Szerintetek is a Jobbik az egyetlen olyan párt amelyik képes lenne kormányozni?
Kedves kérdező, mi sem azt mondtuk, hogy jó lenne, amiért ilyen sok multi van Magyarországon, csupán azt, hogy ettől függetlenül nem lehet kib*szni őket és cakkompakk felépíteni a magyar gazdaságot úgy, ahogy azt a Jobbik előadja. Mert túlságosan függünk tőlük, túl instabil a mostani gazdasági szerkezet, túl sok szabály köt bennünket - ezt csak fokozatosan lehet megváltoztatni, óvatos és ésszerű lépésekkel, különben az egész borulni fog.
De mondom, ezt a Jobbik is nagyon jól tudja, csakhát azzal is tisztában van, hogy titeket meg lehet győzni az ellenkezőjével. Pedig tényleg annyi kellene hozzá, hogy felfogjátok: Jobbik programjához konkrétan NINCS PÉNZ az államkasszában, és nem is lehet olyan hirtelen előteremteni, akárhogy hirdetik.
Ember, te tényleg nem fogod fel, hogy ez nem egyetértés kérdése? Szerintem te is nagyon jól tudod, hogy mekkora államadósságunk van, és hiába nem értesz egyet a dolgokkal, akkor sem lesz több pénz az államkasszában arra, hogy ennyire radikális reformokat végre lehessen hajtani, ahol csak adunk,adunk, miközben semmit nem kérünk.
Én nem hiszem el, hogy ezt egyébként tényleg nem lehet felfogni. Nincs pénz, there is no money, es gibt kein Geld - hogyan írjam, hogy megértsd?
Vagy visszakérdezek: szerinted a Jobbik mégis honnan szerez többezer milliárd forintot csak úgy?
Megmondom honnan lenne pénz
Adózzanak azok a kibeb.aszott multik!
Ez olyan mintha én fizetnék neked hogy áruld a cuccaidat az én boltomban...
Értem, és hogy adóztatna meg a Jobbik olyan multicégeket, amelyekkel nemzetközileg elismert szerződést írt arról, hogy X ideig kedvezményben részesülnek?
Ha esetleg valahogy mégis megadóztatná őket, méghozzá olyan irreális összegekkel, amit a Jobbik hangoztat, az szimplán azzal a következménnyel járna, hogy tömeges elbocsátások, fizetés-csökkentések következnének be, tehát azt az összeget, amit te nyersz az adón keresztül, szépen elveszíted ott, hogy az újdonsült munkanélküliek nem forgatják be a gazdaságba a nem létező fizetésüket (és az utánuk kapott adót meg járulékot), viszont te fizetheted nekik a segélyt meg a TB-t, és a továbbképzéseket. Magyarul, nem lesz többletpénzed arra, hogy erősítsd a magyar cégeket.
62-es!
Hogy honnan folyna be az a több száz milliárd? hát először is nem rég kapott szárnyra az a csodálatos NAV botrány. Évente több száz milliárd forint adót hagyott elcsalni a drágalátos NAV. Nos ha ott kipucolják az ilyen g-nnyládákat onnan,akik ezt hagyták,és a stadionépítésekre se több tízmilliárdot költ az állam,hát már meg is van rá az összeg. :) van itt pénz,csak mindig arra van,amire a vezetők szerint szükség van. A Jobbik szerint meg ezek rendbetételére kell először az összegeket fordítani. És ez a különbség kormánypártok között! ;)
"A Jobbik szerint meg ezek rendbetételére kell először az összegeket fordítani."
Ja, akkor innentől hagyjuk az egészet, én azt hittem, hogy csak a gyerekek hisznek a mesékben ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!