Szerintetek is a Jobbik az egyetlen olyan párt amelyik képes lenne kormányozni?
"Tehát akkor szerinted nagyon is jól van,hogy Magyarország fuldoklik az adóktól,és a magas áfától,ami lassan megfojt mindent. "
Ezt honnan veszed, te húgyagyú hülye?
Éppen a magas ÁFA, és alacsony, egykulcsos SZJA a jó a többségi társadalom szempontjából, mert igazságosabban, a fogyasztás mértékében adóztat.
kedves 34!! százalékos nagy közgazdász úr/hölgy! ;)
Ha jobban utánakeresel,rájöhetsz,a nyelvvizsga nem sokat ér,sokaknak azért van,hogy bejussanak egy jobb munkahelyre,ahol kiderül,megsem tud szólalni normálisan angolul. Az én iskolámban alapvető szavakat tanítot a tanár bénán mondok egy pééldát! comfortable ( kámftüböl kiejtésileg,vagy kámfötöböl) erre a tanár éveken át! komfortáble-ként tanította. Tehát lehet neked fA.sza jó nyelv vizsgád,ha nem érti meg majd senki,ha külföldiekkel tárgyalsz,miegymás.
Kedves Kérdező, én nem próbálkozom elmagyarázni neked ezeket a dolgokat tovább, mikor nyilvánvalóan felesleges. Jössz egy betanult gazdasági szöveggel, amit valahol az ATV-n hallottál, és megpróbálsz úgy érvelni, hogy közben minden más tényezőről megfeledkezel.
Egyszerűen nem lehet egyik napról a másikra csökkenteni ilyen nagy mértékben az adókat és járulékokat, mert SEMMI NEM PÓTOLJA A KIESŐ JÖVEDELEMHIÁNYT. Egy olyan ország, amelyben lassan 80%-os tartós államadósság van, nem engedheti meg magának, hogy felére csökkentse a bevételét, mert abban a pillanatban összeomlik az egész rendszer, hiszen nem lesz egyik-pillanatról a másikra több munkahely, fehérebb gazdaság. Ez a folyamat sokkal hosszabb, mint az adócsökkentést aláírni, és nincsenek meg az anyagi javak ahhoz, hogy ráérjünk megvárni a gazdaság megerősödését.
De nem, a ti elcsökevényesedett agyatok egyszerűen képtelen ezt felfogni, azonnal forradalmat akartok, lépjünk ki az Unióból, zavarjuk el a multikat, mert nem látjátok azt, hogy egy ország gazdasága sokkal instabilabb dolog annál, minthogy csettintésre változtassunk a szerkezetén.
Te valami jobbikos agitátor vagy, ez kiderült a kérdésből. Menjünk le a dedó szintjére, mert muszáj, már belátom én is.
Az alapvető probléma a jobbikkal, hogy nincsen államgazdasági tapasztalattal rendelkező, közgazdász szakemberük. Ez nem 100%-ban amiatt van, hogy öntelt hülyék, hanem részben amiatt is, hogy még soha nem voltak kormányon. Tehát, ha -tegyük fel- elkezdenek a jelenlegi programjukkal kormányozni 2014-től, még csak nem is lesz a környezetükben olyasvalaki, aki a nagyobb bakikat (EU-s kiválás ütemezése, "keletfelényitás" hülyeség, mezőgazdaság feltámasztása -miből?-) KIJAVÍTSA, vagy felhívja rájuk a figyelmet.
A kérdés rendkívül egyszerű, megengedhetjük-e mi azt, felelősségteljes állampolgárokként, hogy egy olyan pártra szavazzunk, aki más eszközökkel ugyan, mint az MSZP, de megintcsak az államcsőd közelébe kormányozná az országot. Szerintem nem.
Az előbb írta valaki,hogy csökkennek az alapvető élelmiszerekre kirótt áfák. Ez hazugság,csupán a sertéshús áfája csökken.
Kedves nagy közgazdászok! Nah miaz,meghátrálunk-meghátrálunk? fáj az,hogy valaki a "nagy gazdasági hozzáértésetek" mellett mer gondolkodni is? Jah hát igen,ritka az ilyen az országban. Igazatok van,ne csináljunk semmit,majd az ország szép lassan magától megy csődbe. :D apropó,kik is vitték az államadósság felé az országot? a NAGY közgazdászaikkal? segítek,azok,akik most is ott pöffészkednek,meg az Mszp.Vagy lesz nagyon nagy változás,vagy megy továbbra is a tengi-lengi,és akkor még tovább nő az államadósság. Ennyire egyszerű a történet. Nem,nem forradalom kell,csak radikális,ésszerű változások,olyanok,amiket le is írtam az áfákról,és adókról az egyik kommentembe. További szép estét nagy közgazdászok!! ;)
# 42 Nem hátrált meg senki, csak a kérdező kommentjeit nem számolja hozzá a többihez az engine, így nem ugrik ki, hogy válaszoltál-e már.
Amit leírtam, azt tartom. Amit te leírtál eddig, az kivétel nélkül hülyeség. Ordít róla a tájékozatlanság és tudatlanság. A szakmaiatlan jelzővel most nem illetlek, mert nyilván nem vagy közgazdász. Részemről befejezettnek nyilvánítom ezt a vitát/kérdést. Nem vagyok hajlandó újra és újra leírni, amit már egyszer teljesen érthetően leírtam, de rajtam kívül mások is megtették már, más "jobbikos gazdaság" témájú kérdéseknél itt gyk-n, meg más fórumokon is.
Zárószóként még egyszer tényleg csak annyit: mentsen meg az isten attól, hogy bárki is a jobbikra szavazzon, és valóban! szebb jövőt ennek az országnak. Jobbik nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!