Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek is a Jobbik az...

Szerintetek is a Jobbik az egyetlen olyan párt amelyik képes lenne kormányozni?

Figyelt kérdés
az összes többi csődöt mondott, az államadósság növekszik,még 2009-hez képest is,amikor a legmagasabb volt... most még annál is magasabb.A fizetések a béka feneke alatt,a korrupció növekszik.. munkahelyek nincsenek,vagy sorra szűnnek meg, közbe kihozzák a statisztikát,miszerint sose dolgoztak ennyien még mint most.. hát persze,csak azt elfelejtik odaírni,hogy éhbérért a közmunkaprogramtól nőtt a foglalkoztatás... Az oktatás romokban,az állami férőhelyeket csökkentik,nehogy valaki tudjon tanulni.. és akkor még bele se mentünk néhány dologba.. NAV botrány,miegymás. A Jobbiknak ezekre a dolgokra logikus,ésszerű programja van. Nekem ne mondja azt senki,aki a jelenlegi kormánypártot támogatja,hogy meg van elégedve azzal,ami most van. És ne írja azt,hogy ez átmeneti állapot,mert nem fejlődünk,hanem folyamatosan visszafejlődünk..
2013. dec. 11. 21:23
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
46%
Istenem, ha nem lenne buta ember ebben az országban, a jobbik szavazótábora pillanatok alatt eltűnne.
2013. dec. 13. 20:31
 32/69 anonim ***** válasza:
0%

"Tehát akkor szerinted nagyon is jól van,hogy Magyarország fuldoklik az adóktól,és a magas áfától,ami lassan megfojt mindent. "

Ezt honnan veszed, te húgyagyú hülye?

Éppen a magas ÁFA, és alacsony, egykulcsos SZJA a jó a többségi társadalom szempontjából, mert igazságosabban, a fogyasztás mértékében adóztat.

2013. dec. 13. 20:34
 33/69 A kérdező kommentje:

kedves 34!! százalékos nagy közgazdász úr/hölgy! ;)

Ha jobban utánakeresel,rájöhetsz,a nyelvvizsga nem sokat ér,sokaknak azért van,hogy bejussanak egy jobb munkahelyre,ahol kiderül,megsem tud szólalni normálisan angolul. Az én iskolámban alapvető szavakat tanítot a tanár bénán mondok egy pééldát! comfortable ( kámftüböl kiejtésileg,vagy kámfötöböl) erre a tanár éveken át! komfortáble-ként tanította. Tehát lehet neked fA.sza jó nyelv vizsgád,ha nem érti meg majd senki,ha külföldiekkel tárgyalsz,miegymás.

2013. dec. 13. 20:35
 34/69 anonim ***** válasza:
Az alapvető élelmiszereket pedig 2014-től fogják adócsökkentéssel "tehermentesebbé" tenni, legalábbis most ezt ígéri a fidesz. Így a csóróbbak is több kaját tudnak venni majd a pénzükön. Aztán hogy megtörténik-e, majd kiderül.
2013. dec. 13. 20:38
 35/69 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, én nem próbálkozom elmagyarázni neked ezeket a dolgokat tovább, mikor nyilvánvalóan felesleges. Jössz egy betanult gazdasági szöveggel, amit valahol az ATV-n hallottál, és megpróbálsz úgy érvelni, hogy közben minden más tényezőről megfeledkezel.

Egyszerűen nem lehet egyik napról a másikra csökkenteni ilyen nagy mértékben az adókat és járulékokat, mert SEMMI NEM PÓTOLJA A KIESŐ JÖVEDELEMHIÁNYT. Egy olyan ország, amelyben lassan 80%-os tartós államadósság van, nem engedheti meg magának, hogy felére csökkentse a bevételét, mert abban a pillanatban összeomlik az egész rendszer, hiszen nem lesz egyik-pillanatról a másikra több munkahely, fehérebb gazdaság. Ez a folyamat sokkal hosszabb, mint az adócsökkentést aláírni, és nincsenek meg az anyagi javak ahhoz, hogy ráérjünk megvárni a gazdaság megerősödését.

