod boncolgatni, akkor hogy "hitelesek" legyünk, szó szerint idézek a Jobbik programjából:

"Egyszerűsítjük az adórendszert" - Ez csak üres rizsa. Semmi konkrétum, minden párt elmondta már vagy ezerszer.

"kitartunk a sávos adózás mellett, a progresszivitás növelésével, és a sávhatárok megemelésével" - Ez egy alap dolog, minden normális országban így működnek a dolgok. A kérdés csak az: és mégis mit ér el azzal a Jobbik, ha tovább emeli a sávhatárokat? Már a régi rendszerben is sokan csalták az adót, ha most még magasabb százalékokat vezet be, akkor valójában több lesz az eltitkolt jövedelem, mint az államkasszába befizetett. A többletbevétel nem a gazdaság befeketítéséből lesz, hanem a normális ellenőrzésekből.

"választható családi adózást" - És ez mire jó, most őszintén? Senki nem fog három gyereket szülni, csak mert havonta 10 ezer forinttal több marad a pénztárcában, ezzel nem lehet növelni a születésszámot. Mi hárman vagyunk testvérek, az ilyen családi adózások kb. semmit nem érnek.

"Lehetővé tesszük a szabad nyugdíjpénztár választást." - Ha ezt bevezetik, akkor az összes ember fel fog hördülni, akitől a Fidesz most elvette a befizetéseit. Nekik miből adnád vissza azt az óriási összeget, hogy ne érezzék igazságtalannak a dolgot?

A legjobb egyébként ebben az adóprogramban, hogy az ember mást sem hall "csökkentjük és odaadjuk". Persze, csak sehol nem lehet találni egy olyan pontot sem, ahol megmondanák: mégis miből? Az ország a feje b

búbjáig el van adósodva, mégis miből akarnak akkor még adócsökkentést végrehajtani?

2013. dec. 13. 15:04
 28/69 anonim ***** válasza:
53%
# 30 Szerintem meg te vagy szánalmas. Én is közgazdász vagyok, velem kezdődött az egész, én kezdtem el szapulni a jobbik hitvány gazdasági programját. Erre jött ez a másik közgazdász, és ahogy leírta, nagyjából ő is ugyanazt gondolja a kérdéssel kapcsolatban, mint én. Miért van az, hogy ebben az országban divat az ostoba embernek leszólnia az okosabbat? Ha valamihez nem értesz, legalább ne fröcsögd a hülyeségeid, szerintem értelmes vitában ez a minimálisan elvárható szint.
2013. dec. 13. 20:27
 29/69 anonim ***** válasza:
0%

"Az,hogy valakinek van pl nyelv vizsgája,az nem jelenti,hogy meg tud szólalni azon anyelven amiből ott a papír akezében.- Hány ilyen van... :/"

Mert szerinted akkor az mit jelent, te hülyebarom?

2013. dec. 13. 20:28
 30/69 A kérdező kommentje:
29-es! nem magamból indultam ki,hanem az ilyen emberekből,mint te,akiknek az a legnagyobb fegyverük,ha abba köthetnek bele,hogy ki hogyan ír. A kis "közgazdász" fejeddel gondolkodjál már. Tehát akkor szerinted nagyon is jól van,hogy Magyarország fuldoklik az adóktól,és a magas áfától,ami lassan megfojt mindent. Egy nagyobb szintű adócsökkentéssel,és áfacsökkentéssel beindulna a gazdaság,ugyanis ha az alapvető élelmiszerek áfája lemenne 27!!! (Európában a legmagasabb)százalékról 5 vagy maximum 10 százalékra, két gond szűnne meg,egyrészt a termelőknek több pénz marad a zsebükben,ezáltal újabb üzemeket tudnának nyitni,fehéredne a piac, több munkahely jönne létre ezáltal,valamint a szegények is meg tudnák venni az alapvető élelmiszereket. Tehát munkahelybővülés,és szegénység csökkenése. Jaa,hogy ezekről fogalmad sem volt neked? és én még csak közgazdász sem vagyok ;) ami pedig az adókat illeti,erre az egy ágazatra,egyetlen,azaz egyetlen magasabb adót kellene kivetni,mivel a folyamatos munkahelybővülés,ami a későbbiekben folyamatosan növeli az exportot,importot, folyamatosan duzzasztják a költségvetés pénzét,ezáltal nincs is szükség 85 féle adóra egy ágazatban,ami jelenleg van. De azért örülök,hogy az adósávokkal foglalkozol a legjobban,holott nem az játsza a központi szerepet. Ami pedig azt illeti,a mostani rendszernél a kétkulcsos adórendszer sokkal jobb volt,mert azzal a szegények nem lettek még szegényebbek,a gazdago kpedig nem lettek gazdagabbak,de a mostani egykulcsosnál sajnos ez a helyzet állt elő.
2013. dec. 13. 20:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!