Szerintetek is a Jobbik az egyetlen olyan párt amelyik
képes lenne kormányozni?
Figyelt kérdés
az összes többi csődöt mondott, az államadósság növekszik,még 2009-hez képest is,amikor a legmagasabb volt... most még annál is magasabb.A fizetések a béka feneke alatt,a korrupció növekszik.. munkahelyek nincsenek,vagy sorra szűnnek meg, közbe kihozzák a statisztikát,miszerint sose dolgoztak ennyien még mint most.. hát persze,csak azt elfelejtik odaírni,hogy éhbérért a közmunkaprogramtól nőtt a foglalkoztatás... Az oktatás romokban,az állami férőhelyeket csökkentik,nehogy valaki tudjon tanulni.. és akkor még bele se mentünk néhány dologba.. NAV botrány,miegymás. A Jobbiknak ezekre a dolgokra logikus,ésszerű programja van. Nekem ne mondja azt senki,aki a jelenlegi kormánypártot támogatja,hogy meg van elégedve azzal,ami most van. És ne írja azt,hogy ez átmeneti állapot,mert nem fejlődünk,hanem folyamatosan visszafejlődünk..
Szerintem a jobbik az egyetlen olyan, amelyik képes NEM lenne kormányozni, még 8-12 év "felzárkózás" után sem. Ha közgazdász vagy, mint én, olvasd el az oldalukon a "gazdasági program" meg "távlatok az államgazdaságban" írásokat.
Szégyen, hogy képtelenek alkalmazni egy normális közgazdászt, aki elárulná nekik azt a "hatalmas" titkot, hogy a gazdasági programjuk kidobható az ablakon. Hacsak nem az a cél persze, hogy megközelítsük a görögöket államadósságban 5-6 éven belül.
2013. dec. 12. 08:06
12/69 Alruna válasza:
Szerintem képes lenne a jobbik kormányozni....RÉMURALOMMAL!DIKTATÚRÀVAL!
2013. dec. 12. 08:52
13/69 A kérdező kommentje:
Kedves 11-es! az írásodból dől a kamu! ha akkora közgazdász lennél,nem 34%-ban adnál hasznos válaszokat! ;)
2013. dec. 12. 10:28
14/69 A kérdező kommentje:
mindenki eldönti kire szavaz. Tedd ezt teis! ;)
2013. dec. 12. 10:58
15/69 anonim válasza:
A Jobbik szépen együtt működik a Fideszzel, csak nem verik nagy dobra.
Legalábbis a kérdezőnek is fel kellett hogy tűnjön, hogy az elmúlt 3.5 évben a Jobbikot a kormányoldal nem nagyon osztotta.
2006-os tüntetések idején is, a csőcselék sokkal inkább Jobbik körhöz tartozott mint a Fideszhez. A Fidesz fizetett, ők meg adták az embert..ennyi.
Na egy ilyen párt nekem ne vakeráljon a magyar összetartásról.
2013. dec. 12. 15:18
16/69 A kérdező kommentje:
ha annyira okos lennél,akkor gondolom nem pontozott volna le MINDENKI,így nem csak 34%-on állnál. De tudod.. a másik oldalon,a gép előtt könnyű irogatni akármit.
2013. dec. 12. 19:57
17/69 anonim válasza:
Kedves Kérdező, nekem is csak 69%-om van, pedig én is közgazdászként végeztem és dolgozom, szóval nem értem, miért olyan lehetetlen ezt elképzelni. Főleg úgy, hogy veled ellentétben mi képesek vagyunk helyesen leírni egy mondatot...
Egyébként, én is azt mondom közgazdászként, hogy Jobbik képtelen lenne kormányozni az országot, mert csak fröcsögi a hülyeségeit, de egyetlen reális, gazdasági szempontból megvalósítható programja sincs. És tízmillió ember élete nem olyan dolog, amire azt mondod "hééé, hát próbáljuk már ki".
2013. dec. 12. 20:11
18/69 M.r Frakk válasza:
És mielõtt jönnének az olyan válaszok hogy, én mekkore rasszista F.asz vagyok stb... Írjatok le 3 dolgot amit a fidesz megígért kormányváltáskor és meg is valósította thx ;)
2013. dec. 12. 22:12
19/69 A kérdező kommentje:
És még mielőtt megjönnének a Fideszt pártolók, igen,a közmunkával nőtt a foglalkoztatás,de eközben folyamat szűnnek meg a normális munkahelyek, ezáltal csökken a foglalkoztatás,majd mikor látnivalóan szembetűnően csökken a foglalkoztatás,még 2x annyi közmunkást állítanak "hadrendbe" így persze nő,csak az nem munkahely,és amit kapnak érte az nem fizetés,hanem alamizsna.
2013. dec. 12. 22:20
20/69 anonim válasza:
A kétfarkú kutyapárt se volt még hatalmon ez nem jelenti hogy alkalmasak lennének, és gondoljon bárki bármit az mszp, fidesz rendelkezik szakemberekkel akik tudnának valamit csinálni a jobbik érettségizet nagyszájú fél örültekkel van tele mint Zagyva, Morvai...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!