De nem, a ti elcsökevényesedett agyatok egyszerűen képtelen ezt felfogni, azonnal forradalmat akartok, lépjünk ki az Unióból, zavarjuk el a multikat, mert nem látjátok azt, hogy egy ország gazdasága sokkal instabilabb dolog annál, minthogy csettintésre változtassunk a szerkezetén.

2013. dec. 13. 20:43
 36/69 anonim ***** válasza:

Te valami jobbikos agitátor vagy, ez kiderült a kérdésből. Menjünk le a dedó szintjére, mert muszáj, már belátom én is.

Az alapvető probléma a jobbikkal, hogy nincsen államgazdasági tapasztalattal rendelkező, közgazdász szakemberük. Ez nem 100%-ban amiatt van, hogy öntelt hülyék, hanem részben amiatt is, hogy még soha nem voltak kormányon. Tehát, ha -tegyük fel- elkezdenek a jelenlegi programjukkal kormányozni 2014-től, még csak nem is lesz a környezetükben olyasvalaki, aki a nagyobb bakikat (EU-s kiválás ütemezése, "keletfelényitás" hülyeség, mezőgazdaság feltámasztása -miből?-) KIJAVÍTSA, vagy felhívja rájuk a figyelmet.

A kérdés rendkívül egyszerű, megengedhetjük-e mi azt, felelősségteljes állampolgárokként, hogy egy olyan pártra szavazzunk, aki más eszközökkel ugyan, mint az MSZP, de megintcsak az államcsőd közelébe kormányozná az országot. Szerintem nem.

2013. dec. 13. 20:44
 37/69 anonim ***** válasza:
# 39 Átfutottam amit írtál, +1.
2013. dec. 13. 20:45
 38/69 A kérdező kommentje:

Az előbb írta valaki,hogy csökkennek az alapvető élelmiszerekre kirótt áfák. Ez hazugság,csupán a sertéshús áfája csökken.

Kedves nagy közgazdászok! Nah miaz,meghátrálunk-meghátrálunk? fáj az,hogy valaki a "nagy gazdasági hozzáértésetek" mellett mer gondolkodni is? Jah hát igen,ritka az ilyen az országban. Igazatok van,ne csináljunk semmit,majd az ország szép lassan magától megy csődbe. :D apropó,kik is vitték az államadósság felé az országot? a NAGY közgazdászaikkal? segítek,azok,akik most is ott pöffészkednek,meg az Mszp.Vagy lesz nagyon nagy változás,vagy megy továbbra is a tengi-lengi,és akkor még tovább nő az államadósság. Ennyire egyszerű a történet. Nem,nem forradalom kell,csak radikális,ésszerű változások,olyanok,amiket le is írtam az áfákról,és adókról az egyik kommentembe. További szép estét nagy közgazdászok!! ;)

2013. dec. 13. 20:57
 39/69 anonim ***** válasza:

# 42 Nem hátrált meg senki, csak a kérdező kommentjeit nem számolja hozzá a többihez az engine, így nem ugrik ki, hogy válaszoltál-e már.

Amit leírtam, azt tartom. Amit te leírtál eddig, az kivétel nélkül hülyeség. Ordít róla a tájékozatlanság és tudatlanság. A szakmaiatlan jelzővel most nem illetlek, mert nyilván nem vagy közgazdász. Részemről befejezettnek nyilvánítom ezt a vitát/kérdést. Nem vagyok hajlandó újra és újra leírni, amit már egyszer teljesen érthetően leírtam, de rajtam kívül mások is megtették már, más "jobbikos gazdaság" témájú kérdéseknél itt gyk-n, meg más fórumokon is.

Zárószóként még egyszer tényleg csak annyit: mentsen meg az isten attól, hogy bárki is a jobbikra szavazzon, és valóban! szebb jövőt ennek az országnak. Jobbik nélkül.

2013. dec. 13. 21:35
 40/69 A kérdező kommentje:
Oké,én is tartom magamat ahhoz,amit leírtam. És zárómondatként pedig: Mentsen meg az ország engem,és bármelyik magyar állampolgárt a Fidesztől,Mszp-től. Üdv!Szebb Jövőt!
2013. dec. 13. 22:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!